Naar boven

Sandisk SD32GB Extreme Pro 280Mb UHSII

Art.nr: Sandisk SD32GB Extreme Pro 280Mb UHSII
Deze kaart is schok-, röntgen- en waterbestendig en funcioneert bij temperaturen van -25 tot 85 graden Celsius.
Merk:
Levertijd:
Op werkdag voor 16:00u besteld, volgende werkdag in huis.

Productinformatie

Sandisk SD Extreme Pro 280Mb 32GB Class 10 UHSII U3

De SanDisk Extreme PRO SD UHS-II-kaarten, onze snelste SD- geheugenkaarten, bieden de stevige lees- en schrijfsnelheden die professionele fotografen en videoprofessionals nodig hebben. Deze geheugenkaart biedt uitzonderlijke leessnelheden tot wel 280 MB/s1voor maximale efficiency en schrijfsnelheden tot wel 250 MB/s1 om de geavanceerde functies van alle camera's aan te kunnen. De kaart is geoptimaliseerd voor camera's, die de nieuwe UHS-II standaard ondersteunen, en heeft een waardering van UHS Speed Class 3, de hoogste waardering voor kaarten die 4K, Full HD en 3D video opname ondersteunen2. En met opslagruimte variërend van 16 GB tot 64 GB3 hoef je niet bang te zijn dat de schijfruimte op raakt.

ONWAARSCHIJNLIJK SNELLE SHDHC EN SDXC-GEHEUGENKAART
De SanDisk Extreme PRO SD UHS-II-kaart is ontworpen om te voldoen aan de eisen van professionele fotografen en videoprofessionals. Leessnelheden tot wel 280 MB/s1 helpen je snelheid maken bij de voorbereiding van je productie, zodat je de concurrenten een stap voor blijft, terwijl schrijfsnelheden tot 250 MB/s1 de geavanceerde functies van je camera ondersteunen, zoals serieopnamen, snel fotograferen en RAW plus JPEG opnamen. Deze geheugenkaart is een ideale accessoire voor de nieuwe generatie UHS-II-geschikte DLSR-camera's en videocamera's.

GEWAARDEERD ALS SPEED CLASS 3 VOOR SOEPELE OPSLAG VAN 4K EN FULL HD-VIDEO
Met een waardering van UHS Speed Class 3--sneller dan UHS Speed Class 1 en Class 10--bieden de SanDisk Extreme PRO SD UHS-II-kaarten je de kracht om ongestoord 4K, 3D en Full HD-video van bioscoopkwaliteit op te slaan met gegarandeerd minimaal 30 MB/s2.

OPSLAGCAPACITEIT TOT 64 GB
Verkrijgbaar in 32 en 64 GB3. Deze kaart biedt meer ruimte voor het opslaan van RAW plus JPEG, serieopnamen en video met hoge resolutie. Hiermee kun je een hele shoot doen zonder dat je tussendoor foto's of video's moet uploaden.

HERSTEL VERWIJDERDE FOTO'S EN VIDEO'S MET RESCUEPRO DELUXE SOFTWARE
Bij de kaart krijgt u een aanbieding voor een eenjarig abonnement op RescuePRO® Deluxe software voor gegevensherstel5. Met RescuePRO Deluxe kunt u gemakkelijk verloren foto's of video's herstellen en opslaan op de harde schijf van uw computer, zelfs als ze maanden geleden al verwijderd zijn