Naar boven

Samsung VS28C9784QK/WA Bespoke AI Satin Black Steelstofzuiger

Art.nr: Samsung VS28C9784QK/WA Bespoke AI Steelstofzuiger
Nieuwste en gelijk krachtigste steelstofzuiger van Samsung tot 280W met automatische leging van het stofreservoir. De HexaJet Motor heeft een zuigkracht tot wel 280 watt* en maakt iedere vloer blinkend schoon. De multicyclonische luchtfilter zorgt ervoor dat fijne stofdeeltjes niet kunnen ontsnappen. Dankzij de batterij die maar liefst tot 100 minuten* meegaat, kunt u het hele huis in één keer stofzuigen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De nieuwste en krachtigste Samsung steelstofzuiger VS28C9784QK/WA heeft een extreme zuigkracht door de HexaJet Motor™ met een vermogen tot wel 280 watt
U maakt uw vloeren grondig schoon en laat u ze blinkend achter. De multicyclonische luchtfilter voorkomt dat fijne stofdeeltjes kunnen ontsnappen, waardoor uw huis echt schoon wordt.
Met een batterijduur van maar liefst 100 minuten kunt u het hele huis in één keer stofzuigen.

All-in-one Clean Station™
Het legen en opladen van de stofzuiger is simpel en hygiënisch dankzij de all-in-one Clean Station™. Het stofreservoir wordt op een handige manier geleegd* met behulp van de Air Pulse-technologie, terwijl 99% van de haren** worden verwijderd door een draaiende cycloon met Air spin edge-technologie.
Bovendien worden 99,999%*** van de stofdeeltjes opgevangen en wordt het luik automatisch gesloten voor een hygiënische ervaring.

AI Cleaning Mode (met Slim LED Brush+)
De AI Cleaning Mode (met Slim LED Brush+) biedt dezelfde grondige schoonmaakprestaties als de Mid mode, maar met een energiebesparing van 21% dankzij minder batterijvermogen en een verhoogde wendbaarheid van 8%***.

AI Cleaning Mode (met Active Dual Brush)
Geniet van gemak en efficiëntie met de AI Cleaning Mode (met Active Dual Brush) die moeilijk te reinigen omgevingen detecteert**, inclusief het type vloer.
Deze modus levert vergelijkbare prestaties als de Mid mode, maar verbruikt tot 14% minder batterijcapaciteit en verhoogt de wendbaarheid met 6%***, waardoor u langer kunt stofzuigen


Extreme zuigkracht: De HexaJet Motor™ levert een zuigkracht tot wel 280 watt**, waardoor de stofzuiger efficiënt en grondig vuil en stof van vloeren kan verwijderen.
Lange batterijduur: Met een batterijduur tot wel 100 minuten*** kun je het hele huis in één keer stofzuigen zonder onderbrekingen voor het opladen van de stofzuiger.
AI Cleaning Mode: Deze slimme modus past zich aan moeilijk te reinigen omgevingen aan**, inclusief verschillende vloertypen, om optimale zuigkracht, gebruiksduur en wendbaarheid te bieden, waardoor het stofzuigen gemakkelijker wordt.

Specificaties

Soort reiniging: Droog,
Vuilafscheidingsmethode: Multi-cyclonisch
Geluidsniveau: 87 dB
Stofzuigercontainer type: Zakloos
Kleur: Zwart
Droog vuil: 2 l
LED-indicatoren: Stroom
Stroombron: Accu
Looptijd: 160 min
Oplaadtijd: 5 uur
Breedte: 25 cm
Hoogte: 103.6 cm
Diepte: 24.3 cm
Gewicht: 9.199 kg

Video