Naar boven
Aanbevolen
Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Kiest u voor de Extra service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen op de verdieping en het afvoeren van uw oudere ap... 2500
Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Kiest u voor de Full service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen, uitpakken, aansluiten testen op een goede werking... 4900

Siemens extraKlasse WG44G2Z9NL iQ500 9kg 1400tpm Wasmachine

Art.nr: Siemens extraKlasse WG44G2Z9NL 9kg 1400tpm Wasmach
Deze Siemens WG44G2Z9NL Extraklasse is uitgerust met waterPerfect Plus. Dit watermanagementsysteem past per wasbeurt de hoeveelheid water precies aan op de belading en verder heeft deze machine een centrifugesnelheid van 1400 toeren per minuut,
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Siemens extraKlasse

WG44G2Z9NL iQ500 9kg 1400tpm Wasmachine

Uitstekende wasprestaties

De WG44G2Z9NL Extraklasse wasmachine heeft een vulgewicht van 9 kg en centrifugeert de was met een snelheid van 1400 toeren. De Siemens machine heeft een energielabel A en uitstekende wasprestaties met speedPack L voor snel wassen en automatische vlekkenverwijdering zonder handmatig voorbehandelen.

Zuinig!

De energieklasse geeft aan hoe zuinig en milieuvriendelijk wasmachines zijn. Deze Siemens WG44G2Z9NL extraKlasse heeft een energielabel A. 

1400TPM

De WG44G2Z9NL heeft een centrifugetoerental van 1400 tpm. Hoe sneller uw wasmachine centrifugeert, hoe droger uw was uit de machine komt. Uiteraard kan ook op een lager toetental gecentrifugeerd worden.

Capaciteit

De WG44G2Z9NL extraKlasse heeft een vulcapaciteit van 9 kg katoen. De aangegeven vulcapaciteit is de maximale capaciteit. Het is altijd mogelijk om er minder in te doen. De wasmachine past de programma's daar dan op aan.

Geluidsniveau

De WG44G2Z9NL extraKlasse heeft een geluidsniveau van 70 dB bij het centrifugeren. Hoe lager deze waarde is, hoe stiller de wasmachine is.

Trommelverlichting

De ledverlichting in de wastrommel gaat aan zodra u de deur opent of sluit, maar ook als het droogprogramma start. De verlichting gaat weer automatisch uit om energie te besparen. Verder;
  • speedPack L: wasprogramma's verkorten met varioSpeed en een kleine was in 15 of 30 minuten.
  • antiVlekken: verwijdert vier meest voorkomende hardnekkige vlekken zonder voorbehandeling.
  • Energieklasse A: energiezuinig wassen
  • smartFinish: vermindert kreukels voor minder strijkwerk.
  • Groot led-display: eenvoudig in gebruik dankzij de intuïtieve knoppen op het grote led-touchscreen.

Meer extra’s, meer Klasse met Siemens extraKlasse

Met het extraKlasse-assortiment gaat Siemens net een stapje verder dan je gewend bent. Siemens heeft deze exclusieve lijn namelijk standaard uitgerust met exclusieve designelementen en handige, innovatieve technologieën die meer gebruikersgemak en comfort bieden. De extraKlasse is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, waardoor je profiteert van vakkundig advies, net als een professionele installatie en uitgebreide service. Of het nu gaat om een wasmachine, droger, vaatwasser, oven, koelkast of een kleinhuishoudelijk apparaat - je vindt net dat beetje extra in extraKlasse.

Apollo advies nodig? Neem contact met ons op.

Mocht u hulp nodig hebben of meerdere Siemens extraKlasse producten tegelijk willen aanschaffen dan kunt u ons geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting mailen via support@apollo.nl. 

Apollo is natuurlijk uw vertrouwde adres, al meer dan 35 jaar.

Apollo is al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres voor wassen, drogen, hifi, pasfoto’s, koelkasten, vriezer, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar Korte Promenade 5 in het gezellige Almere stad.

Specificaties

Energie efficiëntieklasse¹: A

Energie² / Water³: 46 kWh / 48 liter

Vulgewicht: 1 - 9 kg

Programmaduur4: 3:48 uur:min

Centrifuge droogklasse: B

Centrifugesnelheid**: 400 - 1400 rpm

Geluidsniveau: 70 dB (A) re 1 pW

Geluidsniveauklasse: A

Afmeting (H x B): 84.8 cm x 59.8 cm

Diepte: 59.0 cm

Diepte incl. deur: 63.6 cm

Diepte met geopende deur: 107.3 cm