Naar boven

Bosch EXCLUSIV WGG244Z9NL Wasmachine 9kg 1400rpm

Art.nr: Bosch EXCLUSIV WGG244Z9NL Wasmachine
Deze wasautomaat met 1400 toeren centrifuge en tot 9 kilo capaciteit is zeer zuinig en eenvoudig te bediening. Uitgerust met een stoomprogramma, dat strijken met 50 % verminderd, en binnenverlichting. Deze machine past het waterniveau automatisch aan de hoeveelheid wasgoed. Dankzij de aquastop is de machine perfect beschermd tegen waterschade
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Deze Bosch EXCLUSIV WGG244Z9NL wasmachine is voorzien van een koolborstelloze inverter motor en beschikt over SpeedPerfect functie voor snel wassen. 

 • Bijvulfunctie: Iets vergeten? Eenvoudig wasgoed toevoegen tijdens het programma.
 • Groot LED-display voor programmaverloop, max. centrifugesnelheid, resttijdweergave, 24 uur eindtijduitstel en beladingscapaciteit
 • Hygiene Plus: schoon wasgoed en gelijktijdig effectief bacteriën doden
 • ActiveWater Plus: voor zeer efficiënt gebruik van water, zelfs met een kleine belading dankzij automatische beladingsdetectie.

Iron Assist
Iron Assist stoomt kleding voor 20 minuten en vermindert kreukels tot 50%*. De functie vermindert ook kreukels in een eerder gedragen overhemd of broek.
Plaats eenvoudig uw items in de machine en laat Iron Assist de rest doen. 

Energielabel A
Het energielabel vermeldt de efficiëntieklasse, het geluidsniveau, het vermogen, het energie- en waterverbruik van de wasmachine.
Dankzij de zeer efficiënte energiebesparende systeem bereikt deze Bosch wasmachines de duurzame energieklasse A bij elke wasbeurt. 

ActiveWater Plus
Bosch is dagelijks bezig om de wasmachines zo duurzaam mogelijk te maken. Daarom beschikken al onze wasmachines over ActiveWater Plus.
Verschillende sensoren in de wasmachine stemmen het watergebruik elke wasbeurt precies af op de belading. Zo verbruikt de wasmachine ook bij een kleine was nooit meer water dan nodig.

SpeedPerfect, meer dan twee keer zo snel.
De SpeedPerfect-functie is speciaal ontwikkeld voor situaties waarin u geen tijd te verliezen hebt. Met SpeedPerfect verkort u de wastijd met 65%.
Gebruik de functie in combinatie met de meeste wasprogramma’s, voor alle ladingen en stoffen. 

AntiVlekken
Dankzij het AntiVlekken-systeem is deze wasmachine goed opgewassen tegen vier veel voorkomende vlekken.
De temperatuur, centrifugesnelheid en wastijd wordt automatisch aangepast om af te rekenen met hardnekkige vlekken: boter, olie, gras, rode wijn, of bloed. Zonder voorbehandeling.

Mis nooit meer een kledingstuk met de handige Bijvulfunctie.

AquaStop is de meest uitgebreide waterbeveiliging voor uw wasmachine en bestaat uit maar liefst een zesvoudige bescherming.
Daarnaast is AquaStop standaard voorzien van een garantie voor de hele levensduur van uw apparaat.

Eco Silence Drive
De koolborstelloze, energiezuinige motor gaat stil te werk en gaat bijzonder lang mee, met maar liefst 10 jaar garantie op de onderdelen.

Hygiëne Plus, zelfs op 40°C.
Soms is schoon nog niet schoon genoeg. Daarom hebben we Hygiëne Plus ontwikkeld. Hiermee dood je alle bacteriën, zelfs als je op 40°C wast. Fijn, bij het wassen van babykleertjes of wanneer je bijvoorbeeld gevoelig bent voor huisstofmijt. *Bosch wasmachines met het Hygiëne Plus-wasprogramma op 40°C en 60°C voldoen aan de wetenschappelijk aanbevolen voorwaarden voor 99,99% kiemreductie van Enterococcus Hirae en Pseudomonas Aeruginosa, volgens Honisch et al. 2014, "Impact van wascyclustijd, temperatuur en wasmiddelformulering op de hygiënische effectiviteit van huishoudelijk witwassen." Onder leiding van Universiteit Rijn-Waal.

Extra Snel 30'
U wast tot wel 3,5 kg wasgoed in een recordtijd van 30 minuten weer helemaal schoon. Het programma bestaat uit wassen, spoelen en centrifugeren.

Specificaties

 • Energie efficiëntieklasse¹: A
 • Energie² / Water³: 46 kWh / 48 liter
 • Vulgewicht: 1 - 9 kg
 • Programmaduur⁴: 3:48 uur:min
 • Centrifuge droogklasse: B
 • Centrifugesnelheid**: 400 - 1400 rpm
 • Geluidsniveau: 70 dB (A) re 1 pW
 • Geluidsniveauklasse: A
 • Afmeting apparaat (H x B): 84.8 cm x 59.8 cm
 • Diepte: 59.0 cm
 • Diepte incl. deur: 63.6 cm
 • Diepte met geopende deur: 107.3 cm