Naar boven

Bowers & Wilkins PX7 S2E Evolved Forest Green OP=OP AKTIE

Art.nr: Bowers & Wilkins PX7 S2E Evolved Forest Green
Bowers & Wilkins wordt door muziekprofessionals over de hele wereld vertrouwd om het meest gedetailleerde, natuurlijke en meeslepende geluid dat verkrijgbaar is te creëren. De Bowers en Wilkins Px7 S2E hoofdtelefoon brengt u dichter bij de originele opname, zodat u de muziek precies zó hoort als de artiest het heeft bedoeld.
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Bowers & Wilkins Px7 S2E Evolved = verbeterde uitvoering

Ervaar uw muziek precies zoals de artiest het bedoeld heeft met het ongeëvenaarde geluid van de Bowers & Wilkins Px7 S2E hoofdtelefoon. Dompel uzelf onder in elk detail en hoor hoe uw muziek echt klinkt.

De Bowers & Wilkins Px7 S2E maakt gebruik van speciaal ontworpen driver-units van 40mm, zorgvuldig onder een hoek geplaatst in elk oorstuk voor een echt gerichte en meeslepende luisterervaring.
Vergeet niet bij Apollo Almere uw Persoonlijke Deal aan te vragen.
Verbeterde hoogwaardige DSP (Digital Signal Processing) en nieuwe geluidsafstemming zorgen voor een aanzienlijke vooruitgang in de gehele geluidskwaliteit.

'Upgraded high-performance DSP (Digital Signal Processing) and new sound tuning from the world-class engineering team at Bowers & Wilkins delivers significant advances in overall sound quality
• The new model features three evolved and refined finishes

Smart Adaptive Noise Cancelling (ANC)
De Px7 S2E gebruikt in totaal zes microfoons voor een uitstekende ruisonderdrukking die ongewenste interferenties onderdrukt zonder de dynamiek en energie van uw favorieten muziek aan te tasten. Tevens bieden deze ook kristalheldere gesprekskwaliteit.

De Bowers & Wilkins Px7 S2E is zorgvuldig ontworpen voor comfortabel, langdurig luisteren, met luxueuze oorkussens van traagschuim die uw oren perfect omsluiten en een elegante stoffen afwerking.

De Bowers & Wilkins Px7 S2E maakt gebruik van aptXTM Adaptive draadloze technologie en krachtige vernieuwde DSP, hierdoor bent u verzekerd van uitstekende 24-bit hoge resolutie geluidskwaliteit van geschikte streamingsdiensten. Sluit hem aan op uw laptop met een USB-kabel om van de zelfde hoge resolutiekwaliteit te genieten.

Specificaties

  • Afmetingen 189mm (W) x 63 mm (D) x 233 mm (H)
  • Frequentiebereik 10 - 30.000 Hz
  • Gewicht 310 g (excl hoes)
  • Oplaadbare batterij
  • Oplaadkabel USB-C
  • 3,5 mm jack kabel (1,2 m)
  • Opberghoes