Naar boven

Yamaha WX010 MusicCast Speaker Zwart

Art.nr: Yamaha WX010 Zwart
De Yamaha WX010 is een MusicCast speaker waarmee u al uw favoriete muziek draadloos kunt afspelen.
Merk:
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

MusicCast is de nieuwe revolutie in netwerk audio. Gebruik al uw MusicCast producten samen of apart, u kunt het geheel zelf instellen. U bedient de apparaten allemaal vanuit 1 app, die ontwikkeld is om intuitief te werken. Gebruik een soundbar, een draadloze speaker of een av receiver met HiFi speakers, afhankelijk wat het beste bij u past. 

Geniet van al uw MusicCast bronnen
MusicCast maakt gebruik van het draadloos netwerk om muziek en luisterplezier te kunnen leveren. U kunt uw digitale muziek streamen vanaf uw smartphone, PC of NAS naar andere MusicCast apparaten in uw huis. Daarnaast kunt u bestanden afspelen via bluetooth vanaf uw smartphone of tablet en die bestanden kunnen op alle musicCast apparaten afgespeeld worden.

Op ieder moment in de buurt
Met een compacte behuizing van 120 x 160 x 130mm maakt deze speaker het mogelijk om te genieten van al uw muziek in de eigen kamer, de keuken of iedere kleine ruimte. Dankzij het ophangsysteem aan de achterkant van de speaker is het mogelijk om de speaker aan de muur te hangen.

Gemakkelijk en geavanceerd
Met een eenvoudig ontwerp past de WX010 goed in ieder interieur. De speaker heeft touch knoppen, waarmee de speaker gemakkelijk te bedienen is.

Compact maar robuust
De WX010 maakt gebruik van een 2-weg, 2-luidsprekersysteem met een 2,5 cm tweeter en een 9 cm woofer. De passieve radiatoren aan beide kanten zorgt voor robuust en dynamisch geluid, ondanks de kleine afmetingen.

EQ-instellingen
Door gebruik te maken van de EQ instellingen in de MusicCast app, kunt u het geluid afstemmen op het type bron waar u naar luistert en zorgen dat het precies zo klinkt als u het mooist vindt. U kunt de hoge, midden en lage tonen afzonderlijk instellen.

Streamen via Bluetooth of Airplay
Beluister alle muziekbronnen van uw smartphone dankzij de Bluetooth en Airplay functies. U kunt daardoor muziek afspelen vanuit muziek apps, radio appsof Youtube.

Stereo pairing
Twee WX010 speakers kunnen gekoppeld worden via de MusicCast app om als linker en rechter speaker te functioneren, waardoor u stereogeluid krijgt.

Specificaties

  • WiFi
  • AirPlay
  • Bluetooth
  • MP3 / WMA / MPEG4 / WAV / FLAC / AIFF / ALAC
  • 9 cm Woofer
  • 2.5 cm Tweeter
  • 2x Passieve radiator
  • Afmetingen: 120 x 160 x 130mm
  • Gewicht: 1.7kg