Naar boven

Kef LSX II LT - Sage Green - prijs per set - VakantieGeld Aktie

Art.nr: Kef LSX II LT - Sage Green Aktie
De nieuwste Kef LSX II LT is uitgerust met dezelfde 11e generatie Uni-Q-driver-array als de Kef LSX II, die als een enkelpunts bron werkt om het bereik van de 'sweet spot' te vergroten en geluid uniform te verdelen. Zo profiteert iedereen in de ruimte van kamervullend, intens geluid.
Merk:
KEF
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie


Klik HIER
voor meer interessante VakantieGeld Aktie's


De KEF LSX II LT is het nieuwste Draadloos Streaming speakersysteem van Kef.

De LSX II LT lijkt op de LSX II echter er kan nu alleen 1 voedingsnoer gebruikt worden in combinatie met een 3 meter lange USB naar de 2de luidspreker. (Optioneel 8 meter) en is de Kef LSX II LT niet Roon ready en beschikt niet over een aux of analoge ingang.
Voor de rest is dit speakersysteem een compact draadloze HiFi-luidsprekersysteem welke wordt aangedreven door KEF’s Music Integrity Engine en beschikt over de kenmerkende Uni-Q-driver-array. Stream alle content probleemloos via AirPlay 2, Chromecast en Spotify of maak de verbinding met een desktop, laptop, tv en meer via HDMI ARC- en USB-C-ingangen.

De Kef LSX II LT biedt ingebouwde ondersteuning voor het streamen van tot wel 24-bit/384kHz en elke luidspreker beschikt over speciale versterkers om hetzelfde uitzonderlijke high-fidelity geluid te bieden als LSX II.

De KEf LSX II LT is uitgerust met dezelfde 11e generatie Uni-Q-driver-array als LSX II die als een enkelpunts bron werkt om het bereik van de ‘sweet spot’ te vergroten en geluid uniform te verdelen. Zo profiteert iedereen in de ruimte van kamervullend, intens geluid.

Dankzij DSP-algoritmes (Digital Signal Processing) in de Music Integrity Engine®, de Uni-Q-driver-array en het draadloze W2-platform zorgt LSX II LT voor ongelooflijk gebalanceerde audio met een hoge resolutie.

De Kef LSX II LT is voorzien van hetzelfde geavanceerde draadloze W2-platform als LSX II om al uw favoriete muziek moeiteloos te streamen en uitmuntend geluid te garanderen.

Gebruik HDMI ARC om uw TV aan te sluiten op LSX II LT, USB-C voor desk- of laptops en de optische uitgang voor gameconsoles.
Sluit een subwoofer aan op de speciale ingang om films en muziek af te spelen met diepere bastonen.

In combinatie met andere LS draadloze luidsprekersystemen, zoals LSX II LT, LSX II, LS50 Wireless II en LS60 Wireless kunt u Airplay 2 of Chromecast gebruiken om uw hele huis met muziek te vullen. Het is perfect voor muziekliefhebbers waar iedereen in verschillende kamers kan genieten van dezelfde afspeellijst.

De Kef LSX II LT is meer dan alleen maar een High-Fidelity-luidsprekersysteem – ze zijn ontworpen om uw dagelijkse leven te verrijken. Integreer de LSX II LT in uw Smart Home om muziek te ontdekken en af te spelen, bronnen te selecteren of via uw Smart Home-app bedieningselementen te gebruiken zoals afspelen, pauzeren en volumeregeling.
Met eenvoudige, subtiele doch krachtige EQ-instellingen kunt u de LSX II LT optimaal afstemmen op uw kamer of persoonlijke smaak.

De meegeleverde 3 meter USB-C interspeakerkabel is gepatenteerd en ontworpen om te voldoen aan de veiligheids- en prestatiestandaarden van LSX II LT. De kabel kan niet worden gebruikt voor het opladen van apparaten of gegevensoverdracht. 
Het gebruik van andere kabels dan de meegeleverde interspeakerkabel of de C-Link interspeakerkabel voor de interspeakerverbinding wordt afgeraden.

Specificaties

 • Speelt de meest belangrijke muziekdiensten en ondersteunt vrijwel alle belangrijke audioformaten (geen MQA)
 • DSD en PCM tot 24bit/384kHz
 • Uitgebreide connectiviteit voor tv, desktop en andere apparatuur: USB-C, HDMI ARC, optisch,
 • subwooferuitgang
 • 11e generatie Uni-Q driverarray
 • Music Integrity Engine voor rijk, vol geluid
 • Systeemvermogen: LF 70W klasse D, HF 30W klasse D, Max. SPL: 102dB
 • Intuïtieve installatie met op de gebruiker gerichte functies
 • Gepersonaliseerde luisterervaring via KEF Connect-app
 • Ontwerp door Michael Young
 • Geoptimaliseerd kastontwerp voor de beste akoestische prestaties
 • Montage-inzetstukken voor bevestiging op P1-bureauonderlegger en S1-vloerstandaard
 • 3 m C-Link interspeakerkabel (optioneel 8 meter)