Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 825
Audioquest Evergreen RCA 0,60 Audioquest Evergreen RCA 0,60 De Evergreen RCA kabels zijn een belangrijk onderdeel voor uw geluidsset. Deze audiokabel is volgens Audioquest een van de meest geavenceerde audio... 4500
Audioquest Black Lab 3,0m Subwoofer kabel Audioquest Black Lab 3,0m Subwoofer kabel De Audioquest Black Lab subwoofer kabel is voorzien van een geïntegreerde aardkabel en is een zeer goed en goed betaalbare subwooferkabel. 4900

Denon DRA-100 Stereo receiver

Art.nr: Denon DRA-100
De Denon DRA-100 netwerk stereo receiver heeft geïntegreerde WiFi en Bluetooth en beschikt over onbeperkte opties voor het streamen van uw muziek.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Een volledig digitale netwerk-stereoreceiver met een aantrekkelijk design en onbeperkte opties voor muziekstreaming

Onvervalste hifi voor de moderne levensstijl. Maak kennis met de nieuwste telg uit de designserie van Denon: de elegante DRA-100 netwerkversterker. In de strakke aluminium behuizing in twee kleuren huist een volledig digitale 2x 70W-versterker met geavanceerde AL32 Processing en uitgebreide mogelijkheden voor netwerkstreaming, naadloze weergave en natuurlijk audio met hoge resolutie. Dankzij de ingebouwde AirPlay-technologie kun je met de DRA-100 bovendien zeer eenvoudig muziek streamen vanaf Apple iDevices. Verder beschikt hij over een OLED-display, een USB-A-ingang, een coaxiale en twee optische ingangen en ondersteuning voor Spotify Connect.

Geavanceerde AL32 Processing-technologie voor digitale audioverwerking

De DRA-100 is voorzien van geavanceerde AL32-audioverwerkingstechnologie van Denon, voor een superieure audiokwaliteit bij het afspelen van 16-, 20- en 24-bits digitale audiobestanden. De AL32 Processing-technologie, die ook is toegepast op de premium discspelers en andere digitale audiocomponenten van Denon, biedt upscaling, digitale filtering en noise-shaping van lagere bitrates tot volledige 32-bits audio, voor een opmerkelijk hoog dynamisch bereik en een merkbaar betere resolutie bij lage volumes. Je favoriete digitale muziek klonk nog nooit zo goed.

Master Clock- ontwerp
Het Master Clock-ontwerp van Denon vermindert jitter en zorgt ervoor dat het geluid juist wordt gepositioneerd in de ruimte en ongekend realistisch klinkt.

Volledig digitale versterker voor krachtig en gedetailleerd geluid
Het versterkerdeel is uitgerust met DDFA®-technologie. Het uitgangstrapcircuit is apart opgebouwd, voor een hogere signaal/ruisverhouding en minder vervorming in vergelijking met conventionele versterkers in de D-klasse. Het geavanceerde versterkersysteem biedt superieure audiokwaliteit in combinatie met een hoge efficiëntie van 70 W bij 4 ohm. Dankzij de hoogwaardige meerwegspeakeraansluitingen kun je luidsprekerkabels aansluiten via onbeklede draad, aansluitpennen en banaanstekkers.

Audio met hoge resolutie en DSD via netwerk of USB
Stream eenvoudig muziekbestanden vanaf je computer of NAS-station dankzij de compatibiliteit met DLNA 1.5. De DRA-100 is speelt MP3, AAC, WMA en zelfs audiobestanden met hoge resoluties tot wel 192 kHz/24-bits (WAV, FLAC, AIFF) af, evenals DSD-bestanden van 2,8 MHz en 5,6 MHz. (DSD is het geavanceerde digitale audiocoderingssysteem voor SACD.) Dezelfde bestanden kunnen worden afgespeeld via de USB-poort aan de voorkant, waarmee je bovendien direct vanaf je iDevice muziek kunt afspelen via het hoogwaardige audiocircuit van de DRA-100.

Meerdere digitale audio-ingangen; Analoge stereo-invoer
De DRA-100 beschikt niet alleen over een USB-A-ingang, maar ook nog eens over een coaxiale en twee optische digitale audio-ingangen. Daarnaast heeft hij twee analoge stereo-ingangen voor het aansluiten van oudere analoge bronnen.

