Naar boven

Bowers & Wilkins CCM362 inbouwluidspreker (Prijs per stuk)

Art.nr: Bowers & Wilkins CCM362 inbouwluidspreker (Prijs per stuk)
Bowers & Wilkins CCM362 is een 2-weg plafondluidspreker die ontwikkelt is voor een hoogwaardige geluidsweergave onder een brede hoek. Leverbaar met een vierkante of ronde grill (baffle).
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen
Uitvoering:

Productinformatie

Bowers & Wilkins CCM362 inbouwluidspreker

Custom Installatie luidsprekers. Sommige consumenten willen een perfect geluid maar willen geen luidspreker in de kamer. Speciaal voor hen heeft het hi fi merk Bowers & Wilkins de Custom installatie luidsprekers ontwikkeld; luidsprekers die zorgvuldig kunnen worden verborgen in de wand of het plafond en indien nodig vrijwel onzichtbaar kunnen worden weggewerkt.

Niets te zien, alles horen.

De drang naar perfectie op het gebied van het gebruik van topkwaliteitmaterialen en door hen ontwikkelde technieken is succesvol overgebracht naar de inbouwluidsprekers, zodat een ieder die niets wil zien maar toch alles wil horen, hier ook op zijn wenken kan worden bediend.

Lust voor het gehoor

Dit geldt zeker voor de 300 Serie inbouwluidsprekers van dit prestigieuze hi fi merk. Deze luidsprekers mogen dan nauwelijks met het oog waarneembaar zijn maar zijn een lust voor het gehoor. Deze luidsprekers uit de 300 serie zijn opgebouwd uit de modernste materialen en voorzien van de nieuwste technologieën.

Hoogwaardige geluidsweergave

De Bowers & Wilkins CCM362 is een 2-weg plafondluidspreker die ontwikkelt is voor een hoogwaardige geluidsweergave onder een brede hoek en is leverbaar met een vierkante of ronde grill (baffle). De CCM362 heeft net als de ander luidsprekers uit de CI 300-serie een elegante smalle rand.

Verder, heeft de Bowers Wilkins CCM362 inbouwluidspreker een 1 x 160mm woofer/middentoner met een polypropyleen conus en een 1 x 25 mm soft dome-tweeter. Deze luidspreker kan ook geplaatst worden in een ruimte met een hoge vochtigheidsgraad, zoals een zwembad of badkamer.

Specificaties

  • Bowers & Wilkins
  • Type speaker 2-weg
  • Aanbevolen versterkervermogen (in Watt) 80
  • Nominale impedantie (in Ohm) 8 (min. 5)
  • Gevoeligheid (in dB) 89
  • Frequentiebereik (in Hz) 50 - 30.000
  • Woofer diameter 160mm
  • Afmetingen (B x H x D) 240mm (diameter)
  • Inbouw Afmetingen (B x H x D) 204mm (diameter) x 79mm diep