Naar boven
Aanbevolen
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 42 t/m 55" inch Vijf jaar lang 100% pixelgarantie 42 t/m 55" inch Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. Met deze pixe... 6900
AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED  2 Meter - (48Gbps 8K-10K) AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED 2 Meter - (48Gbps 8K-10K) De AudioQuest Pearl 48 HDMI 2.1 ULTRA HIGH SPEED is een hoogwaardige HDMI-kabel van koperen geleiders met een bandbreedte tot 48 Gbps en een beeldk... 5995

Panasonic TX-55MZW2004 55" OLED TV

Art.nr: Panasonic TX-55MZW2004 55" OLED
Stap in het hart van de actie met onze flagship OLED MZW2000 Series. Geavanceerde paneeltechnologie, verbeterde array-luidsprekers afgesteld door Technics en zeer responsieve HMDI 2.1-connectiviteit met lage latentie transformeert elke film, event en game tot een volledig meeslepende ervaring!
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!
Beeldformaat:

Productinformatie

Stap in het hart van de actie met onze flagship OLED MZW2004 Series. Geavanceerde paneeltechnologie, verbeterde array-luidsprekers afgesteld door Technics en zeer responsieve HMDI 2.1-connectiviteit met lage latentie transformeert elke film, event en game tot een volledig meeslepende ervaring.

Hier. Nu. Gewoon wordt cinematografisch. Het is meer dan gewoon een programma kijken. Het gaat om betoverd worden. Gecreëerd door professionele filmmakers, levert alleen onze 4K OLED TV u een verbluffend beeld waar u letterlijk stil van wordt.
Met 3D surround sound om alle zintuigen te prikkelen, net alsof u zelf in de filmscène zit.
Al deze technologieën zijn ontwikkeld om te bewegen en inspireren—het alledaagse omtoveren in het cinematografische.

Er is focus gezet op het toppunt van paneelprestaties en het resultaat is de nieuwe Master OLED Ultimate. De paneelconfiguratie van de volgende generatie combineert een micro-lens-array voor verbeterde helderheid, geoptimaliseerd warmtebeheer en een origineel voedingscircuit en tilt het vervolgens naar een hoger niveau met een geavanceerde HCX Pro AI-processor om de hoogst kleurnauwkeurigheid ooit te leveren.

Auto AI - MZW2004 maakt gebruik van AI en analyseert het inkomende signaal en past direct de beeld- en geluidsinstelling aan.
Auto AI kent de instellingen voor sport, live muziek, filmscènes en meer - dus hij past ze aan voor u. Leun achterover en geniet van de prestaties.

Multi HDR Format - Doordat  alle HDR-formats (High Dynamic Range) ondersteund worden bied deze premium tv de best mogelijk prestaties - ongeacht de beeldbron.
Helderheid en kleur worden scène voor scène aangepast; of de bron nu Dolby Vision, HLG, HDR10 of het nieuwe HDR10+ adaptieve format is.
Dolby Vision IQ - Het voegt letterlijk een nieuwe dimensie toe aan het kijken naar HDR dankzij de geavanceerde omgevingslichtsensor van de tv. Of uw woonkamer nu volledig donker of verlicht is, het HDR-beeld wordt dynamisch geperfectioneerd voor de beste kleur en contrast.
Geniet van uw favoriete films zoals de regisseur ze heeft bedoeld. Next-generation Filmmaker-modus past onze intelligente sensor-technologie toe door de kleurtemperatuur en omgevingshelderheid aan te passen zodat elke film trouw is aan de visie van de regisseur, zelfs bij fel licht.

Series en films van Netflix zijn gemaakt met veeleisende standaarden zodat ze er geweldig uitzien op een groot scherm.
Netflix Adaptive Calibrated Mode zorgt samen met de exclusieve omgevingslichtsensor voor automatische weergave van overeenkomstig het licht in de ruimte om de ervaring te kunnen bieden zoals de makers het hebben bedoeld.

Game Mode Extreme betekent dat onze nieuwe geselecteerde 4K OLED tv klaar is voor actie.
Het geavanceerde paneel halveert invoervertraging bijna terwijl HDMI 2.1 High Frame Rates (HFR) en Variable Refresh Rate (VRR) ondersteunt voor nieuwe niveaus van realisme die worden vereist door de nieuwste game-apparatuur.
Geniet van gemakkelijke en meer intuïtieve game-instellingen wanneer u uw game-apparatuur aansluit via HDMI op de tv. Het nieuwe Game Control Board geeft gamegerelateerde informatie gedetailleerd weer en kunt u de status van de instelling eenvoudig controleren. Voor een nog soepelere game-ervaring kan dit worden geopend met één handeling als dit is toegewezen aan de My APP-knop.

Tv-ontvangst via vijf manieren: Naast satelliet, kabel en antenne ondersteunt de Penta-tuner twee andere signaalpaden. Met ontvangst via internet (IPTV) en het thuisnetwerk (TV>IP) kunt u de locatie van uw tv onafhankelijk van de antenne-aansluiting kiezen. Zodat u in elke ruimte kunt genieten van een tv-programma zonder dat er een extra tv-aansluiting nodig is.

Video