Draadloos verbinden via Bluetooth dankzij NFC
Koppel snel en eenvoudig je draagbare apparaten via Bluetooth aan de DRA-100 en stream al je favoriete muziek. De DRA-100 is uitgerust met NFC (Near Field Communication) om nóg sneller te kunnen koppelen. Activeer je Bluetooth-apparaat met NFC-functie en houdt dit bij het N-teken op de DRA-100 (op het voorpaneel) om het apparaat onmiddellijk te koppelen zonder dat je handmatig een wachtwoord moet invoeren.

Geïntegreerde Bluetooth- en Wi-Fi-connectiviteit
De DRA-100 is standaard voorzien van Bluetooth- en Wi-Fi-connectiviteit voor draadloos streamen. Via je Wi-Fi-thuisnetwerk (of een bedrade aansluiting met de RJ-45 Ethernet-LAN-poort) maak je verbinding met het internet zodat je van jouw favoriete nummers kunt genieten via muziekstreamingdiensten zoals Spotify Connect. Bovendien kun je kiezen uit duizenden internetradiozenders van over de hele wereld en genieten van muziek uit alle genres. Met AirPlay kun je je favoriete nummers draadloos afspelen vanaf je iOS-apparaat, zoals een iPod touch, iPhone of iPad. Bovendien is de DRA-100 DLNA 1.5-gecertificeerd voor compatibiliteit met je pc of Mac. Met de Denon Hi-Fi Remote-app kun je de DRA-100 gemakkelijk bedienen via je favoriete mobiele apparaat. De app is beschikbaar voor Apple- en Android-apparaten.

Compacte behuizing met helder OLED-display
De stijlvolle, elegante en compacte behuizing kenmerkt zich door een luxe afwerking met matte aluminium en zilverkleurige accenten en glanzende en matte zwarte oppervlakken. Het OLED-display toont niet alleen de geselecteerde bron met grafische symbolen en tekst, maar ook de samplingfrequentie en gegevensindeling van digitale bronnen.

Hoogwaardige hoofdtelefoonuitgang met instelbare hoofdtelefoonimpedantie
Voor de beste audiokwaliteit is de DRA-100 uitgerust met een apart circuit voor de hoofdtelefoonversterker, dat zich kenmerkt door een high-speed operationele breedbandversterker met ultralage vervorming die is gekoppeld aan een volledig afzonderlijke laatste uitgangstrap. Om te kunnen worden gebruikt met een breed scala aan hoofdtelefoontypes is de DRA-100 uitgerust met een instelbare regeling van de hoofdtelefoonimpedantie. Er zijn drie instellingen: een lage, gemiddelde en hoge impedantie, voor een juiste afstemming van de hoofdtelefoonimpedantie en de gain van de versterker. De hoofdtelefoonaansluiting heeft een 6,3mm-connector en is daarmee geschikt voor hoofdtelefoons in het professionele en premiumsegment.

Ergonomische afstandsbediening
De bijgeleverde afstandsbediening is uitgerust met een ergonomisch ontworpen cursortoetsenblok en toetsen voor bronselectie, volumeregeling en toegang tot het instelmenu, evenals een Bluetooth-knop en een knop voor het dimmen van het display.

Specificaties

 • Volledig digitale versterker met 70 watt per kanaal (4 ohm)
 • Geavanceerde AL32 Processing met Master Clock-ontwerp
 • Geïntegreerde Wi-Fi- en Bluetooth-connectiviteit met dubbele antenne
 • Audiostreaming in hoge resolutie via DLNA 1.5 en de USB-aansluiting aan de voorzijde
 • AirPlay, internetradio en Spotify Connect geïntegreerd (indien beschikbaar)
 • Draadloos streamen via Bluetooth® dankzij NFC-koppeling
 • Analoge en optische/coaxiale digitale ingangen
 • Apart circuit voor de hoofdtelefoonversterker
 • Voorversterkeruitgang voor systeemuitbreiding met subwoofer
 • Helder OLED-display
 • Gebruiksvriendelijke afstandsbediening
 • Automatische stand-by en laag energieverbruik

 • Afmetingen: 280 x 104 x 337mm
 • Gewicht: 4.8kg