Naar boven
125000
Pre-order -  levering na 23 mei
In winkelwagen
Aanbevolen
Sonos Beam Mount - muurbeugel Zwart Sonos Beam Mount - muurbeugel Zwart De Sonos Beam Wall-Mount is een discreet en stevig ophangsysteem om je Sonos Beam onder de TV te plaatsen. Eenvoudige montage en gemakkelijk waterp... 6900
Sonos ERA 100 Muurbeugel Zwart Set van 2 stuks Sonos ERA 100 Muurbeugel Zwart Set van 2 stuks Een Sonos ERA 100 aan de muur ophangen met behulp van een originele Sonos muurbeugel biedt veel voordelen Zo bespaart u ruimte en heeft u meer vrij... 13900
Sonos ERA100 stands (set van 2) Zwart Sonos ERA100 stands (set van 2) Zwart Set Sonos Era100 vloerstandaards Met deze vloerstandaards kunt u de Sonos ERA 100 speakers neerzetten waar u maar wilt, en op de goede luisterho... 27500

Sonos Beam (Gen 2) + Sonos Sub Mini - (2x) Sonos ERA100 Zwart - Pre-order -  levering na 23 mei

Art.nr: Sonos Beam + Sub Mini - (2x) ERA100 Zwart
Gemaakt voor Muziek; Stream muziek, radio, luisterboeken en podcasts vanaf al uw favoriete diensten in gedetailleerd stereogeluid dat de hele kamer vult. Nu speciale aktieprijs inclusief de Sonos Sub MINI Gemaakt voor TV; Omring uzelf met geweldig geluid Dolby Atmos brengt geluiden in uw kamer nauwkeurig in kaart voor een 3D-effect. Daardoor lijkt een vliegtuig over uw hoofd te vliegen, lijken voetstappen door de kamer te bewegen en voelt u de filmmuziek overal om u heen.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Dit is een Pre-order -  de aktie start op 23 mei, vanaf die datum start de uitlevering.

Voor meer interessante VkanatieGeld Deals, Klik HIER
Sonos Beam (Gen2) + Sonos Sub Mini + (2x) Sonos ERA100 Zwart 

De nieuwste Beam Gen2 is gefinetuned met behulp van Oscar-winnende geluidsengineers zodat u elk woord verstaat en het verhaal altijd kunt volgen. Zet spraakversterking aan in de Sonos-app om dialogen nog duidelijker te laten klinken als personages fluisteren of de actie losbarst.
De Sonos Sub Mini zorgt voor een indrukwekkend basgeluid en maakt het tot een levernsechte luisterervaring.

Dolby Atmos brengt geluiden in uw kamer nauwkeurig in kaart voor een 3D-effect. Daardoor lijkt een vliegtuig over uw hoofd te vliegen, lijken voetstappen door de kamer te bewegen en voelt u de filmmuziek overal om u heen.

Gemaakt voor muziek
Stream muziek, radio, luisterboeken en podcasts vanaf al uw favoriete diensten in gedetailleerd stereogeluid dat de hele kamer vult.

Trueplay tuning-technologie past het geluid aan op de unieke akoestiek van de kamer zodat uw content altijd klinkt zoals het bedoeld is.
Hiervoor is een iOS-apparaat vereist. (iPad, iPhone)

De Sonos Sub Mini bevat twee woofers die op elkaar gericht zijn en in combinatie zorgen dat eventuele vervorming wordt gecompenseerd. Tegelijk zijn ze in staat om de indruk te wekken dat u met een veel grotere subwoofer te maken hebt.

U kunt de Sonos Sub Mini bijvoorbeeld koppelen met een Beam of Ray om er een complete set van te maken, vervolgens kunt u nog twee Sonos One’s of One SL’s toevoegen voor een surround-effect.

Plaats de Sonos Sub Mini voor de beste geluidsbeleving rechtop in de buurt van de speaker waarmee u deze wilt gebruiken. Het maakt niet uit welke kant de ruimte in het midden op wijst.
Plaats u de Sonos Sub Mini tegen een muur of meubel, laat dan genoeg ruimte rondom vrij zodat de lucht ongehinderd door de ruimte in het midden van Sub Mini kan bewegen.

De Sonos ERA100
Achter u brengen de Era 100-speakerpaar elk detail tot leven