Naar boven
Aanbevolen
Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Kiest u voor de Extra service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen op de verdieping en het afvoeren van uw oudere ap... 2500
Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Kiest u voor de Full service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen, uitpakken, aansluiten testen op een goede werking... 4900

Bosch EXCLUSIV WGB254A9NL Serie 8 iDos wasmachine 10kg

Art.nr: Bosch EXCLUSIV WGB254A9NL Serie8
Met i-DOS bespaart u wasmiddel en water, omdat de wasmachine zelf uitrekent hoeveel er precies nodig is voor een wasbeurt. Vul de i-DOS vakken met wasmiddel (en wasverzachter), scan de barcodes met de Home Connect app en laat de wasmachine de rest doen. Via Home Connect kunt u uw wasmachine bedienen vanaf uw telefoon of tablet. Na uw wasbeurt kunt u met Iron Assistent uw kleding 20 minuten laten stomen, dit zorgt voor 50% vermindering van kreukels.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Met de Bosch WGB254A9NL haalt u een uitstekende wasmachine in huis met i-DOS en wasmiddelscan via Home Connect, wat wasmiddel en water bespaart. Maximaliseer uw energiebesparing met A-20% en verminder strijkgoed dankzij Iron Assist.

i-DOS met wasmiddelscan: nu nóg preciezer doseren.

i-DOS: meet automatisch de benodigde hoeveelheid wasmiddel en water.
Iron Assist: stoom vermindert kreukels tot 50%*.
Mini Load: speciaal voor losse items.
Home Connect: maak het uzelf makkelijk en blijf altijd verbonden met de apparaten in huis.

iDOS automatische dosering;

iDOS met wasmiddelscan zorgt ervoor dat uw wasmachine precies de juiste hoeveelheid wasmiddel en -verzachter gebruikt, ongeacht het merk.
Vul eenvoudig de iDOS-vakken met uw wasmiddel en -verzachter en scan vervolgens de barcodes met de Home Connect app. Dit vertelt het i-DOS-systeem de aanbevolen hoeveelheid wasmiddel die moet worden gebruikt, afhankelijk van de automatisch gedetecteerde waterhardheid bij u thuis.
Vanaf nu geeft het iDOS-systeem tijdens het wassen nog preciezere hoeveelheden wasmiddel af voor het programma en de lading. Maximale precisie bij elke wasbeurt.

Iron Assist; VERKLEIN DE STRIJKSTAPEL MET STOOM.

Hoe krijgt u minder kreukels in uw kleding met minimale inspanning?
Iron Assist stoomt kleding voor 20 minuten en vermindert kreukels tot 50%*. De functie vermindert ook kreukels in een eerder gedragen overhemd of broek.
Plaats eenvoudig uw items in de machine en laat Iron Assist de rest doen. Zo wordt uw strijkstapel dus een stuk kleiner.

Mini Load; DE DUURZAME MANIER OM KLEINE WASJES TE DRAAIEN.

Heeft u een T-shirt of een spijkerbroek om te wassen, maar niet genoeg voor een volle lading? Kies het Mini Load-programma.
Hiermee wast u afzonderlijke items of zeer kleine ladingen zonder middelen te verspillen, zoals water of wasmiddel.
Het is de snelle, efficiënte en duurzame manier om losse items schoon te maken zonder uw zorgen te maken om waterverspilling.

Home Connect; 

Haal de toekomst in huis met Home Connect. De app maakt verbinding met uw slimme huishoudelijke apparaten, zodat u ze eenvoudig bedient vanaf uw telefoon of tablet.
Deze Bosch wasmachines geeft u de volledige controle over uw was met de handige Home Connect app. Stuur uw machine eenvoudig aan vanaf uw smartphone.
Waar u ook bent, u bent nooit meer dan één klik verwijderd van uw apparaat. Zo kunt u altijd zien hoe het met uw was gaat, ook als u niet in de buurt bent.

Specificaties

Energie efficiëntieklasse¹: A

Energie² / Water³: 41 kWh / 49 liter

Vulgewicht: 1 - 10 kg

Programmaduur⁴: 3:50 uur:min

Centrifuge droogklasse: B

Centrifugesnelheid**: 400 - 1400 rpm

Geluidsniveau: 70 dB (A) re 1 pW

Geluidsniveauklasse: A

Afmeting apparaat (H x B): 84.5 cm x 59.8 cm

Diepte 59.0 cm

Diepte incl. deur: 64.8 cm

Diepte met geopende deur: 109.0 cm

Video