Naar boven
45900
Kortingscode ?? vraag hier aan !!
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Norstone W250 Norstone W250 2,5 mm2 witte speakerkabel voor het aansluiten van boekenplank en kleine zuilspeakers 495
Norstone Banana Plugs (Set van 4) Norstone Banana Plugs (Set van 4) Vergulde banaanpluggen voor de schone en esthetische afwerking van uw kabels 1995
Audioquest Pearl Optisch 0.75m Audioquest Pearl Optisch 0.75m De Audioquest Optische Pearl kabel is een optische kabel met een prima prijs/kwaliteitsverhouding. 2500
Audioquest Tower RCA-RCA kabel 0.6m Audioquest Tower RCA-RCA kabel 0.6m De Tower RCA-kabel van Audioquest is het nieuwste model uit de 'Bridges and Falls-series'. Verkrijgbaar in verschillende afwerkingen. 2500

Marantz PM6006 Geïntegreerde versterker Zilver/Goud

Art.nr: Marantz PM6006/N1SG
De Marantz PM6006 is een geïntegreerde 2-kanaals versterker met digitale optische ingangen en een ringkerntransformator.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

De PM6006 is een opnieuw verbeterde opvolger van de meermalen bekroonde PM6005. Natuurlijk hebben we de voorversterker- en de eindversterkergedeelten, geheel voorzien van onopvallende componenten, behouden: u zult geen geïntegreerd circuit aantreffen in de buurt van de signaalweg. De PM6006 heeft een verbeterd maximaal versterkervermogen, waardoor het mogelijk wordt om het geluid nog beter naar uw smaak aan te passen en te verfijnen. U kunt deze hoogwaarde geïntegreerde versterker direct aansluiten op een groot aantal digitale audiobronnen en de superieure 24bit/192kHz hoogspanninge CS4398 DAC gebruiken om een ongelooflijk hoog niveau van luisterplezier te bereiken met nieuwe media.  Daarnaast heeft de versterker nu ook 2 optische kabels en 1 coax digitale ingang (een extra optische ingang van de voorgaande versie, de PM6005). De complete digitale sectie is tevens volledig afgeschermd door een extra metalen behuizing, zodat het digitale circuit het analoge signaal niet kan beïnvloeden. En natuurlijk zijn alle oorspronkelijke karaktereigenschappen er ook nog, zoals een 5 Line audio-ingang, waaronder phono, twee paar vergulde luidsprekeraansluitingen, het gemak van bi-wiring (aansluiten van twee kabels op één uitgang) en een afstandsbediening. Zowel de lage impedantie met afscherming van de ringkerntransformator als de afgestemde componenten en unieke Marantz HDAM-module zorgen voor een krachtig, dynamisch en gedetailleerd origineel Marantz-geluid. Om kort te gaan: de nieuwe PM6006 is een nieuwe ster met uitstekende genen.

Door Marantz ontwikkelde HDAM-technologie
In plaats van de standaard-IC's werkt Marantz met zelf ontwikkelde, gescheiden circuitkaarten. Deze HDAM's bestaan uit afzonderlijke, op de oppervlakte bevestigde componenten met korte L/R-signaalroutes in spiegelbeeld. Deze elementen werken exact hetzelfde als de op-amps, maar hebben een veel betere 'slew rate' en een lager ruisniveau dan normale IC-op-amps, waardoor een veel dynamischer, getrouwer en gedetailleerder geluid ontstaat. Door de jaren heen heeft Marantz verschillende types HDAM’s ontwikkeld met als doel de kwaliteit te verbeteren en te voldoen aan de speciale vereisten van een productcategorie als cd-spelers en versterkers.

Current Feedback
De Current Feedback-versterkertechnologie biedt een grote bandbreedte en geluidsweergave met hoge snelheid. Gecombineerd met de ringkerntransformator beschikt de PM6006 over een enorme energievoorraad waarmee zelfs veeleisende luidsprekers moeiteloos kunnen worden aangestuurd.

Ringkerntransformator
Een ringkerntransformator heeft verschillende voordelen ten opzichte van een normale EI-kerntransformator. Hij is zeer efficiënt en levert daardoor meer vermogen dan een EI-kerntransformator van hetzelfde formaat. Dankzij zijn vorm genereert hij bovendien bijzonder weinig elektromagnetische straling en mechanische trillingen, wat de geluidskwaliteit ten goede komt.

Hoog voltage stroomvoeding
De stroomtoevoer heeft Shottky Barrier Diodes voor hoge stroom en snelheid, plus een groot opslagvermogen die samen zorgen voor een dynamisch en groot bereik, alsmede de mogelijkheid om voor een lage impendantie te zorgen.

Referentieklasse D/A-omzetting for digitaal ingang
De PM6006 heeft een hoge resolutie D/A conversie en is uitgerust met de referentieklasse CS4398 D/A-converter, die maar liefst 192kHz/24 bit resolutie kan verschaffen, voor optimale fidelity met hoge resolutie audiofile types. 

Uitgebreide Connectiviteit: digitale ingangen (2 Optical, +2 Coax) met hoge resolutie Audio ondersteuning
U kunt nu ook over 1 digitale Coax and 2 Optische digitale uitgangen beschikken om digitale apparaten op aan te sluiten en hoge resolutie audio mee af te spelen (tot 192kHz/24bit PCM) door de PM6006's geavanceerde audio circuit. De complete digitale sectie is volledig afgeschermd met een extra metalen behuizing, zodat het digitale circuit het analoge signaal niet kan beïnvloeden.

Specificaties

 • Geïntegreerde Current Feedback-versterker met 2x 45W/8 ohm rms
 • Geluid met grote bandbreedte en genoeg vermogen voor middelgrote kamers
 • Optimale geluidsafstemming met zorgvuldig geselecteerde componenten
 • Unieke Marantz-audio-ervaring
 • Digitale ingangen (2x opt. / 1x coax.)
 • Voor uitgebreidere aansluitmogelijkheden en ondersteuning voor audio met hoge resolutie (192 kHz/24-bits PCM)
 • Hoogwaardige DAC CS4398 en Marantz HDAM SA2
 • Beste geluidskwaliteit via digitaal ingangssignaal
 • Volledig afgeschermde DAC-unit; koperen schroeven, massieve voetjes
 • Storing wordt buitengesloten voor helder geluid
 • Vergulde in-/uitgangen, waaronder een Phono-ingang (MM)
 • Beste verbinding voor externe bronnen
 • Door Marantz ontwikkelde HDAM-SA3-circuits
 • Breder dynamisch bereik met lagere vervorming voor de uitgangstrap
 • Ringkerntransformator en hoogwaardige aangepaste componenten
 • Meer vermogensafgifte en minder storingen
 • Hoogwaardige luidsprekeraansluitingen (A/B-schakeling)
 • Verbeterde aansluiting met luidsprekers
 • Verkrijgbaar in zwart en zilver-goud
 • Perfect bijpassende CD6006 cd-speler en NA6005 netwerkaudiospeler
 • Afmetingen: 440 x 370 x 105mm
 • Gewicht: 7.6kg