Naar boven

Canon Powershot G7x MKII

Art.nr: Canon Powershot G7x MKII
Door zijn compact formaat is de G7X Mark II ideaal voor op reis
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Door de 1 inch sensor krijgt de Canon G7X MKII veel meer licht binnen dan een normale compact camera. Dit samen met het prachtige Canon objectief met een lichtgevoeligheid van F1.8 krijg je geweldige beelden die vergelijkbaar zijn met een spiegelreflexcamera.

Handzame topkwaliteit
Een camera in zakformaat die prachtige, scherpe foto's maakt met de kwaliteit van een spiegelreflexcamera. Volledig trillingsvrije films in elke situatie dankzij een grote 1.0-type CMOS-sensor, de superieure verwerkingskracht van DIGIC 7, Canon's uitstekende, heldere optische precisie en 4-stops beeldstabilisatie met Dual Sensing IS- technologie.

Net zo goed in video's als in foto's
Maak en deel met Manual Movie moeiteloos Full HD-films van topkwaliteit bij 60p met volledige creatieve controle. Zorg voor haarscherpe scherptestelling met MF Peaking of realiseer focus-pull-effecten van bioscoopkwaliteit met Touch AF. Maak opnamen terwijl je beweegt en verkrijg toch vloeiende, steadycam-achtige opnamen door de 5-assige Advanced Dynamic IS met Auto Level.

Meteen delen, eenvoudige back-ups
Met Dynamic IS verbind je je camera met slechts één tik met een compatibele smartphone of tablet, zodat je eenvoudig via Wi-Fi foto's en video's kunt delen met de Canon Camera Connect-app. Maak foto's op afstand vanaf je smartphone of tablet met volledige creatieve controle en maak automatisch back-ups van nieuwe opnamen naar cloudservices zoals irista.

Eenvoudige creatieve bediening
Geniet van eenvoudige intuïtieve bediening door de Lens Control Ring met dubbele functie te gebruiken en door met één druk op de knop te schakelen tussen Smooth of Step Action. Picture Style en opnamen in 14-bits RAW-indeling zorgen voor naadloze integratie met de EOS-workflow en met RAW-verwerking in de camera wordt voor de best mogelijke kwaliteit gezorgd als je onderweg foto's en films wilt delen.

Eenvoudige creativiteit
Leg prachtige achtergrondvervanging vast met fantastische controle over de scherptediepte dankzij het diafragma van 9 lamellen, terwijl DIGIC 7 zorgt voor supersnelle responstijden en een 8 fps reeks, zelfs bij RAW in volledige resolutie, zodat je spontane momenten kunt vastleggen. Maak moeiteloos prachtige, deelbare clips met de geïntegreerde Time Lapse movie-modus.

Specificaties

  • 20.1 MP CMOS sensor van 1 inch
  • F/1.8 - 2.8 zoomlens - met een bereik van 24 - 100mm 
  • Volledig handmatig te bedienen - inclusief RAW ondersteuning
  • Creatieve filters - handmatige controle met de lens
  • 3 inch kantelbaar touchscreen LCD - 1.04 MP resolutie 
  • ISO bereik tot 12800
  • 4.2x optical zoom
  • Video's maken in Full HD
  • Timelaps video's maken
  • Deel jouw mooiste beelden onmiddellijk via WiFi/NFC