Naar boven

Yamaha True X Bar 40A Soundbar Zwart

Art.nr: Yamaha True X Bar 40A Soundbar Zwart
De Yamaha SR-X40A True X is een revolutionaire soundbar die audioprestaties van topklasse biedt. Met een vermogen van 180 watt en een compact formaat levert deze luidspreker een verbluffend geluid dat elke luisterervaring naar een hoger niveau tilt. Het unieke aspect van de SR-X40A is de True X-technologie die zorgt voor een nauwkeurige en gebalanceerde geluidsweergave. Dankzij de speciaal ontworpen True X-luidsprekereenheden worden de geluidsgolven gelijkmatig verspreid, waardoor een brede en heldere geluidsweergave wordt gecreëerd.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Meeslepende en flexibele surround sound
Geniet van uw favoriete films en muziek met de vrijheid van eenvoudige plaatsing. U sluit de True X-bars draadloos op de surround True X-luidsprekers aan en die kunt u overal in uw kamer neerzetten.

Yamaha True Sound met Dolby Atmos®
Betreed een fantastische nieuwe geluidswereld waar onze unieke True Sound samenkomt met Dolby Atmos®— en een adembenemende 3D-ultramoderne geluidsruimte creëert.

Verbazingwekkend breed geluidsveld
Het geluid dat de wandluidsprekers creëren is verbluffend en gaat uw voorstellingsvermogen te boven. De Yamaha geluidstechnicus heeft deze luidsprekers zorgvuldig geselecteerd en ze produceren een 3D-geluidsveld om ongeëvenaarde ruimtelijke diepte te creëren.

De optimale weergave van true sound
De Yamaha True X-bar 40A is ontwikkeld voor geluidsoptimalisatie. Van de achterkamer tot de uniek ontworpen basreflexpoort en het materiaal, alles is gekozen vanwege de capaciteit om delicate nuances in geluid te reproduceren.

Maak verbinding met de wereld
Ontdek nieuwe muziek met compatibele streamingservices op de speciale smartphone-app en geniet van een schat aan entertainment in uw woonkamer.

Reageert op uw stem
U heeft geen afstandsbediening en zelfs geen app nodig. Volume, invoer en muziek gaan gewoon via spraakbediening.

Bediening gekoppeld aan uw tv
Dankzij de HDMI-CEC- en eARC-compatibiliteit, sluit u hem met één kabel op uw tv aan en bediend u de basisfuncties op de True-X-bar met de afstandsbediening van uw tv. In- en uitschakelen en volume zijn automatisch gekoppeld voor nog meer gebruiksgemak.

Clear voice
Kun je dialogen op tv moeilijk volgen? Onze Clear Voice-technologie maakt stemmen beter hoorbaar, of het nu YouTube-video's, films of series zijn.
U hoort elk woord, vooral als er ook achtergrondmuziek of geluidseffecten zijn.

Vier geluidsmodi
Met vier verschillende geluidsmodi kunt u het geluid afstemmen op het soort entertainment en uw stemming. De stereomodus is ideaal voor muziek en podcasts en de standaardmodus is perfect voor tv-programma's. In de gamemodus gaat u helemaal op in de actie en met de filmmodus creëert u een overweldigende bioscoopervaring.

Bass extension
De SR-X40A heeft een ingebouwde 75mm (3") subwoofer-unit. Daarnaast verbetert Bass Extension elk bassignaal en zorgt voor een rijk en krachtig geluid.

Video