Naar boven
Aanbevolen
Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Kiest u voor de Extra service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen op de verdieping en het afvoeren van uw oudere ap... 2500
Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Kiest u voor de Full service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen, uitpakken, aansluiten testen op een goede werking... 4900

Bosch EXCLUSIV WGB25409NL Serie 8 Wasmachine 10kg 1600rpm

Art.nr: Bosch WGB25409NL Serie 8 Wasmachine
Het 4D Wash systeem van de Bosch WGB25409NL zorgt voor een grondig gereinigde was, op een zuinige manier. Het programma gebruikt het minimale aan water en wasmiddel. De sproeiers in de machine komen tot de vezel van de kleding
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Een geavanceerde wasmachine met ActiveWater Plus die tot wel 50% water bespaart en uw strijkgoed vermindert met Iron Assist.

 • Iron Assist: stoom vermindert kreukels tot 50%*
 • Mini Load: speciaal voor losse items
 • Home Connect: maak het uzelf makkelijk en blijf altijd verbonden met de apparaten in huis
 • EasyStart: laat de app het beste programma aanbevelen
 • Home Connect: bedien en monitor uw wasmachine via uw telefoon, waar u ook bent
 • Iron Assist. Verklein de strijkstapel met stoom
Iron Assist stoomt kleding voor 20 minuten en vermindert kreukels tot 50%*.
De functie vermindert ook kreukels in een eerder gedragen overhemd of broek. Plaats eenvoudig uw items in de machine en laat Iron Assist de rest doen.

Mini Load. De duurzame manier om kleine wasjes te draaien. Heeft u een T-shirt of een spijkerbroek om te wassen, maar niet genoeg voor een volle lading? Kies het Mini Load-programma. Hiermee wast u afzonderlijke items of zeer kleine ladingen zonder middelen te verspillen, zoals water of wasmiddel. Het is de snelle, efficiënte en duurzame manier om losse items schoon te krijgen.

Home Connect. Slimme apparaten maken het leven makkelijker. De app maakt verbinding met uw slimme huishoudelijke apparaten, zodat u ze eenvoudig bedient vanaf uw telefoon of tablet.

Home Connect Easy Start. Altijd precies het juiste programma dankzij de app. Wanneer kiest u welk wasprogramma? Met alle mogelijkheden is het lastig een goede keuze te maken. De Home Connect app helpt u hierbij met de functie Easy Start. Selecteer het type was en de vervuilingsgraad en de app vertelt u welk programma u moet kiezen.

Home Connect
De Bosch WGB25409NL wasmachine geeft u de volledige controle over uw was.Met de handige Home Connect app. stuurt u uw machine eenvoudig aan vanaf uw smartphone. Zo kunt u altijd zien hoe het met uw was gaat, ook als u niet in de buurt bent.

Energielabel A
Was duurzaam met het energielabel A. Het energielabel vermeldt de efficiëntieklasse, het geluidsniveau, het vermogen, het energie- en waterverbruik van de wasmachine. Dankzij ons zeer efficiënte energiebesparende systeem bereiken onze Bosch wasmachines de duurzame energieklasse A bij elke wasbeurt.

ActiveWater Plus. Water afgestemd op de belading.
Bosch is dagelijks druk bezig om de wasmachines zo duurzaam mogelijk te maken. Daarom beschikken al deze wasmachines over ActiveWater Plus. Verschillende sensoren in de wasmachine stemmen het watergebruik elke wasbeurt precies af op de belading. Zo verbruikt de wasmachine ook bij een kleine was nooit meer water dan nodig. Comfort Control touch. Vind en selecteer eenvoudig het gewenste programma
 • Hygiëne Plus. Hygiënisch wassen, zelfs op 40°C
 • AntiVibration-wand. AntiVibration-wand voor meer stabiliteit en minder trillingen
 • Extra Snel 30'. Tot 3,5 kg wasgoed in slechts 30 minuten schoon
 • TouchControl. Gemakkelijk te bedienen via het touch-display
 • Eindtijduitstel. Eindtijduitstel voor meer flexibiliteit
 • Nachtwas. Extra stil in de nacht
 • 4D Wash System met Intensive Plus. Een vlekkeloos resultaat voor zwaar vervuilde was
 • SpeedPerfect. Een brandschoon resultaat, meer dan twee keer zo snel

Specificaties

Vulgewicht (kg) 10.00

Maximale toerental centrifuge (toeren per minuut) 1600.00

Energieklasse A

Geluidsniveau wassen (dB) 48.00

Geluidsniveau centrifugeren (dB) 72.00

Breedte (mm) 598.00

Diepte (mm) 590.00

Hoogte (mm) 845.00

Koolborstelloze motor

Trommelmateriaal Inox

Resttijdindicatie

Starttijduitstel

Wasresultaatklasse A

Droogresultaatklasse A

Aquastop

Beladingherkenning

Stoomfunctie

Geschikt voor Smarthome

Bedienapp