Naar boven

Beko WTC 5701B0 Wasautomaat

Art.nr: Beko WTC 5701B0
De Beko WTC5701B0 is een wasmachine met een vulgewicht van 5kg, een toerental van 1400 toeren per minuut en startuitstel mogelijkheid.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Kinderbeveiliging
De optie kinderbeveiliging kan geactiveerd worden om te voorkomen dat kleine kindervingertjes de instellingen kunnen veranderen.
Wolprogramma
Dit wasprogramma is speciaal bedoeld om wollen kledingstukken een touch-up te geven door de vezels in het wol op te schudden.
Dark Care
Beko heeft een speciaal programma ontwikkeld voor donker gekleurd synthetisch of katoenen wasgoed, geschikt voor donkere en kleurrijke kledingstukken die vaal worden.
T-shirt programma
Dit speciale wasprogramma is ontwikkeld om de duur van kleding te verlengen. Door middel van dit zachte wasprogramma worden t-shirts gedroogd op lage temperaturen wat de schade aan de kleding minimaliseert en je kleding langer mee gaat dan het normaal zou doen.
Mix 40
Dit programma biedt je de mogelijkheid om wasgoed te wassen zonder dat je een onderscheid hoeft te maken tussen synthetisch en katoen.
Automatische watercontrole systeem
De waslading kan variëren in grootte en type. Dankzij het automatisch watercontrole systeem, wordt de hoeveelheid water automatisch aangepast voor een optimaal resultaat.