Naar boven

SVS Ultra Evolution Pinnacle Black Piano Gloss

Art.nr: SVS Ultra Evolution Pinnacle Black
De Evolution Pinnacle is het grootste model vloerstaande luidspreker uit de SVS Ultra Evolution series. Deze vloerstaande luidspreker van dit Amerikaanse hifi merk produceert een helder, transparant en uitzonderlijk dynamisch geluid met een ongekend laag fundament! Hier worden zowel de tweekanaals audiofielen als thuisbioscoopfans blij van!
Merk:
SVS
Levertijd:
Alvast te reserveren
Zwart hoogglans

Productinformatie

SVS Ultra Evolution Pinnacle

Ultra Evolution Pinnacle vertegenwoordigt het hoogtepunt van SVS-doorbraken op het gebied van driverontwerp, componentmaterialen en behuizing ontwerp, gecombineerd met een meedogenloze passie voor uitmuntende geluidsweergave. De wetenschap van sonische perfectie in harmonie met een liefde voor overtuigend en meeslepend geluid.

Nooit eerder heeft deze samensmelting van designelementen in één luidspreker bestaan. Akoestisch gecentreerde tijduitlijning, aluminium dome-tweeters met diamantcoating, krachtgebalanceerde wooferarray en andere verbeteringen belichamen een compromisloze benadering van het ontwerp van vloerstaande luidsprekers.

Akoestische innovaties worden tot leven gebracht met nauwgezette, echovrije en realistische metingen en stemmen. Dit laatste stukje kunstenaarschap plaatst de Ultra Evolution Pinnacle tot een van de meest natuurgetrouwe torenluidsprekers die ooit zijn gemaakt.

Onze missie is altijd geweest om de passie voor transcendente muziek en thuisbioscoopervaringen aan te wakkeren met de meest authentieke geluidsweergave.

Het plezier van onberispelijke helderheid, absolute transparantie, verbluffende dynamiek en moeiteloze bas voor meer mensen dan ooit. SVS Ultra Evolution Pinnacle verbindt je diep met de emotie van geluid.
 

 Kenmerken:
• Akoestisch gecentreerde Time Alignment Architecture maximaliseert fasecoherentie, haarfijne nauwkeurigheid en overtuigend geluidsbeeld
• 1" Diamond Coated Tweeter met Organic Cell Lattice Diffuser voor luchtige, heldere hoge tonen en ongerepte helderheid
• Dubbele 5,25" glasvezelcomposiet midrange drivers zorgen voor een verbluffende dynamiek met een onberispelijke klanknauwkeurigheid en een breed geluidsbeeld
• Vier 8" woofers in Force Balanced Opposed Array geven een kamer energie met een diepe, krachtige en nauwkeurige bas
• De afgeschuinde voorste klankkast en verzonken drivers verminderen randdiffractie en verbeteren de hoge frequentierespons

Akoestisch gecentreerde tijduitlijnings kast ontwerp
Het gebogen frontschot lijnt het sonische emanatiepunt van alle drivers uit op een verticaal vlak, zodat het geluid van elke driver uw oren op exact hetzelfde moment bereikt. Maximaliseert fasecoherentie voor een overtuigender en meeslepender geluidsbeeld met uiterste nauwkeurigheid en beeldvorming.

Midrange-drivers en woofers die boven en onder de tweeter zijn geplaatst, zorgen voor een naadloze crossover-menging om een ​​geïdealiseerde “puntbron” te creëren waarbij het geluid vanuit een enkel punt vóór de luidspreker stroomt om de spreidingskarakteristieken te optimaliseren.
 

Diamantgecoate aluminium dome tweeter

Via een proces dat Vapor Deposition wordt genoemd, wordt een laag diamantkoolstof op de aluminium koepeltweeters aangebracht om de stijfheid en akoestische eigenschappen enorm te verbeteren.
Deze doorbraak in de materiaalwetenschap verhoogt de frequentierespons tot ver buiten de grenzen van het menselijk gehoor, wat resulteert in moeiteloze, luchtige en onthulde hoge tonen zonder meetbare vervorming.

