Naar boven

Samsung WAM7500 R7 Wireless Speaker Zwart R7

Art.nr: Samsung WAM7500 R7 Wireless Speaker Zwart R7
De Samsung WAM7500 R7 Wireless speaker met 360 graden audio, te bedienen via WiFi en Bluetooth
Merk:
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

Een prachtig audiosysteem voor ieder interieur

Het nieuwe audiolab in de VS vormt een nieuwe stap in het ontwikkelen van nieuwe doorbraken. Top-researchers maken bij het ontwikkelen van wereldklasse audioproducten gebruik van nieuwe technologische methodes en geavanceerde computermodeling. Het resultaat? Geluidsapparatuur zoals de Samsung WAM7500 R7 dat bijna niets weegt, het beste geluid tot stand brengt en het mooiste design heeft.

Multiroom Link

De Samsung R7 kom met de nieuwe Multiroom App, hiermee kan je al je muziek gemakkelijk bedienen vanaf verschillende audio-apparaten op verschillende plekken. Zo kan je de muziek op je tv, Home Entertainment System en bijvoorbeeld je Blu-ray speler op afstand bedienen.

360 graden surround geluid

Anders dan bij gewone luidsprekers, die het geluid maar één richting op sturen, wordt bij het omnidirectioneel geluid van de Samsung WAM7500 de hele ruimte gevuld dankzij Samsungs Ring Radiator technologie. Hierdoor ervaar je gebalanceerd geluid dat gelijkmatig overal wordt verdeeld.
 
HD geluidsweergave

Ervaar het adembenemede gevoel van live-geluid van de Samsung WAM7500 R7, het is alsof je bij een concert staat. Nu nog beter dankzij de realistische HD-weergave. De kwaliteit en rijkdom van het originele geluid blijven van hoog kwalitatieve waarde dankzij 192 kHz/24-bits sampling.

Ontworpen voor elk interieur

Geniet ook met je ogen, namelijk van het aerodynamisch mooi afgeronde design en de keuze uit stijlvolle materialen van Wireless Audio 360. Doordat er zoveel verschillende materialen te kiezen zijn past de Samsung R7 WAM7500 uitstekend in ieder interieur. Dankzij de ingebouwde batterij kan je hem overal neerzetten, in huis en zelfs buiten in de tuin.

 

Specificaties

Multiroom Audio Wireless Speaker (Samsung R7)
Verbruik tijdens gebruik: 24 Watt
Bluetooth
Wireless LAN
TV SoundConnect

AAC, MP3, WAV, WMA, OGG, FLAC, AIFF & ALAC
Compatibel met Android 2.3.3. en hoger
Compatibel met iOS 6.0 en hoger
Afmetingen (B x H x D): 18,1 x 42,2 x 18,1 cm
Gewicht: 3,4 kg