Naar boven

Siemens extraKlasse WQ46B2C9NL iQ700 9kg Warmtepomp Droger

Art.nr: Siemens extraKlasse WQ46B2C9NL iQ700
De Siemens WQ46B2C9NL is een luxe warmtepomp wasdroger uit de iQ700 serie en is uitgevoerd met een energieklasse A+++ label en een 9 kg. grote roestvrijstalen trommel. Deze wasdroger is verder voorzien van varioSpeed (snellere droogtijden), smartFinish en HomeConnect.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Siemens extraKlasse

WQ46B2C9NL iQ700 9kg Warmtepomp Droger

De Siemens WQ46B2C9NL is een luxe warmtepomp wasdroger behorend tot de iQ700 serie en uitgevoerd met een energieklasse A+++ label en een 9 kg. grote roestvrijstalen trommel. Deze warmtepomp was-droger is verder voorzien van varioSpeed (snellere droogtijden), smartFinish en HomeConnect, daarmee kunt u eenvoudig en overzichtelijk de wasdroger bedienen en de voortgang van het programma bekijken. Praktisch verder bij deze droger is het selfCleaning systeem van de condensor welke zorgt voor een betere prestaties op langere termijn.
  • - intelligentDry: Laat uw droger het programma aanpassen aan dat van uw wasmachine*
  • - smartFinish: Minder kreukels voor minder strijkwerk.
  • - selfCleaning condenser: Verwijdert pluizen en bespaart u tijd en moeite.
  • - varioSpeed: Versnel het droogproces met één druk op de knop.
  • - Remote Monitoring: Controleer de instellingen van uw droger en krijg pushberichten als het programma klaar is.

Energieklasse A+++ -10% kortom een zeer energiezuinige droger;

Reken op onze Siemens energielabel A+++ -10% drogers voor een efficiënte en excellent gedroogde was. Besparen en de beste droogresultaten behalen? Dan is een compromis niet meer nodig. Dankzij het energiebesparende systeem met warmtepomptechnologie en de iQdrive motor heeft deze droger het A+++ -10% energielabel.
U kunt vertrouwen op onze Siemens energielabel A+++ drogers voor efficiënte en uitstekende droogresultaten onder alle omstandigheden.

Variabele draairichting: Geen grote stukken wasgoed meer in de knoop;

Bij gewone programma's draait de trommel in één richting waardoor grote items met elkaar in de knoop kunnen raken. Met het programma voor beddengoed is dit verleden tijd.
De draairichting van de trommel wisselt en voorkomt zo dat bijvoorbeeld dekbedovertrekken ander wasgoed 'opeten'. Voor ladingen tot 3,5 kg kunt uhet automatisch als eindprogramma selecteren.

Verwisselbare deurrichting: Open de drogerdeur zoals u dat wilt;

Pas de droger aan uw ruimtelijke planning aan. Dankzij het verwisselbare deurscharnier past u de richting van de deur naar uw wensen aan.
Wilt u de droger tegen een muur zetten maar komt de deur dan net niet goed uit? Dan veranderd u de richting waarin de deur opent met het verwisselbare deurscharnier.

smartFinish: Minder kreukels voor minder strijkwerk;

Het smartFinish-programma gebruikt milde stoom om kreukels te verminderen zodat u minder hoeft te strijken. Zelfs flink gekreukte overhemden en blouses worden netjes gladgestreken. Dat is een nog eens een helpende hand!

Meer extra’s, meer Klasse met Siemens extraKlasse

Met het extraKlasse-assortiment gaat Siemens net een stapje verder dan je gewend bent. Siemens heeft deze exclusieve lijn namelijk standaard uitgerust met exclusieve designelementen en handige, innovatieve technologieën die meer gebruikersgemak en comfort bieden. De extraKlasse is alleen verkrijgbaar bij geselecteerde retailers, waardoor je profiteert van vakkundig advies, net als een professionele installatie en uitgebreide service. Of het nu gaat om een wasmachine, droger, vaatwasser, oven, koelkast of een kleinhuishoudelijk apparaat - je vindt net dat beetje extra in extraKlasse.

Apollo advies nodig? Neem contact met ons op.

Mocht u hulp nodig hebben of meerdere Siemens extraKlasse producten tegelijk willen aanschaffen dan kunt u ons geheel vrijblijvend en zonder enige verplichting mailen via support@apollo.nl. 

Apollo is natuurlijk uw vertrouwde adres, al meer dan 35 jaar.

Apollo is al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres voor wassen, drogen, hifi, pasfoto’s, koelkasten, vriezer, TV, soundbars en nog heel veel meer. U bestelt bij Apollo het hele jaar, iedere dag, 100% veilig en vertrouwd online in onze webshop. Of kom naar Korte Promenade 5 in het gezellige Almere stad.

Specificaties

Energie-efficiëntieklasse¹: A+++

Energieverbruik²: 999 kWh

Capaciteit: 1 - 9 kg

Programmaduur³: 999 min

Condensatie efficiëntie⁵: 0 %

Condensatie efficiëntieklasse⁴: A

Geluidsniveau: 59 dB (A) re 1 pW

Afmeting (H x B): 84.2 cm x 59.8 cm

Gewicht 54.7kg

Diepte: 61.3 cm

Diepte incl. deur: 65.1 cm

Diepte met geopende deur: 110.5 cm

Video