Naar boven

SVS Ultra Evolution Nano Black Ash

Art.nr: SVS Ultra Evolution Nano Black Ash
De Evolution Nano is het kleinste model boekenplank luidspreker uit de SVS Ultra Evolution series. Deze boekenplank luidspreker van dit Amerikaanse hifi merk produceert een helder, transparant en uitzonderlijk dynamisch geluid.
Merk:
SVS
Levertijd:
Alvast te reserveren
Black Ash

Productinformatie

SVS Ultra Evolution Nano

De SVS Ultra Evolution Nano boekenplankluidspreker vertegenwoordigt het hoogtepunt van SVS-doorbraken op het gebied van driverontwerp, componentmaterialen en kastarchitectuur, gecombineerd met een meedogenloze passie voor uitmuntende geluidsweergave. De wetenschap van sonische perfectie in harmonie met een liefde voor overtuigend en meeslepend geluid.

Met een groots, uitgebreid geluid dat onthullend en gedetailleerd is, wekt Ultra Evolution Nano de indruk van een veel grotere luidspreker zonder in te boeten aan verfijning of nauwkeurigheid.

Nooit eerder heeft deze samensmelting van designelementen in één luidspreker bestaan. Op tijd afgestemde kastgeometrie, aluminium dome tweeters met diamantcoating, diffuser met organisch cellulair rooster en andere verbeteringen belichamen een compromisloze benadering van luidsprekerontwerp.

Deze innovaties worden tot leven gebracht met nauwgezette, echovrije en real-world metingen en stemmen. Dit laatste stukje kunstenaarschap plaatst de Ultra Evolution Nano tot de meest natuurgetrouwe luidsprekers die ooit zijn gemaakt.

Onze missie is altijd geweest om een ​​passie voor transcendente muziek en thuisbioscoopervaringen aan te wakkeren door de meest authentieke geluidsweergave weer te geven.

Het plezier van onberispelijke helderheid, absolute transparantie, verbluffende dynamiek en moeiteloze bas voor meer mensen dan ooit. SVS Ultra Evolution Nano verbindt je diep met de emotie van geluid.
 

 Kenmerken:
• Akoestisch gecentreerde Time Alignment Architecture maximaliseert fasecoherentie, haarfijne nauwkeurigheid en overtuigend geluidsbeeld
• 1" Diamond Coated Tweeter met Organic Cell Lattice Diffuser voor luchtige, heldere hoge tonen en ongerepte helderheid
• 5,25" woofer lange slag voor krachtige en nauwkeurige bas
• De afgeschuinde voorste klankkast en verzonken drivers verminderen randdiffractie en verbeteren de hoge frequentierespons

Akoestisch gecentreerde tijduitlijnings kast ontwerp
Het gebogen frontschot lijnt het sonische emanatiepunt van alle drivers uit op een verticaal vlak, zodat het geluid van elke driver uw oren op exact hetzelfde moment bereikt. Maximaliseert fasecoherentie voor een overtuigender en meeslepender geluidsbeeld met uiterste nauwkeurigheid en beeldvorming.
 

Diamantgecoate aluminium dome tweeter

Via een proces dat Vapor Deposition wordt genoemd, wordt een laag diamantkoolstof op de aluminium koepeltweeters aangebracht om de stijfheid en akoestische eigenschappen enorm te verbeteren.
Deze doorbraak in de materiaalwetenschap verhoogt de frequentierespons tot ver buiten de grenzen van het menselijk gehoor, wat resulteert in moeiteloze, luchtige en onthulde hoge tonen zonder meetbare vervorming.

De diamantcoating duwt de laagfrequente uitbreiding van de tweeter ook dieper, voor een meer naadloze aansluiting met de middentonen. De tweeterdiffusor met organisch celrooster beschermt de koepel en maakt gebruik van een semi-willekeurig patroon afgeleid van organische celstructuren om de off-axis respons te verbeteren en de ‘sweet spot’ van het luisteren te maximaliseren.


Aandacht voor detail
Afzonderlijke, akoestisch afgestemde interne kamer voor de woofer optimaliseren de scheiding tussen de verschillende drivers en elimineren elk potentieel voor kastresonanties, wat resulteert in ongerept geluid over het hele frequentiespectrum.

De compromisloze 2-weg crossover met hoogwaardige componenten combineert de output van de driver naadloos. Subtiele muzikale details worden weergegeven met adembenemende helderheid, terwijl de enorme dynamiek uitstraalt met gewicht en controle van de hoogste tot de laagste octaven.

Het afgeschuinde front minimaliseert randdiffractie voor een optimale frequentierespons buiten de as.

Neodymium magnetische roosters

Prachtige afwerking in pianoglans zwart, pianoglans wit en zwart eikenfineer
 SVS: Een perfecte geluidskwaliteit 

Het merk SVS is 1 van de beste en snelst groeiende merken ter wereld. Het mag duidelijk zijn, hifi liefhebbers, consumenten met een thuisbioscoop, audiofielen en wij hier bij Apollo.nl en Apollo Almere omarmen dit Amerikaanse merk vanwege de verbazingwekkende geluidskwaliteit. U zult het ongetwijfeld zelf ervaren, bij u thuis of bij Apollo in Almere in de luisterruimte. 

Advies nodig? 

Neem vrijblijvend contact met ons op. Mailen kan via het mailadres support@apollo.nl en bellen kan via het telefoonnummer 036 533 9099. 

Meer SVS op Apollo.nl

Klik hier voor meer SVS luidsprekers op Apollo.nl

Apollo, al meer dan 35 jaar uw vertrouwde adres. 

Voor SVS bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 35 jaar een vertrouwd adres voor Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt SVSound bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online. U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Frequentierespons / Akoestische gegevens:
• Frequentierespons in de kamer: 44Hz tot 40kHz (+/-3 dB)
• Nominale Impedantie: 6 ohm
• Gevoeligheid: 85dB (2,83V @ 1 meter volledige ruimte, 300Hz - 3kHz)
• Aanbevolen versterkervermogen: 20 - 150 watt

Luidsprekerspecificaties:
• Dubbele vergulde 5-weg binding posts
• 1.6" wijd uitlopende, naar achteren gerichte basspoort
• 1” Diamond Coated Tweeter
• 5,25” Woofer
• Rooster van stof met magnetisch retentiesysteem
• Afmetingen: 314mm (H) x 190mm (B) x 243mm (D) (inclusief rooster, voetjes en aansluitingen)
• Gewicht: 6,1 kg

Scheidingsfilter:
• 2-weg crossover met premium condensatoren, spoelen, weerstanden en heavy-trace printplaat
• Tweeter naar woofer scheidingsfilter: 1.9 kHz