Naar boven

Denon AVC-X6800H A/V Receiver Zwart

Art.nr: Denon AVC-X6800H A/V Receiver Zwart
De in Japan ontworpen en geproduceerde AVC-X6800H stuurt 11.4 versterkingskanalen aan voor een ongekende ervaring. Met Dolby Atmos en DTS:X, plus IMAX Enhanced en Auro 3D, dompelt de AVC-X6800H grotere woonruimten onder in adembenemend 3D-geluid. Met HEOS® Built-in streamt u draadloos uw favoriete muziek.
Merk:
Levertijd:
Alvast te reserveren
Zwart

Productinformatie

De nieuwste Denon AVC-X6800H biedt 8K beeldkwaliteit en 3D-audiobeleving en beschikt hiervoor over een 11.4-kanaals versterker. De in Japan ontworpen en geproduceerde Denon AVC-X6800H stuurt 11.4 versterkingskanalen aan voor een ongekende ervaring.
Met Dolby Atmos en DTS:X, plus IMAX Enhanced en Auro 3D, dompelt de AVC-X6800H grotere woonruimten onder in adembenemend 3D-geluid. Met HEOS Built-in streamt u draadloos uw favoriete muziek.
De Denon AVC-X6800H van Denon is voorzien van de nieuwste reeks audio- en videotechnologieën. Dat is ondersteuning voor 3D-geluidsformaten zoals Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced en Auro 3D, samen met Dolby Surround, DTS Neural:X en Auro-Matic upmixer om oudere inhoud te optimaliseren. Aan de videokant ondersteunt de AVR-X6800H 8K-video op alle zeven HDMI-ingangen en twee HDMI-uitgangen. Het wordt ook geleverd met HLG, HDR, Dolby Vision, HDR10+ en Dynamic HDR pass-through.

De Denon X6800H bied ondersteuning voor 4K/120Hz en ALLM (Auto Low Latency Mode), QFT (Quick Frame Transport) en VRR (Variable Refresh Rate). Al deze technologieën zorgen voor haarscherpe en vloeiende beelden en perfecte synchronisatie tussen beeld en geluid. 

Dankzij eARC kunt u het audiosignaal, inclusief Dolby Atmos, via de HDMI-kabel terugsturen naar uw TV zodat u ook het allerbeste geluid krijgt van Netflix en de andere hogeresolutie-videoservices op internet. 

Het volgende niveau op thuisbioscoopgebied. Optimaliseer uw entertainment met een volledig pakket audio- en videotechnologieën plus slimme functies. Ontworpen voor ultieme prestaties. Ervaar meeslepende 3D-audio en waan u middenin de actie door meeslepend 3D-geluid. Profiteer van de vele configuratiemogelijkheden om uw systeem optimaal op de situatie in uw ruimte aan te passen. Volgens de normen van het vakmanschap van Denon is deze AV-receiver in Japan ontworpen en geproduceerd.

Specificaties

  • Aantal kanalen 11.4
  • Uitgangsvermogen (per kanaal) 205 Watt
  • 7x HDMI
  • 3x HDMI
  • 4x Subwoofer
  • Afmetingen (H x B x D) 434 x 389 x 167 mm
  • Gewicht 15,6 kg
  • HEOS Built-in


- Krachtige 11-kanaalsversterker levert tot 205 W per kanaal.
- Meeslepende 3D audio-ervaring met Dolby Atmos, DTS:X, Auro 3D en IMAX Enhanced.
- Configuratieflexibiliteit om uw thuisbioscoop aan te passen aan uw behoeften.
- Geavanceerde 8K HDMI-aansluiting op zeven HDMI-ingangen en twee van de drie uitgangen.
- Met HEOS® Built-in, toegang tot streaming muziek en delen met andere HEOS-luidsprekers.
- Eenvoudige, intuïtieve installatie met behulp van de bekroonde begeleide Denon Setup Assistant op tv in HD.
- Audyssey-ruimtecorrectie om de luisterervaring in uw kamer te optimaliseren.
- Vier subwooferuitgangen voor gebalanceerde basprestaties in de hele kamer.
- Met de Denon Quick Select-knoppen kun je gemakkelijk je favoriete audio-instellingen opslaan.
- Denon vakmanschap met ontwerp en productie in Denon's fabriek in Japan.

Video