Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 42 t/m 55" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 42 t/m 55" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. Met deze pixe... 6900
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED (48Gbps 8K-10K) 3 Meter AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED (48Gbps 8K-10K) 3 Meter De Audioquest Pearl 48 2.1 HDMI-kabel is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldkwaliteit va... 7995

Samsung QE50QN92C 2023 Qled TV

Art.nr: Samsung QE50QN92C 2023 Qled TV
De Samsung QE50QN92CATXXN is een prachtige 50 inch QLED 4K TV met een indrukwekkende beeldkwaliteit. Geniet van levendige kleuren, gedetailleerde contrasten en heldere beelden dankzij de Quantum Dot-technologie en het 120Hz-paneel. Het slanke model past perfect in elk interieur. Met zijn dunne randen en scherpe beeld is deze TV een echte eyecatcher in huis. Ontdek de ultieme kijkervaring met de Samsung QE50QN92CATXXN
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Quantum Matrix Technology
Ieder detail komt tot zijn recht door ultrafijne licht Ervaar prachtige details in zowel donkere als lichte scènes met Quantum Mini LED's die het licht nauwkeurig afstemmen.

Neural Quantum Processor 4K
Ontdek de kracht van AI in 4K De krachtige processor zorgt ervoor dat u altijd de kracht van 4K ervaart met 4K AI-upscaling. Beelden worden automatisch verbeterd, ongeacht de originele content.

Anti Reflection
Minimale schitteringen en dus minder ongewenste afleiding Bekijk uw favoriete content met minder afleidingen dankzij de anti-schitteringslaag die reflectie vermindert.

Dolby Atmos® Dolby Atmos met top channel speakers De top channel speakers van Samsung en Dolby Atmos leveren samen een schitterende geluidservaring. Laat u meeslepen met de actie door het multidimensionale geluid.

Diepte afgestemd op de ogen van de kijker 'Real Depth Enhancer' spiegelt de manier waarop de menselijke ogen diepte verwerken door het voorgrondcontrast te vergroten voor een realistisch, 3D-achtig beeld.

Slim beeld voor een optimale kijkervaring 
Helderheid en kleuren van uw beeldweergave worden automatisch aangepast en gecorrigeerd bij omgevingslicht, zodat u makkelijker kunt ontspannen.

Auto HDR Remastering 
Geniet van HDR-beeldkwaliteit, zelfs met SDR-content Zet SDR-content om in HDR-beeldkwaliteit met behulp van deep learning-algoritmen die zorgen voor helderdere tinten, duidelijkere details en levendigere kleuren.

Motion Xcelerator Turbo Pro
Uitzonderlijke game-ervaring met 4K 144Hz Motion Xcelerator Turbo Pro deze zorgt (alleen met pc verbonden content) voor de allerbeste prestaties met ongekend scherpe visuals en hoge snelheden.