Naar boven
Aanbevolen
Thorens Cleaning Set (In luxe verpakking) Thorens Cleaning Set (In luxe verpakking) Deze Thorens analoge reinigingsset is zeer compleet en te gebruiken op elke platenspeler en uw gehele platencollectie. Met de Thorens Cleaning Set ... 9900
Thorens Black Velvet platenborstel Thorens Black Velvet platenborstel Thorens Cleaning Brush Black Velvet maakt gebruik van zwart fluweel, dat over een sponsachtig materiaal is getrokken. Hiermee reinigt u het vinyl v... 1795
Thorens Vinyl brush Thorens Vinyl brush Dankzij de combinatie van echt geitenhaar en twee fluwelen kussens worden de groeven en het oppervlak van de LP perfect en voorzichtig gereinigd. D... 4995
Thorens Carbon brush platenborstel Thorens Carbon brush platenborstel De Thorens Carbon brush is een koolstof platenborstel voor het reinigen en antistatisch maken van platen. 1495
Thorens Cleaning Brush Thorens Cleaning Brush Met de Thorens Cleaning Brush geniet u van kraak- en stofvrije weergave. Deze Thorens platenreiniger zorgt voor gemakkelijke verwijdering van stof ... 1795

Thorens TD-1600 Noten

Art.nr: Thorens TD-1600 Noten
De Thorens TD 1600 platenspeler belooft nu al een toekomstige klassieker te zijn. Natuurlijk hebben de Thorens ontwerpers voor het design van deze TD 1600 goed gekeken naar de iconische TD 160, die het tweede deel van de vorige eeuw vele huiskamers van goede weergave voorzag.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Thorens TD1600
Noten

Thorens TD 1600 platenspeler verenigt bewezen technieken uit het verleden met de beste technieken die nu voorhanden zijn. 

High end platenspeler
Deze high-end Thorens platenspeler bezit een sub-chassis ontwerp voor perfecte ontkoppeling van de gevoeligste draaitafel-onderdelen en zorgt voor perfecte weergave van vinyl met vrije element-keuze.

Thorens TD 1600 platenspeler: een nieuwe klassieker
De Thorens TD 1600 platenspeler belooft nu al een toekomstige klassieker te zijn. Natuurlijk hebben de Thorens ontwerpers voor het design van deze TD 1600 goed gekeken naar de iconische TD 160, die het tweede deel van de vorige eeuw vele huiskamers van goede weergave voorzag. 

Klassiek
Dat is onder andere terug te vinden in klassieke houten plint, een uit twee delen bestaand draaiplateau met een binnenin toegepaste snaaraandrijving en en dikke rubberen mat, het armboard en de stofkap van acryl. 

De nieuwe TD 1600: Vol vernieuwingen
Binnenin de Thorens TD 1600 zijn er echter een hoop veranderingen en vernieuwingen toegepast, die ervoor zorgen dat deze draaitafel zijn voorvader en alle daarvan afgeleide platenspelers overstijgt in de weergavekwaliteit.

Thorens TD 1600: de nieuwe standaard in subchassis platenspelers
De Thorens TD 1600 platenspeler bezit een hoop innovaties, die dankzij moderne meettechnieken en nieuwe kennis tot stand zijn gekomen. De conische veren die het subchassis dragen zijn niet langer op de bovenste plank gemonteerd, maar staan ​​op de bodem van de TD 1600. 

Puur geluid en terug naar de essentie
Bovendien verbindt een kleine maar sterk aangehaalde draad van staal het subchassis met een stalen pen aan de onderkant en voorkomt zo dat het onderstel verspringt en alleen verticaal kan bewegen. En een meer rigide constructie zoals deze vermindert ongewenste trillingen, met een pure muzikale weergave tot gevolg. 

9 inch lange TP 92 tpoonarm
Een krachtige besturingseenheid zorgt voor de motorsnelheid. De 9 inch lange TP 92 toonarm ondersteunt een groot scala aan elementen, zodat de uiteindelijke klank volledig aan de smaak van de gebruiker aangepast kan worden.

Het binnenste draaiplateau is van aluminium en wordt dankzij de elektronisch gecontroleerde motor middels een gepolijste snaar aangedreven, voor perfecte gelijkloop. De spanning op de snaar is door een dealer of de gebruiker ook nog aanpasbaar. 

De achterzijde
Achterop de Thorens TD platenspeler bevinden zich een losse aarde-aansluiting en zowel RCA-aansluitingen als XLR-uitgangen voor het verbinden met een phono voorversterker De nieuwe generatie Thorens subchassis platenspelers, gemaakt voor vele decennia analoog luistergenot.

Apollo advies
Mocht u hulp nodig hebben, schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Over Apollo
Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad.

Specificaties

EAN 4260623590418

Kleur Noten

Merk Thorens

Type aandrijving Snaaraandrijving

In de doos 45-toerenadapter, Handleiding, Platenmat, Product, Standaard interlink, Stofkap, Voeding

Hoogte (cm) 1

Breedte (cm) 45.4

Categorie Platenspeler Diepte (cm) 36.9

Uitgangen Phono (RCA), XLR (Line)

Gewicht (kg) 10.9

Wat zit er in de doos?

45-toerenadapter

Handleiding

Platenmat

Product

Standaard interlink

Stofkap

Voeding

Kijk ook eens naar