Naar boven

Monitor Audio Silver AMS 7G Black Gloss (per stuk)

Art.nr: Monitor Audio Silver AMS 7G Black Gloss
De Monitor Audio Silver AMS 7G is een Dolby Atmos surround luidspreker. De Silver AMS 7G plaatst je midden in de film en creëert een 3D surround bubbel met ongekend realisme.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Hoogglans Zwart

Productinformatie

De Monitor Audio Silver Series, nu de 7e generatie, belichaamt onze decennialange audio-expertise. Dankzij een keuze uit echt houtfineer of prachtig geverfde en afgewerkte kasten, hebben deze luidsprekers een verfijnde, ingetogen uitstraling - het perfecte contrapunt voor hun gedurfde, krachtige geluid. En met toonaangevende prestaties dankzij onze nieuwste drivers met metalen conus en Rigid Surface Technology II, is de muziek waar je van houdt nauwkeuriger, met minder vervorming dan ooit. Dus zelfs met het volume omhoog gepompt, kon het geluid dat je hoort niet helderder zijn. 

 
Onweer die je in de verte hoort, regendruppels die vlak achter je vallen, een paraplu die boven je hoofd openspringt… Hoor het alsof je er echt bent, dankzij de Silver AMS 7G met Dolby Atmos 3D surround sound. De Silver AMS neemt het idee van surround sound en voegt een geheel nieuwe dimensie toe, wat betekent dat de film- of muziekmaker het exacte punt in de ruimte kan kiezen waar ze willen dat je een geluid hoort. De Silver AMS 7G Dolby Atmos luidsprekers en de frontjes zijn gevormd en gedimensioneerd om perfect op uw Silver 300 7G luidsprekers te passen (Dolby Atmos enabled optie) en vormen één naadloos geheel. 

De Silver AMS 7G kan ook aan de wand bevestig worden (Front High Atmos optie) 

Door Dolby® goedgekeurde Atmos add-on-module weerkaatst geluid via het plafond voor een extra dimensie van thuisbioscoop.
Kan direct bovenop de voor- en/of achterluidsprekers worden geplaatst in een opstelling met twee of vier Dolby Atmos® compatibele luidsprekers voor een betere surround beleving.
Inclusief speciale sleutelgat-muurbevestigingen voor eenvoudige installatie aan de wand. Met hun discrete ontwerp kunnen ze worden gebruikt als afzonderlijke hoogte-surroundluidsprekers
Alleen beschikbaar in Gloss Black of Satin White afwerkingen

Specificaties

System Format
2 - way
Frequency Response, In-Room (-6dB)
76 Hz - 35 kHz
Sensitivity (2.83v @ 1m)
87 dB
Nominal Impedance
8 Ohms
Minimum Impedance
4.0 Ohms @ 230 Hz
Maximum SPL (single, free-field)
102 dB
Power Handling (RMS)
60 W
Crossover Frequency
2 kHz
Bass Alignment
Sealed cabinet
Drive Unit Complement
1 x 5 1/4" C-CAM RST II mid-bass driver
1 x 1" (25 mm) C-CAM Gold Dome tweeter with optimised Waveguide
External Dimensions (Including Grille and Terminals
H x W x D 185 x 185 x 313 mm
Weight (each)
4.0 kg