Naar boven

Philips 65OLED849/12 48" Ambilight OLED TV

Art.nr: Philips 65OLED849/12 48" Ambilight
Laat u onderdompelen in de actie met next-gen Ambilight. De led's achter het scherm creëren een kleurrijke gloed die perfect synchroon loopt met de inhoud op het scherm. Ambilight TV. Ambilight TV's zijn de enige TV's met ingebouwde LED-verlichting aan de achterkant die reageert op waar u naar kijkt en u onderdompelt in een kleurrijke lichtkrans.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Beeldformaat:

Productinformatie

Dit is het nieuwste 2024 model Philips 65OLED849/12

Duik in een wereld van ongekend realisme en meeslepend entertainment met de Philips 65OLED849/12.
Deze tv combineert adembenemende beeldkwaliteit, indrukwekkend geluid en innovatieve functies.

Ambilight voor een betoverende kijkervaring
Laat u onderdompelen in de actie met next-gen Ambilight. De led's achter het scherm creëren een kleurrijke gloed die perfect synchroon loopt met de inhoud op het scherm.
Ambilight TV. Ambilight TV's zijn de enige TV's met ingebouwde LED-verlichting aan de achterkant die reageert op waar u naar kijkt en u onderdompelt in een kleurrijke lichtkrans.
Ambilight TV verandert alles: uw TV lijkt groter en u beleeft uw favoriete sporten, films en games nog intenser.

Levensecht beeld vanuit elke hoek
Dankzij de krachtige processor van de Philips 65OLED849/12 geniet u van levensechte details, rijke kleuren en vloeiende bewegingen.
Diepe zwarttinten en heldere highlights zorgen voor een adembenemend contrast, zelfs in verlichte omgevingen.

Bioscoopgeluid in uw woonkamer
Dolby Atmos zorgt voor meeslepend geluid dat u helemaal omringt. Mis geen enkel detail en geniet van een bioscoopervaring in uw eigen woonkamer.

Geavanceerde connectiviteit en bediening
Met spraakbediening via Google Assistant en Alexa heeft u volledige controle over uw tv met uw stem. Google TV brengt al uw favoriete content samen in één overzichtelijke interface, terwijl het Philips draadloze Home-systeem naadloos verbinding maakt met u soundbars en draadloze luidsprekers.

Wat u ook kijkt, het beeld is echt realistisch. P5-engine met AI. De Philips P5-processor met AI levert levensecht beeld dat u het gevoel geeft er zelf bij te zijn.
Vergeet niet bij Apollo Almere uw persoonlijke deal aan te vragen voor extra korting. Een AI-algoritme op basis van deep learning verwerkt beelden zoals het menselijk brein dat ook ongeveer doet. Wat u ook kijkt, u profiteert van levensechte details en contrasten, rijke kleuren en vloeiende bewegingen.

Uw favoriete entertainment, met een beetje hulp van Google Wat wilt u bekijken? Google TV brengt films, programma's en meer samen vanuit al uw apps en abonnementen en organiseert ze speciaal voor u. U krijgt suggesties op basis van wat u leuk vindt en u kunt zelfs de Google TV-app op uw telefoon gebruiken om onderweg uw kijklijst te beheren.