Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 42 t/m 55" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 42 t/m 55" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. Met deze pixe... 6900
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED  2 Meter - (48Gbps 8K-10K) AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 2 Meter - (48Gbps 8K-10K) De AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldk... 5995

Philips 55OLED848/12 - 55" inch OLED AMBILIGHT tv

Art.nr: Philips 55OLED848/12 65" OLED AMBILIGHT tv
Laat u meeslepen door next-gen Ambilight. De LED's achter het scherm zorgen voor een krans van kleurrijk licht dat gedetailleerder, beter gedefinieerd en meer synchroon loopt met de actie dan ooit. Bovendien kunt u een leeg scherm nog levendiger maken met de door Aurora beheerde collectie foto's en video's, die er geweldig uitzien met Ambilight.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Beeldformaat:

Productinformatie

Het levensechte beeld en het rijke geluid van deze nieuwe Philips OLED-TV zorgen samen met de meeslepende halo van Ambilight voor een uitzonderlijke ervaring, of u nu films of TV-programma's kijkt. De gepolijste, flinterdunne standaard en afstandsbediening met lederen achterzijde zorgen voor elegantie.

Next-gen Ambilight;
Laat u meeslepen door next-gen Ambilight. De LED's achter het scherm zorgen voor een krans van kleurrijk licht dat gedetailleerder, beter gedefinieerd en meer synchroon loopt met de actie dan ooit. Bovendien kunt u een leeg scherm nog levendiger maken met de door Aurora beheerde collectie foto's en video's, die er geweldig uitzien met Ambilight.

P5 AI Perfect Picture Engine;
De Philips P5-processor met AI levert levensecht beeld dat u het gevoel geeft er zelf bij te zijn. Een AI-algoritme op basis van deep learning verwerkt beelden zoals het menselijk brein dat ook ongeveer doet. Wat u ook kijkt, u geniet van levensechte details en contrasten, rijke kleuren en vloeiende bewegingen, vergeet niet Apollo Almere om een persoonlijke deal te vragen voor extra voordeel.

Helder OLED-scherm;
Helder OLED-scherm. Zie elk detail, zelfs in een goed verlichte kamer.

Premium ontwerp;
De ultradunne metalen rand geeft een echt gevoel van stijl, terwijl de satijnchromen draaivoet plaatsing vergemakkelijkt. De afstandsbediening is voorzien van achtergrondverlichting voor gebruiksgemak. Onze TV-verpakking is gemaakt van FSC gecertificeerd gerecycled karton en voor onze gedrukte materialen wordt gerecycled papier gebruikt.

Verbeterd voor IMAX;
Welkom in Hollywood! Met uw Philips OLED TV ervaart u het volledige effect van films die oorspronkelijk zijn gemaakt voor in IMAX bioscopen. Ga helemaal op in een veel groter gevoel van schaal. Zie meer in elke scène. In combinatie met Ambilight wordt het een filmavond om nooit te vergeten.

Dolby Vision en Dolby Atmos;
Met Dolby Vision en Dolby Atmos klinken uw films, programma's en games fantastisch. Zie het beeld zoals de regisseur het u wilde tonen: geen teleurstellende scènes die te donker zijn om iets goed te zien! Hoor elk woord duidelijk. Ervaar geluidseffecten alsof ze echt om u heen gebeuren.

DTS Play-Fi;
Met alleen de TV geniet u direct van geweldig, helder geluid. Als u nog meer wilt, kunt u met het Philips Wireless Home System met DTS Play-Fi binnen enkele seconden verbinding maken met compatibele soundbars en draadloze luidsprekers in uw huis. U kunt zelfs een home cinema surround-soundsysteem maken met uw TV als centrale luidspreker.

Episch gamen;
Gamen kent geen grenzen met het meeslepende realisme van OLED. HDMI 2.1, een razendsnelle 120 Hz native verversingsfrequentie en een zeer lage invoervertraging halen het beste uit de nieuwste game-uitrusting. Geniet van soepele, responsieve gameplay en supervloeiende, natuurlijke bewegingen. De gamemodus van Ambilight zorgt voor nóg meer sensatie.

Google TV™;
Wat wilt u bekijken? Google TV brengt films, programma's en meer samen vanuit al uw apps en abonnementen en organiseert ze speciaal voor u. U krijgt suggesties op basis van wat u leuk vindt en u kunt zelfs de Google TV-app op uw telefoon gebruiken om onderweg uw kijklijst te beheren.

AI-spraakbediening;
Spraakbediening. De Google Assistent werkt met Alexa.