Naar boven
Aanbevolen
Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Kiest u voor de Extra service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen op de verdieping en het afvoeren van uw oudere ap... 2500
Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Kiest u voor de Full service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen, uitpakken, aansluiten testen op een goede werking... 4900

Bosch EXCLUSIV WAU28P95NL i-Dos Wasmachine 9kg

Art.nr: Bosch WAU28P95NL EXCLUSIV i-Dos
Bespaar water en wasmiddel met i-DOS. Wist u dat 90% van de mensen teveel wasmiddel gebruikt? Laat i-DOS automatisch de dosering bepalen. De i-DOS-sensoren meten precies hoeveel wasmiddel en water er voor iedere wasbeurt nodig is, zodat er nooit te veel gebruikt wordt. Zo bespaart u water, wasmiddel en energie.
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Bespaar water en wasmiddel met i-DOS.

Wist u dat 90% van de mensen teveel wasmiddel gebruikt? Laat i-DOS automatisch de dosering bepalen. De i-DOS-sensoren van de Bosch WAU28P95NL meten precies hoeveel wasmiddel en water er voor iedere wasbeurt nodig is, zodat er nooit te veel gebruikt wordt. Zo bespaart u water, wasmiddel en energie.

Water afgestemd op de belading

Deze Bosch EXCLUSIV Wasmachine beschikt over ActiveWater Plus. Verschillende sensoren in de wasmachine stemmen het watergebruik elke wasbeurt precies af op de belading. Zo verbruikt de wasmachine ook bij een kleine was nooit meer water dan nodig.

Was duurzaam met het beste energielabel

Het energielabel vermeldt de efficiëntieklasse, het geluidsniveau, het vermogen, het energie- en waterverbruik van de wasmachine. Dankzij het zeer efficiënte energiebesparende systeem bereikt deze Bosch wasmachine de beste energieklasse A bij elke wasbeurt.

Hygiënisch wassen, zelfs op 40°C

Soms is schoon nog niet schoon genoeg. Daarom is deze machine uitgerust met Hygiëne Plus ontwikkeld. Hiermee dood u alle bacteriën, zelfs als je op 40°C wast. Fijn, bij het wassen van babykleertjes of wanneer u bijvoorbeeld gevoelig bent voor huisstofmijt.

Een brandschoon resultaat, meer dan twee keer zo snel

De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin u geen tijd te verliezen hebt. Met SpeedPerfect verkort u de wastijd met 65%. Gebruik de functie in combinatie met de meeste wasprogramma’s, voor alle ladingen en stoffen. Draai bijvoorbeeld het gemengd programma met SpeedPerfect om tot 4 kg gemengde was te wassen in slechts 46 minuten.

We lichten een aantal belangrijke eigenschappen nog eens toe;
i-DOS: meet automatisch de benodigde hoeveelheid wasmiddel en water.
ActiveWater™ Plus: stemt het watergebruik volledig automatisch af op de hoeveelheid wasgoed. 
Energielabel A: onze meest energiezuinige wasmachines.
Hygiëne Plus: doodt 99,99% van alle bacteriën, ook op 40°C.
AquaStop: de allerbeste waterbeveiliging voor je wasmachine mét garantie.

Bosch Exclusiv: standaard de hoogste kwaliteit

Bosch Exclusiv is een exclusieve lijn huishoudelijke apparatuur uitgerust met bijzondere extra’s, en uitsluitend verkrijgbaar bij door Bosch geselecteerde retailers. Met deze exclusieve lijn haal je duurzame, huishoudelijke apparatuur van de hoogste kwaliteit in huis. Bijzonder comfortabel in het gebruik door extra functies, accessoires en innovatieve technieken. Denk aan een Soft Close deursluiting op de Exclusiv koelkasten en geluidsisolatie op wasmachines en drogers.

Apollo advies nodig? Neem contact met ons op.

Mocht u hulp nodig hebben of meerdere producten tegelijk willen aanschaffen dan kunt u ons geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting mailen via support@apollo.nl. 

Apollo is natuurlijk uw vertrouwde adres, al meer dan 30 jaar.

Apollo is al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres voor wassen, drogen, hifi, pasfoto’s, koelkasten, vriezer, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar Korte Promenade 5 in het gezellige Almere stad.

Specificaties

Afmeting (H x B): 84.8 cm x 59.8 cm

Diepte: 59.0 cm

Diepte incl. deur: 63.3 cm

Diepte met geopende deur: 106.3 cm

Energie efficiëntieklasse¹: A

Energie² / Water³: 46 kWh / 48 liter

Een slimme klant weet, Apollo is pas tevreden als u dat bent

Vulgewicht: 1 - 9 kg

Programmaduur⁴: 3:48 uur:min

Centrifuge droogklasse: B

Centrifugesnelheid**: 400 - 1400 rpm

Geluidsniveau: 70 dB (A) re 1 pW

Geluidsniveauklasse: A

Video