Naar boven

Pro-Ject Essential II Phono-USB (zwart) draaitafel

Art.nr: Pro-Ject Essential II (OMB 5) Phono-USB (zwart) draaitafel
Pro-Ject Essential II Phono-USB (zwart) draaitafel met een aluminium toonarm, een Ortofon OMB-5 element en USB aansluiting.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De Essential II Phono-USB is een platenspeler in het assortiment van Pro-Ject. In de draaitafel is een Phono voorversterker met USB ingebouwd.

Er is gekozen voor een aluminium arm welke in de Debut Series al zijn kwaliteit heeft bewezen. Aan de arm is een OM 5 element van Ortofon gemonteerd, die ook al is afgeregeld in de fabriek. Net als in de RPM serie is de siliconen snaar buiten om het plateau gelegd waardoor het uitermate makkelijk is om het toerental aan te passen.

Deze draaitafel wordt snaar aangedreven en is voorzien van dempende voetjes, deze dragen bij aan een stille en natuurgetrouwe weergave. Levering inclusief scharnierende stofkap, verkrijgbaar in matzwart, rood en wit.

Pro-ject audio systems is een fabrikant van audio apparatuur voor audiofielen. Opgericht door Heinz Lichtenegger. Zijn oorspronkelijke doel was om goed presterende draaitafels te fabriceren in een betaalbare prijsklasse.

In de afgelopen ruim twee decennia heeft Pro-Ject een groot aantal draaitafels op de markt gebracht die internationaal werden geprezen. Heinz Lichteneggers's initiatief heeft er voor een belangrijk deel toe bijgedragen dat analoge muziekreproductie weer midden in de belangstelling staat.

 

 

Specificaties

Merk Pro-Ject
Kleur zwart
Aandrijfsysteem Snaar
Ingebouwde voorversterker
Snelheden (rpm) 33/45
Stofkap
Element MM
Element type OM 5
Afmetingen (B x H x D) 42 x 11,2 x 33 cm
Bijzonderheden Uitgerust met een Phono Voorversterker en USB aansluiting.