Naar boven

Bowers & Wilkins CCM632 inbouwluidspreker (Prijs per stuk)

Art.nr: Bowers & Wilkins CCM632 inbouwluidspreker
De Bowers & Wilkins CCM632 inbouwluidspreker bevat dezelfde Bowers & Wilkins technologieën die worden gebruikt in enkele van de beste opnamestudio's ter wereld.
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Bowers & Wilkins CCM632 inbouwluidspreker

Custom Installatie luidsprekers. Sommige consumenten willen een perfect geluid maar willen geen luidspreker in de kamer. Speciaal voor hen heeft het hi fi merk Bowers & Wilkins de Custom installatie luidsprekers ontwikkeld; luidsprekers die zorgvuldig kunnen worden verborgen in de wand of het plafond en indien nodig vrijwel onzichtbaar kunnen worden weggewerkt.

Niets te zien, alles horen.

De drang naar perfectie op het gebied van het gebruik van topkwaliteitmaterialen en door hen ontwikkelde technieken is succesvol overgebracht naar de inbouwluidsprekers, zodat een ieder die niets wil zien maar toch alles wil horen, hier ook op zijn wenken kan worden bediend.

Lust voor het gehoor

Dit geldt zeker voor de 600 Serie inbouwluidsprekers van dit prestigieuze hi fi merk. Deze luidsprekers mogen dan nauwelijks met het oog waarneembaar zijn maar zijn een lust voor het gehoor. Deze luidsprekers uit de 600 serie zijn opgebouwd uit de modernste materialen en voorzien van de nieuwste technologieën.

Hoogwaardige geluidsweergave

Alle luidsprekers van deze fabrikant presteren op een hoog niveau, maar men begrijpt ook dat sommige exemplaren wel fantastisch moeten klinken en tegelijkertijd vrijwel onzichtbaar – maak daarom kennis met de CI 600 Serie van Bowers & Wilkins.

Verder, heeft de Bowers Wilkins CCM362 inbouwluidspreker een 1 x 160mm woofer/middentoner met een polypropyleen conus en een 1 x 25 mm soft dome-tweeter. Deze luidspreker kan ook geplaatst worden in een ruimte met een hoge vochtigheidsgraad, zoals een zwembad of badkamer.

Geweldig geluid

De CI 600 Serie bevat dezelfde Bowers & Wilkins technologieën die worden gebruikt in enkele van de beste opnamestudio's ter wereld, waardoor deze luidsprekers voor custom installaties elke ruimte kunnen vullen met verbluffend, levensecht en driedimensionaal geluid.

De hoek in te stellen

Het zal zelden voorkomen dat iemand precies onder een luidspreker van een custom installatie staat. Daarom kan bij vrijwel al onze tweeters de hoek worden ingesteld. Bovendien kunt u nu met een schakelaar op de baffle van onze luidsprekers ook de hoek voor de middenfrequenties bepalen, zodat u overal in een ruimte een perfect geluid hebt.

Specificaties

  • Bowers & Wilkins
  • Type speaker 2-weg
  • Aanbevolen versterkervermogen (in Watt) 80
  • Nominale impedantie (in Ohm) 8 (min. 5)
  • Gevoeligheid (in dB) 89
  • Frequentiebereik (in Hz) 50 - 30.000
  • Woofer diameter 160mm
  • Afmetingen (B x H x D) 240mm (diameter)
  • Inbouw Afmetingen (B x H x D) 204mm (diameter) x 79mm diep