Naar boven

Siemens extraKlasse WG44G2F9NL iQ500 - 9kg iDos Wasmachine

Art.nr: Siemens extraKlasse WG44G2F9NL iQ500 - 9kg iDos Wa
De IntelligentDosing technologie van deze Siemens geeft u de perfecte dosering wasmiddel. Zo krijgt u de beste wasresultaten. De technologie is niet alleen goed voor uw wasgoed maar levert ook efficiëntie. Deze Siemens wasmachine heeft een speciaal programma voor sport- en outdoorkleding.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Siemens extraKlasse

WG44G2F9NL iQ500 - 9kg iDos Wasmachine

Verkort de programmaduur met maar liefst 65%

De varioSpeed-functie combineert u met een ander wasprogramma welke dan tot 65% korter wordt. Doordat varioSpeed zorgt dat de temperatuur waarop het wasmiddel werkzaam is sneller wordt bereikt, geniet u een stuk sneller van perfect schoon wasgoed.

Verkort wasprogramma's of was tot 2 kg in 15 of 30 minuten

Met speedPack L beschikt u over varioSpeed - zoals bij speedPack M - maar is het ook mogelijk tot 2 kg licht vervuild wasgoed in slechts 15 minuten schoon te wassen óf 3,5 kg licht vervuild wasgoed in 30 minuten. Zo is het elke wasbeurt opnieuw mogelijk om tijd te besparen.

Automatisch de juiste hoeveelheid wasmiddel

Met intelligentDosing bepalen intelligente sensoren precies hoeveel vloeibaar wasmiddel het wasgoed nodig heeft op basis van de belading, waterhardheid en de mate van bevuiling. 

Houdt sport- en outdoorkleding in topconditie én waterdicht

Het is belangrijk om outdoorkleding met extra zorg te behandelen om ze water- en winddicht te houden. Gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder hittegevoelig. Het wasprogramma Outdoor + Impregneren draait op een constante lage temperatuur waarbij de luchtvochtigheid continu wordt gemeten. En het grootste voordeel van dit programma is dat u kleding zelfs waterafstotend kunt maken. Voeg impregneermiddel toe en uw winterjas, skijas, motorjack of zelfs tafelkleed is weer volledig waterafstotend en klaar voor het nieuwe seizoen.

 Verklein de strijkstapel

Als u droge was hebt die gekreukeld is, is het smartFinish-programma van deze wasmachine de oplossing.
Het introduceert een zachte dosis stoom en vermindert de ergste kreukels in slechts 20 minuten. Uw kleding wordt niet nat en dus kun u het direct dragen.

Duurzaam wassen met energielabel A

Wasmachines met energielabel A zorgen voor zuinige en perfecte wasresultaten onder alle omstandigheden.

Meer extra’s, meer Klasse met Siemens extraKlasse

Met het extraKlasse-assortiment gaat Siemens net een stapje verder dan je gewend bent. Siemens heeft deze exclusieve lijn namelijk standaard uitgerust met exclusieve designelementen en handige, innovatieve technologieën die meer gebruikersgemak en comfort bieden. De extraKlasse is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, waardoor je profiteert van vakkundig advies, net als een professionele installatie en uitgebreide service. Of het nu gaat om een wasmachine, droger, vaatwasser, oven, koelkast of een kleinhuishoudelijk apparaat - je vindt net dat beetje extra in extraKlasse.

Apollo advies nodig? Neem contact met ons op.

Mocht u hulp nodig hebben of meerdere Siemens extraKlasse producten tegelijk willen aanschaffen dan kunt u ons geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting mailen via support@apollo.nl. 

Apollo is natuurlijk uw vertrouwde adres, al meer dan 35 jaar.

Apollo is al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres voor wassen, drogen, hifi, pasfoto’s, koelkasten, vriezer, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar Korte Promenade 5 in het gezellige Almere stad.

Specificaties

Energie efficiëntieklasse¹: A

Energie² / Water³: 46 kWh / 48 liter

Vulgewicht: 1 - 9 kg

Programmaduur⁴: 3:48 uur:min

Centrifuge droogklasse: B

Centrifugesnelheid**: 400 - 1400 rpm

Geluidsniveau: 70 dB (A) re 1 pW

Geluidsniveauklasse: A

Gewicht 75.5

Afmeting (H x B): 84.8 cm x 59.8 cm

Diepte: 59.0 cm

Diepte incl. deur: 63.6 cm

Diepte met geopende deur: 107.3 cm