Naar boven

Bosch EXCLUSIV WGG244A9NL iDos Wasmachine 9kg 1400 Rpm

Art.nr: Bosch WGG244A9NL iDos Exclusive
Het energielabel vermeldt de efficiëntieklasse, het geluidsniveau, het vermogen, het energie- en waterverbruik van de wasmachine. Dankzij ons zeer efficiënte energiebesparende systeem bereiken onze Bosch wasmachines de beste energieklasse A bij elke wasbeurt. Zo hoef t u geen concessies te doen op het wasresultaat.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
energielabel:

Productinformatie

De stijlvolle Bosch WGG244A9NL beschikt over Automatisch doseren met i-DOS. Hiermee bespaart u water en wasmiddel

ActiveWater Plus; Water afgestemd op de belading.

Bosch is dagelijks bezig om hun wasmachines zo duurzaam mogelijk te maken. Daarom beschikken de nieuwste wasmachines over ActiveWater Plus. Verschillende sensoren in de wasmachine stemmen het watergebruik elke wasbeurt precies af op de belading. Zo verbruikt de wasmachine ook bij een kleine was nooit meer water dan nodig.

Energielabel A; Was duurzaam met het beste energielabel.

Het energielabel vermeldt de efficiëntieklasse, het geluidsniveau, het vermogen, het energie- en waterverbruik van de wasmachine. Dankzij de zeer efficiënte energiebesparende systeem bereikt deze Bosch wasmachine de beste energieklasse A bij elke wasbeurt. Zo hoeft u geen consessies te doen op het wasresultaat. Vraag Apollo Almere altijd om uw Persoonlijke Deal voor extra korting.

VarioTrommel; Wast efficiënt maar is ook voorzichtig voor je kleding.

Door de speciale trommelstructuur worden vlekken aangepakt terwijl uw kleding wordt beschermd. VarioDrum-technologie geleidt de was in beide draairichtingen door de trommel, zonder uw geliefde items te beschadigen. Vervuilde kledingstukken worden makkelijker schoon terwijl ze minder snel slijten.

Hygiëne Plus; Hygiënisch wassen, zelfs op 40°C.

Soms is schoon nog niet schoon genoeg. Daarom heeft Bosch Hygiëne Plus ontwikkeld. Hiermee dood u alle bacteriën, zelfs als je op 40°C wast. Fijn, bij het wassen van babykleertjes of wanneer u bijvoorbeeld gevoelig bent voor huisstofmijt.

Groot led-display; Duidelijke weergave van informatie en eenvoudig te bedienen.

Dankzij het extra grote led-display, ziet u in één oogopslag wat de resttijd is van het wasprogramma. Ook bedient u de wasmachine eenvoudig en stelt u dus in een handomdraai alle programma's in. Wilt u dat de wasmachine klaar is als u thuiskomt van werk? Gebruik dan de startuitstel zodat de was niet te lang in de wasmachine blijft liggen.

TouchControl; EasyToUse

U bedient de wasmachine eenvoudig via het grote display welke u via aanraking bedient. Daarnaast ziet u in een oogopslag de huidige informatie zodat u precies weet hoelang het wasprogramma nog duurt.

Bijvulfunctie; EasyToUse

Staat de was al aan, maar bent u een gevallen sok of uw favoriete shirt er vergeten in te doen? Geen zorgen: met de Bijvulfunctie voegt u tijdens het wassen nog snel een kledingstuk toe of haalt u juist nog even iets uit de trommel.

Bosch Exclusiv: standaard de hoogste kwaliteit

Bosch Exclusiv is een exclusieve lijn huishoudelijke apparatuur uitgerust met bijzondere extra’s, en uitsluitend verkrijgbaar bij door Bosch geselecteerde retailers. Met deze exclusieve lijn haal je duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit in huis. Bijzonder comfortabel in het gebruik door extra functies, accessoires en innovatieve technieken. Denk aan een Soft Close deursluiting op de Exclusive koelkasten en geluidsisolatie op wasmachines en drogers.

Apollo advies nodig? Neem contact met ons op.

Mocht u hulp nodig hebben of meerdere producten tegelijk willen aanschaffen dan kunt u ons geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting mailen via support@apollo.nl. 

Apollo is natuurlijk uw vertrouwde adres, al meer dan 30 jaar.

Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor wassen, drogen, hifi, pasfoto’s, koelkasten, vriezer, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar Korte Promenade 5 in het gezellige Almere stad.

Specificaties

Bosch Esclusive

WGG244A9NL

i Dos, automatisch doseren

belastbaar tot 9kg

Label A

1400 rpm

Groot LED display

Een slimme klant weet, Apollo is pas tevreden als u dat bent

SpeedPerfect

4 VlekkenProgram

Hygiëne Plus

AquaStop

VarioTrommel verlicht

EcoSilence Drive

Trommelreiniging

Kijk ook eens naar