Naar boven
Aanbevolen
Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Extra Service Wasmachine of Droger - per apparaat Kiest u voor de Extra service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen op de verdieping en het afvoeren van uw oudere ap... 2500
Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Full Service Wasmachine of Droger per apparaat Kiest u voor de Full service levering door Apollo? Dan kiest u voor gemak en zekerheid: bezorgen, uitpakken, aansluiten testen op een goede werking... 4900

Siemens WM14N299NL extraKlasse Wasmachine

Art.nr: Siemens WM14N299NL extraKlasse Wasmachine iQ300
Deze Siemens WM14N299NL wasmachine heeft een capaciteit van 8 kg en beschikt over een geluidsniveau van 71 dB en energieklasse A. Met speedPack L beschikt u over varioSpeed - zoals bij speedPack M - maar is het ook mogelijk tot 2 kg licht vervuild wasgoed in slechts 15 minuten schoon te wassen óf 3,5 kg licht vervuild wasgoed in 30 minuten.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Verkort wasprogramma's of was tot 2 kg in 15 of 30 minuten

Met speedPack L beschikt u over varioSpeed - zoals bij speedPack M - maar is het ook mogelijk tot 2 kg licht vervuild wasgoed in slechts 15 minuten schoon te wassen óf 3,5 kg licht vervuild wasgoed in 30 minuten. Zo is het elke wasbeurt opnieuw mogelijk om tijd te besparen.

Energielabel A

Wasmachines met energielabel A zorgen voor zuinige en perfecte wasresultaten onder alle omstandigheden. Dankzij innovatieve functies doet u geen concessies op kwaliteit, maar geniet u wel van optimale duurzaamheid.

Verklein de strijkstapel

Als u droge was heeft die gekreukeld is dan is het smartFinish-programma van deze wasmachine de oplossing. Het introduceert een zachte dosis stoom en vermindert de ergste kreukels in slechts 20 minuten. Uw kleding wordt niet nat en dus kunt u het vrijwel direct dragen.

Alle informatie in één oogopslag

Het moderne display ledscherm laat alle relevante informatie zoals de resterende tijd duidelijk zien en is makkelijk in gebruik dankzij touchscreen bediening. Alle opties zijn eenvoudig te selecteren en duidelijk te herkennen.

Houdt sport- en outdoorkleding in topconditie én waterdicht

Het is belangrijk om outdoorkleding met extra zorg te behandelen om ze water- en winddicht te houden. Gelijmde zomen, membraancoatings en waterafstotende stoffen zijn bijzonder hittegevoelig. Het wasprogramma Outdoor + Impregneren draait op een constante lage temperatuur waarbij de luchtvochtigheid continu wordt gemeten. En het grootste voordeel van dit programma is dat uw kleding zelfs waterafstotend kunt maken. Voeg impregneermiddel toe en uw winterjas, skijas, motorjack of zelfs tafelkleed is weer volledig waterafstotend en klaar voor het nieuwe seizoen.

iQdrive-motor met 10 jaar garantie

Normale wasmachinemotoren slijten door wrijving waardoor ze het plotseling niet meer doen. Met iQdrive loopt u dat risico niet: dankzij het gebruik van magneten ontstaat er namelijk geen wrijving. Dat maakt de machine duurzaam, stil en efficiënt. Met 10 jaar garantie kunt u er helemaal gerust op zijn dat de iQdrive-motor een veilige keuze is.

Effectief en extra voorzichtig voor de was

De innovatieve structuur van de waveTrommel zorgt voor een effectieve voorzichtige behandeling van uw wasgoed. Dit komt door de golfvormen en asymmetrische plaatsing van de spoelarmen.
Zo weet u zeker dat de wasmachine voorzichtig omgaat met uw delicate kleding.

De hele levensduur beschermd tegen waterschade

Het zesvoudige geavanceerde aquaStop-systeem is gekoppeld aan de software van deze wasmachine. aquaStop is de meest uitgebreide waterbeveiliging voor uw wasmachine.

Specificaties

speedPack L: wasprogramma's verkorten met varioSpeed en een kleine was in 15 of 30 minuten

Beste energielabel A: onze meest energiezuinige wasmachine

smartFinish: minder kreukels betekent minder strijkwerk

simpleTouch led-display: makkelijk in gebruik dankzij het touchscreen led-display

Outdoor/Impregneren programma: beschermt waterafstotend textiel

Energie efficiëntieklasse¹: A

Energie² / Water³: 46 kWh / 47 liter

Vulgewicht: 1 - 8 kg

Programmaduur⁴: 3:33 uur:min

Centrifuge droogklasse: B

Centrifugesnelheid**: 0 - 1400 rpm

Geluidsniveau: 71 dB (A) re 1 pW

Geluidsniveauklasse: A