Naar boven
Aanbevolen
Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Kiest u voor de Extra service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen op de verdieping en het afvoeren van uw oudere ap... 2500
Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Kiest u voor de Full service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen, uitpakken, aansluiten testen op een goede werking... 4900

Bosch EXCLUSIV WGB256A9NL i-Dos Wasmachine 10kg 1600rpm

Art.nr: Bosch WGB256A9NL EXCLUSIV Wasmachine
i-DOS met wasmiddelscan zorgt ervoor dat deze machine precies de juiste hoeveelheid wasmiddel en -verzachter gebruikt, ongeacht het merk. Scan de barcodes met de Home Connect app. Deze vertelt het i-DOS-systeem de aanbevolen hoeveelheid wasmiddel die moet worden gebruikt, afhankelijk van de automatisch gedetecteerde waterhardheid bij u thuis
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De Bosch WGB256A9NL wasmachine is uitgerust met een automatisch doseersysteem met wasmiddelscan.

i-DOS met wasmiddelscan zorgt ervoor dat uw wasmachine precies de juiste hoeveelheid wasmiddel en -verzachter gebruikt, ongeacht het merk.
Vul eenvoudig de i-DOS-vakken met uw wasmiddel en -verzachter en scan vervolgens de barcodes met de Home Connect app.
Dit vertelt het i-DOS-systeem de aanbevolen hoeveelheid wasmiddel die moet worden gebruikt, afhankelijk van de automatisch gedetecteerde waterhardheid bij u thuis.
Vanaf nu geeft het i-DOS-systeem tijdens het wassen nog preciezere hoeveelheden wasmiddel af voor het programma en de lading.
 
Water afgestemd op de belading.
Bosch is dagelijks bezig om hun wasmachines zo duurzaam mogelijk te maken. Daarom beschikken al deze wasmachines over Active Water Plus.
Verschillende sensoren in de wasmachine stemmen het watergebruik elke wasbeurt precies af op de belading.
Zo verbruikt de wasmachine ook bij een kleine was nooit meer water dan nodig.
 
Energielabel A.
Het energielabel vermeldt de efficiëntieklasse, het geluidsniveau, het vermogen, het energie- en waterverbruik van de wasmachine.
Dankzij zeer efficiënte energiebesparende systeem bereiken de Bosch wasmachines de duurzame energieklasse A bij elke wasbeurt. 
 
Extra grote 10kg Vario Trommel
De Vario Drum-technologie wast kleding in beide draairichtingen met specifiek ontworpen spoelarmen, zonder uw geliefde items te beschadigen.
Zo wast u kledingstukken zorgeloos schoon en blijven ze een stuk langer mooi, en dankzij de inhoud van maximaal 10kg wast u ook grote dingen moeiteloos schoon, zoals beddengoed of slaapzakken. Daarnaast is het goed om te weten dat de wasmachine dankzij Active Water Plus alleen water verbruikt wat nodig is voor de hoeveelheid wasgoed.
U wast dus ook kleine wasjes duurzaam schoon in deze grote trommel.

Hygiënisch wassen, zelfs op 40°C.
Met Hygiëne Plus dood u alle bacteriën, zelfs als u op 40°C wast.
Fijn bij het wassen van babykleertjes of wanneer u bijvoorbeeld gevoelig bent voor huisstofmijt. *Bosch wasmachines met het Hygiëne Plus-wasprogramma op 40°C en 60°C voldoen aan de wetenschappelijk aanbevolen voorwaarden voor 99,99% kiemreductie van Enterococcus Hirae en Pseudomonas Aeruginosa, volgens Honisch et al. 2014, "Impact van wascyclustijd, temperatuur en wasmiddelformulering op de hygiënische effectiviteit van huishoudelijk witwassen." Onder leiding van Universiteit Rijn-Waal.

De duurzame manier om kleine wasjes te draaien.
Heeft u een T-shirt of een spijkerbroek om te wassen, maar niet genoeg voor een volle lading?
Kies het Mini Load-programma. Hiermee wast u afzonderlijke items of zeer kleine ladingen zonder middelen te verspillen, zoals water of wasmiddel.
Het is de snelle, efficiënte en duurzame manier om losse items schoon te maken.

Specificaties

Afmetingen 59,0 × 59,8 × 84,5 cm

Energielabel A

Home Connect

Geluid 72 dB(A) re 1 pW

Aansluitwaarde 2300 watt

Deurscharnier Links

Geluidsniveau 72 dB(A) re 1 pW

Breedte 59.8 cm

Hoogte 84.5 cm

Diepte 59.0 cm

Toerental 1600 rpm

Droogprestaties A

Energieklasse A

Vlekherkenning

Schuimbewaking

Onbalansbeveiliging

Digitale resttijdweergave

Vulgewicht 10kg

Gewicht 82,6 kg