De diamantcoating duwt de laagfrequente uitbreiding van de tweeter ook dieper, voor een meer naadloze aansluiting met de middentonen. De tweeterdiffusor met organisch celrooster beschermt de koepel en maakt gebruik van een semi-willekeurig patroon afgeleid van organische celstructuren om de off-axis respons te verbeteren en de ‘sweet spot’ van het luisteren te maximaliseren.

 
Vier 8” glasvezelwoofers in krachtgebalanceerde array
Dubbele tegengestelde actieve woofers aan de voor en achterkant van de kast zorgen voor een moeiteloze lage frequentierespons terwijl de kamermodi worden aangepakt. Diepe, gezaghebbende bassen worden gelijkmatig over het luistergebied verspreid.

De mechanische energie van elke naar voren gerichte woofer wordt in de kast geëvenaard door de naar achteren gerichte woofer, waardoor mechanische kleuring wordt geëlimineerd, voor pure, nauwkeurige lage frequenties op elk afspeelniveau. 


Dubbele 5,25" glasvezelcomposiet midrange-drivers
De uitmuntende verhouding tussen stijfheid en massa op de dubbele driverarray zorgt voor een verbluffende dynamiek met een onberispelijke toonnauwkeurigheid.


Aandacht voor detail
Afzonderlijke, akoestisch afgestemde interne kamers voor de woofers en middentoners optimaliseren de scheiding tussen de verschillende drivers en elimineren elk potentieel voor kastresonanties, wat resulteert in ongerept geluid over het hele frequentiespectrum.

De compromisloze 3-weg crossover met hoogwaardige componenten combineert de output van de driver naadloos. Subtiele muzikale details worden weergegeven met adembenemende helderheid, terwijl de enorme dynamiek uitstraalt met gewicht en controle van de hoogste tot de laagste octaven.

Het afgeschuinde front minimaliseert randdiffractie voor een optimale frequentierespons buiten de as.

Neodymium magnetische roosters

Prachtige afwerking in pianoglans zwart, pianoglans wit en zwart eikenfineer
 SVS: Een perfecte geluidskwaliteit 

Het merk SVS is 1 van de beste en snelst groeiende merken ter wereld. Het mag duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbazingwekkende geluidskwaliteit. U zult het ongetwijfeld zelf ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099. 

Meer SVS op Apollo.nl

Klik hier voor meer SVS luidsprekers op Apollo.nl

Apollo, al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres. 

Voor SVS bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt SVSound bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Frequentierespons / Akoestische gegevens:
• Frequentierespons in de kamer: 24Hz tot 40kHz (+/-3 dB)
• Nominale Impedantie: 6 ohm
• Gevoeligheid: 88dB (2,83V @ 1 meter volledige ruimte, 300Hz - 3kHz)
• Aanbevolen versterkervermogen: 20 - 300 watt

Luidsprekerspecificaties:
• Dubbele vergulde 5-weg binding posts
• Dubbele 3" wijd uitlopende, naar achteren gerichte basspoorten
• 1” Diamond Coated Tweeter
• 2x 5.25” Midrange Drivers
• 4x 8” Woofers
• Rooster van stof met magnetisch retentiesysteem
• Elastomeer inschroefvoetjes - verstelbaar voor waterpas afstelling
• Inclusief metalen inschroef spikes - verstelbaar voor waterpas afstelling
• Afmetingen: 1275mm (H) x 300mm (B) x 460,7 mm (D) (inclusief rooster, voetjes en aansluitingen)
• Gewicht: 43,9 kg

Scheidingsfilter:
• 3-weg crossover met premium condensatoren, spoelen, weerstanden en heavy-trace printplaat
• Tweeter-naar-middenbereik scheidingsfilter: 1,8 kHz
• Middenbereik-naar-woofer scheidingsfilter: 140 Hz