Naar boven

Samsung RB38A7B6CCE Bespoke Koel/vriescombinatie Cotta Beige (metal)

Art.nr: Samsung RB38A7B6CCE Bespoke Koel/vriescombinatie C
De smaak en textuur van verse producten blijft langer behouden. Je kunt de luchtvochtigheid in de Humidity Fresh +-zone eenvoudig aanpassen met de draaiknop. De Optimal Fresh + -lade kan worden gebruikt als één lade of twee zones. De linkerkant is koeler, wat ideaal is om de smaak en malsheid van vlees en vis te behouden. Zo blijven je producten twee keer langer vers* dan in een normale koelkast. De rechterkant is perfect voor fruit en groenten.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Samsung RB38A7B6CCE Bespoke Koel/vriescombinatie
Cotta Beige (metal)

Zie ook all specificaties

Flexibel opbergen & tot 2x langer vers - Optimal Fresh +
De Optimal Fresh + -lade kan worden gebruikt als één lade of twee zones. De linkerkant is koeler, wat ideaal is om de smaak en malsheid van vlees en vis te behouden. Zo blijven je producten twee keer langer vers* dan in een normale koelkast. De rechterkant is perfect voor fruit en groenten.

Optimale luchtvochtigheid & versheid - Humidity Fresh +
De smaak en textuur van verse producten blijft langer behouden. Je kunt de luchtvochtigheid in de Humidity Fresh +-zone eenvoudig aanpassen met de draaiknop. Zo creëer je de ideale omstandigheden, met de optimale luchtvochtigheid en temperatuur, om al je groenten en fruit lekker fris, vers en sappig te houden.

Snel koelen & vriezen - Power Cool + Power Freeze
Vertrouw op supersnelle koelprestaties om boodschappen te koelen of ijs te maken. Met één druk op de knop blaast Power Cool intens koude lucht de koelkast binnen. Zo kun je je favoriete drankjes of boodschappen razendsnel koelen zodra je thuiskomt. En als je op de Power Freeze-knop drukt, wordt er een stoot ijskoude lucht door de vriezer verspreid. Handig om bijvoorbeeld snel roomijs in te vriezen of ijsblokjes te maken.

Stil & energiezuinig - Digital Inverter-technologie
Profiteer van efficiëntie en langdurige prestaties van de motor. De Digital Inverter-technologie maakt gebruik van sterke magneten voor stille en krachtige prestaties met energie-efficiëntie*. Het biedt ook 20 jaar garantie op de motor.

De deur opent gelijk met de aangrenzende zijwanden - Flushed Door
Plaats je koelkast waar je maar wilt, zonder dat de muren in de weg zitten. Dankzij het vlakke ontwerp van de deur kunt u de deur 90 ° openen zonder dat de rand de muur raakt. Je kunt hem dus op de meest handige plek plaatsen, de deur gaat helemaal open en komt op hetzelfde niveau als de zijwand.

Gladde, gemakkelijk schoon te maken achterkant - Clean Back
Het schoonmaken van de achterkant van uw koelkast is nog nooit zo eenvoudig geweest. Het achteroppervlak verbergt de onderdelen van de koelkast volledig. Door te voorkomen dat stof en vuil zich rond componenten verzamelen, verlengt het de levensduur van het product

Apollo advies
Mocht u hulp nodig hebben, schroom niet advies in te winnen bij ons, geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting kunt u ons mailen via het mailadres support@apollo.nl

Over Apollo
Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor foto, verrekijkers, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar het gezellige Almere stad.

Specificaties

Prestaties

Energieklasse C 

Energieconsumptie per jaar 169 kWh

Geluidsniveau 35 dBA 

Klimaatklasse SN/T

Vriescapaciteit (kg/24u) 8 kg/24hr

Type koelkast Koel-vriescombinatie

Kleur Cotta Beige (metal)

Deurtype BESPOKE

Aantal Lades 3 st.

Power Freeze Functie

Ijsblokjes bak

Kenmerken Koelkast

Metal Cooling Plate

Aantal planken (Totaal) 4 st.

Aantal planken (Opvouwbaar) 1 st.

Wijnrek

Aantal deurvakken 5 st. 

Eierenrek

Humidity Fresh Zone 

Optimal Fresh Zone

LED-verlichting Top LED 

Materiaal plank Veiligheidsglas

Aantal groente- en fruitladen 2 st.

Power Cool Functie

Wat zit er in de doos?

Koel-vriescombinatie
Gebruikershandleiding

Kijk ook eens naar