Naar boven
Aanbevolen
Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Kiest u voor de Extra service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen op de verdieping en het afvoeren van uw oudere ap... 2500
Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Kiest u voor de Full service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen, uitpakken, aansluiten testen op een goede werking... 4900

Siemens extraKlasse WG44B2A9NL iQ700 Wasmachine 9kg 1400tpm

Art.nr: Siemens extraKlasse WG44B2A9NL Wasmachine 9kg 1400
Deze intelligente Siemens extraKlasse wasmachine is 20% energiezuiniger dan label A, en beschikt over antiVlekken systeem, SpeedPack XL, i-Dos en wasmiddelscan via Home Connect. Geschikt voor 9kg en droogt uw was met 1400 toeren. DirectTouch Plusdisplay. Ontworpen voor eenvoudige en intelligente bediening
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Siemens extraKlasse

WG44B2A9NL iQ700 Wasmachine, voorlader 9 kg 1400 rpm

Met intelligentDosing bepalen intelligente sensoren precies hoeveel vloeibaar wasmiddel het wasgoed nodig heeft op basis van de belading, waterhardheid en de mate van bevuiling. Hierdoor weet u zeker dat u altijd zuinig wast met perfecte resultaten.

intelligentDosing met wasmiddelscan. Optimale dosering van elk wasmiddel

Welk wasmiddel en wasverzachter u ook gebruikt, de intelligente wasmiddelscanfunctie helpt u de dosering met maximale precisie in te stellen. Vul eenvoudig de containers en scan de streepjescodes op de flessen via de Home Connect-app om instellingen voor waterhardheid en wasmiddelconsistentie rechtstreeks naar de wasmachine te sturen. 

SpeedPack XL. Verkort programma's, kleine was in 15 of 30 minuten of 5 kilo in 59 minuten schoon

Verkort de programmaduur met 65%, was tot 2 kilo licht vervuild wasgoed in 15 minuten schoon, tot 4 kilo in 30 minuten óf was tot 5 kilo in slechts 59 minuten schoon.

Home Connect. Bedien de wasmachine met de Home Connect app

Met Home Connect kan ook eenvoudig het gewenste programma gekozen worden en start de wasmachine waar en wanneer u maar wilt.
En automatisch houd u via de app in de gaten wanneer de was klaar is, ook als u niet thuis bent.

Energieklasse A. Duurzaam wassen met energielabel A

Wasmachines met energielabel A zorgen voor zuinige en perfecte wasresultaten onder alle omstandigheden. Dankzij innovatieve functies doet u geen consessies op kwaliteit, maar geniet u wel van optimale duurzaamheid.

SmartFinish. Verklein de strijkstapel

Als u droge was hebt die gekreukeld is, is het smartFinish-programma van uw wasmachine de oplossing. Het introduceert een zachte dosis stoom en vermindert de ergste kreukels in slechts 20 minuten. Uw kleding wordt niet nat en dus kun u het direct dragen.

WaterPerfect Plus. Bespaar water en energie, elke wasbeurt opnieuw

Het waterPerfect Plus systeem meet automatisch het gewicht van de was, en berekent daarna precies de juiste hoeveelheid water die nodig is voor een stralend schone was.
Met zo min mogelijk water een perfect wasresultaat.

WaveTrommel. Effectief en extra voorzichtig voor de was

De innovatieve structuur van de waveTrommel zorgt voor een effectieve, voorzichtige behandeling van uw wasgoed. Dit komt door de golfvormen en asymmetrische plaatsing van de spoelarmen. 

Trommelverlichting. Optimaal zicht dankzij trommelverlichting

De ledverlichting in de wastrommel gaat aan zodra u de deur opent of sluit, maar ook als het droogprogramma start.

De verlichting gaat weer automatisch uit om energie te besparen.

AquaStop. De hele levensduur beschermd tegen waterschade

Het zesvoudige, geavanceerde aquaStop-systeem is gekoppeld aan de software van de wasmachine. aquaStop is de meest uitgebreide waterbeveiliging voor uw wasmachine. Daarnaast is aquaStop standaard voorzien van een garantie voor de hele levensduur van uw apparaat.

Specificaties

Energie efficiëntieklasse¹: A

Energie² / Water³: 40 kWh / 50 liter

Vulgewicht: 1 - 9 kg

Programmaduur⁴: 3:48 uur:min

Centrifuge droogklasse: B

Centrifugesnelheid**: 400 - 1400 rpm

Geluidsniveau: 69 dB (A) re 1 pW

Geluidsniveauklasse: A

Afmeting (H x B): 84.5 cm x 59.8 cm

Diepte: 59.0 cm

Diepte incl. deur: 63.8 cm

Diepte met geopende deur: 109.0 cm

Video