Naar boven

Sonos ACE BLACK Hoofdtelefoon

Art.nr: Sonos ACE BLACK Hoofdtelefoon
De hele dag comfortabel. Het lichte ontwerp past zich aan voor een perfecte pasvorm en uitzonderlijke akoestische afdichting. Zijdezacht memory foam en soepel vegan leer minimaliseren de druk zodat u uren achter elkaar comfortabel kunt luisteren. Draagdetectie Sonos Ace pauzeert audiocontent automatisch als u hem afzet en speelt verder zodra u ‘m weer op zet.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.
Zwart

Productinformatie

Nieuw van Sonos

ACE Hoofdtelefoon; geluid zoals u het nog nooit hebt gevoeld 
De Ace is een strak ontworpen over-ear headset met een accuduur van 30 uur, nu kunt u de kwaliteit van Sonos overal met u mee naartoe nemen.

High-fidelity audio

Zorgvuldig ontworpen en afgestemd door de meest geoefende oren in de industrie: Sonos Ace omringt u met high-fidelity audio voor de diepste connectie met geluid. Stem wel of niet af op uw luisteromgeving Active noise cancellation (ANC) van wereldklasse blokkeert externe geluiden voor maximale meeslependheid. Schakel over naar de Aware-modus om te horen wat er om u heen gebeurt.

Tot 30 uur batterijduur

Luister of praat tot wel 30 uur, zelfs met ANC ingeschakeld. U kunt in 3 minuten razendsnel opladen om 3 uur te kunnen luisteren wanneer u de USB-C-naar-USB-C-kabel gebruikt. Ongeveer 3 uur voor een volledig opgeladen batterij.

Bij het ontwerp is veel aandacht besteed aan de pasvorm

De earcups vallen 'over 95%' van de oren. De mate waarin de hoofdtelefoon op het hoofd klemt moet voor de meeste mensen een goede balans geven tussen comfort en afsluiting (noodzakelijk voor laagweergave en ruisonderdrukking). Vergeet niet bij Apollo Almere uw persoonlijke Deal te vragen. Bijzonder is dat het scharnier in de earcups zelf is verwerkt. Dit voorkomt dat het mechanisme lijdt onder vuil of vocht. 

Persoonlijke surround sound 

Schakel met één druk op de knop tv-audio van de Sonos ARC over naar Sonos Ace voor een unieke home cinema-beleving met dynamische hoofdtracking.

De hele dag comfortabel

Het lichte ontwerp past zich aan voor een perfecte pasvorm en uitzonderlijke akoestische afdichting, Zijdezacht memory foam en soepel vegan leer minimaliseren de druk zodat u uren achter elkaar comfortabel kunt luisteren. 

Draagdetectie

Sonos Ace pauzeert audiocontent automatisch als u hem afzet en speelt verder zodra u ‘m weer op zet.

Specificaties

Ruimtelijke audio met dynamische hoofdtracking

Active noise cancellation

Aware-modus om te horen wat er om je heen gebeurt

Lossless audio streaming via Bluetooth®

Tot wel 30 uur batterijduur³

Duidelijkere telefoongesprekken

Ongeëvenaard design

Vervangbare oorkussens

Alle elementen van Sonos Ace zijn op elkaar afgestemd voor akoestische topprestaties, maximaal comfort en dagelijks gebruik. 

Wat zit er in de doos?

USB-C naar USB-C-kabel (0.75m)

USB-C naar 3.5mm-kabel (1.2m)

Travel case

Kabel tasje

Kijk ook eens naar

Video