Naar boven

Sony XR77A95LAEP 77" OLED Tv - Weekend Aktie

Art.nr: Sony XR77A95LAEP 77" OLED TV
De meegeleverde Bravia Cam lijkt op een webcam en is dan ook te gebruiken om op de tv te videobellen. Maar deze voegt nog iets belangrijks toe: de Bravia Cam ziet namelijk hoe ver u van de tv zit en past onder andere zijn helderheid hierop aan. En als u vanuit uw stoel om een hoek tv kijkt dan snapt de Bravia Cam waar de audio naartoe gestuurd moet worden.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De Sony QD-OLED XR77A95L heeft het allerbeste geluid gecombineerd met de allerbeste beeldkwaliteit tot nu toe.

Dankzij de hoge nits presteert dit toestel ook redelijk perfect in kamers met licht inval en geniet u toch van de allerbeste zwartwaarde en gedetaileerd beeld, bovendien maakt het panel gebruik van de processor om de schermtemperatuur te detecteren en het licht nauwkeurig te bepalen. Zo wordt de kleurhelderheid met tot wel 200% verhoogd ten opzichte van normale OLED-tv's.

De Sony XR65A95L reduceert reflecterend licht van buiten, zo krijgt u ongelooflijke helderheid, kleur en contrast in vrijwel alle lichtomstandigheden.
Acoustic surface audio+: geluid komt rechtstreeks uit het midden van het scherm, waarbij krachtige actuatoren achter de tv vibreren om een akoestiek te creëren die meebeweegt met het beeld.
Doordat geluid de actie volgt hoort u dankzij de actuatoren een realistische soundtrack met uitzonderlijk heldere en natuurlijke dialogen.
Subwoofers aan de linker- en rechterkant zorgen voor een krachtige bas

XR 3D surround upscaling: produceert Surround Sound aan de zijkanten én verticaal, zodat u 3D-audio kunt ervaren zonder speakers op het plafond of omhooggerichte speakers te hoeven plaatsen
Voice Zoom 2: betere dialogen zonder het volume harder te moeten zetten.
Acoustic audio calibratie: compensatie voor kamer en positie van de gebruiker
Acoustic center sync in combinatie met compatibele Sony soundbar: soundbar versterkt het kanaal van de middenspeaker voor helderder en voller stemgeluid.