Naar boven

Pro-ject Debut Carbon EVO Rood hoogglans

Art.nr: Pro-ject Debut Carbon EVO Rood hoogglans
De motorophanging werd opnieuw ontworpen. Kennis, technologie en ervaring uit het verleden werd gebruikt en demping technieken van hoogwaardigere draaitafels werd geplaatst in de Debut Carbon EVO. Pro-ject’s Debut Carbon was altijd al bepalend in zijn klasse en is met deze evolutie nu de norm in de klasse.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Evolutie

Het toonaangevende merk Pro-Ject heeft haar meest populaire draaitafelontwerp onder handen genomen en verbeterd. Het resultaat is een ongelooflijk verfijnd product geworden, de Pro-Ject Debut Carbon EVO. 

De norm in haar klasse

Pro-ject’s Debut Carbon was altijd al bepalend in zijn klasse en is met deze evolutie nu de norm in de klasse.

Handgemaakt

Pro-ject Debut Carbon EVO richt zich op kernaspecten waardoor een draaitafel geweldig klinkt. Een technisch perfect ontwerp – vakmanschap – handgemaakt in de EU. Voor een leven lang vinyl afspelen in uw huis! 

Gebruik demping technieken van hoogwaardige platenspelers

De motorophanging werd opnieuw ontworpen. Kennis, technologie en ervaring uit het verleden werd gebruikt en demping technieken van hoogwaardigere draaitafels werd geplaatst in de Debut Carbon EVO. 

Nieuwe motor en ophanging

Kijkend naar meer geavanceerde TPE-demping en sandwichconstructies met hoge massa, was Pro-Ject in staat om een nieuwe motor en ophanging oplossing toe te passen in de Debut Carbon EVO.

Drie in hoogte verstelbare poten

De nieuwe Debut Carbon EVO ziet er niet alleen geweldig uit, deze platenspeler staat ook altijd perfect waterpas. Hiervoor maakt de Debut Carbon EVO gebruik van drie in hoogte verstelbare metalen poten voor zwaar gebruik, voor een garantie voor een vlakke plaatsing op elk oppervlak. 

Nauwkeurige en stabiele snelheden

Naast moeiteloos wijzigen van afspeelsnelheden met 1 druk op de knop, wordt de afspeelsnelheid elektronisch geregeld met de grootst mogelijke precisie, wat resulteert in de meest nauwkeurige en stabiele snelheden

Apollo advies

Mocht u hulp nodig hebben, schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Over Apollo

Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad.

Specificaties

Serie

DEBUT Line

Aandrijving snaar

Stofkap

Configuratie

Type configuratie Compleet

Toonarm

Pro-Ject 8.6 Carbon

Element Ortofon 2M Red

Type element MM (moving magnet)

Voeding

Pro-Ject DC 15V/800mA power supply

Snelheden

33 toeren

45 toeren

Rood hoogglans

Afmetingen (BxHxD) 415x118x320 mm

Gewicht 5,6 kg

EAN 9120097825957

Wat zit er in de doos?

Bekijk hier de 'unboxing' video van Pro-Ject

Kijk ook eens naar

Video