Naar boven

Panasonic TX-42MZ800E 42" OLED TV

Art.nr: Panasonic TX-42MZ800E 42" OLED
De MZ800 Series 4K OLED Smart TV brengt content tot leven. Geniet van nauwkeurige details, heldere kleuren en diepzwarte tinten dankzij het OLED-paneel. Ervaar de beste beeld- en geluidskwaliteit dankzij de geïntegreerde subwoofer.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Beeldformaat:

Productinformatie

Panasonic 4K MZ800 serie is een OLED Google TV™ met prachtige kleuren en meeslepend geluid.
De MZ800 Series 4K OLED Smart TV brengt content tot leven. Geniet van nauwkeurige details, heldere kleuren en diepzwarte tinten dankzij het OLED-paneel. Ervaar de beste beeld- en geluidskwaliteit dankzij de geïntegreerde subwoofer.
Google TV brengt films, series, live tv-programma’s en meer samen via apps en abonnementen en organiseert ze voor iedereen.

Superieur OLED-beeld voor een ongelooflijke bioscoopervaring 4K OLED TV’s hebben individueel verlichte cellen voor een natuurlijke kleur en hoog contrast - waarbij zwart ook echt zwart is. De 4K Color Engine Pro finesses de nauwkeurigheid van kleuren, contrast en helderheid voor geweldige beeldprestaties. Geniet van ultieme filmische beeldprestaties.

Kijk naar wat u het liefst ziet. Bedien met uw stem. Uw tv werkt handiger dan ooit. Gebruik uw stem voor het zoeken naar films, streamen van apps, afspelen van muziek en het bedienen van de tv.
Vraag Google naar een specifieke titel, het zoeken op genre of krijgen van gepersonaliseerde aanbevelingen. Krijg zelfs antwoorden zoals sportuitslagen, bedien slimme apparatuur en meer.
Druk op de Google Assistant-knop op de afstandsbediening om aan de slag te gaan.*
*Bepaalde apps, content en/of functies zijn mogelijk niet beschikbaar in alle landen. Onderhevig aan beschikbaarheid.

State of the art beeld- en geluidskwaliteit Dolby Vision® en HDR10+ bieden ultralevendige kleuren, scherpere contrasten en rijkere details voor een ongekende beeldkwaliteit. Filmmaker-modus stelt het kleurenpalet, contract, beeldverhouding en framesnelheid in zoals de regisseur het heeft bedoeld.
Geweldig beeld is één ding, maar met geweldig geluid wordt het nog veel beter. Onze geluidsverwerking, met extra meeslepende Dolby Atmos®-technologie neemt u mee in de sfeer. En de naar voren gerichte luidsprekers, met een geïntegreerde subwoofer om de bass aan te sturen, biedt een meeslepend geluid - waardoor entertainment naar een hoger niveau wordt getild.

Klaar om te gamen van tv kijken overschakelen naar gamen? Geen enkel probleem! Selecteer met de afstandsbediening van de tv Game Modus om inputvertraging te verminderen, zodat de actie op het scherm direct reageert op uw aanwijzingen, dit alles dankzij de „Auto Low Latency Mode“ (ALLM) via HDMI 2.1. Als gamer gaat u ook onze Media-speler en toegang tot TWITCH kunnen waarderen.

Specificaties

  • High Dynamic Range (HDR 10)  
  • High Dynamic Range (HDR 10+)  
  • Hybrid Log Gamma (HLG)  
  • Dolby Vision  
  • Beeldverbetering 4K Colour Engine Pro
  • VESA-aansluiting 200 x 200 mm  
  • gewicht zonder voet: 14.6 kg
  • gewicht met voet: 18.3 kg

Video