Naar boven
Aanbevolen
Sandisk SDHC 32GB Extreme Pro 95mb/sec Sandisk SDHC 32GB Extreme Pro 95mb/sec De Sandisk Extreme Pro serie is een must have voor de fotograaf of filmer die het beste wil voor zijn camera. 3495
Sandisk SDXC 64GB Extreme Pro 95mb/sec Sandisk SDXC 64GB Extreme Pro 95mb/sec De Sandisk Extreme Pro serie is een must have voor de fotograaf of filmer die het beste wil voor zijn camera. 5995
Hoya HD PL 72mm Hoya HD PL 72mm Het speciale polarisatie folie van het Hoya HD Circulair polarisatie filter laat maar liefst 25% meer licht door dan vergelijkbare polarisatiefilte... 13995
Hoya HD UV Filter 72mm Hoya HD UV Filter 72mm Dit zijn de meest gebruikte filters, deze filteren de UV-straling uit de lucht. Deze filter zorgt vaak voor betere kwaliteit foto's. Dat is overige... 9495
Nikon EN-EL15B Nikon EN-EL15B De Nikon EN-EL15B is een extra accu voor uw Nikon camera. Handig, zo kunt u langer door blijven fotograferen. 7995
Lowepro Slingshot Edge 250 AW Black Lowepro Slingshot Edge 250 AW Black Moderne en compacte, universele slingbag is geschikt voor allround gebruik in de stad. Met één beweging draai je de rugzak naar voren om via de han... 9900

Nikon D500 + AF-S DX 16-80mm

Art.nr: D500 AF-S DX 16-80mm
De Nikon D500 met AF-S DX 16-80mm VR Kit biedt een uitzonderlijke kracht en precisie. De zeer krachtige buffer van de camera maakt het mogelijk tot 200 NEF (RAW)-beelden of grote JPEG-beelden vast te leggen in één serieopname.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

153punts AF systeem

Nikon’s nieuwste generatie 153-punts AF-systeem biedt een zeer grote dekking. Nieuwe beeld- en meetsensoren staan garant voor een zeer accurate onderwerpherkenning en exacte details. U kunt fotograferen met maximaal 10 bps en dankzij de krachtige buffer kunt u tot 200 NEF (RAW)-beelden vastleggen in één snelle serieopname.

Dit alles tezamen betekent dat u gedurende maar liefst 20 seconden kunt fotograferen met de maximale beeldkwaliteit. En voor filmers die tot het uiterste willen gaan, biedt D-film de mogelijkheid 4K/UHD-films van maximaal 29 minuten en 59 seconden in de camera op te nemen.

AF-prestaties van topkwaliteit: ultieme precisie

Met de D500 kunt u zeer nauwkeurig scherpstellen, zelfs in bijna volledige duisternis. Met maar liefst 153 scherpstelpunten en 99 kruissensoren biedt dit uitzonderlijke AF-systeem een ongekende dekking en wordt bijna de volledige breedte van het zoekerbeeld gedekt. Kleine, snelbewegende onderwerpen kunnen met een ongekende precisie worden gevolgd en onderwerpen aan de rand van het beeld worden probleemloos gedetecteerd. Het systeem kan worden geconfigureerd voor een dekking van 153, 72 of 25 punten in de stand Continue AF. Alle 153 scherpstelpunten zijn compatibel met AF NIKKOR-objectieven met een open diafragma van f/5.6 of groter en 15 centrale scherpstelpunten werken met een effectief diafragma van f/8.

Ga een stap verder: beeldbepalende snelheid

U kunt fotograferen met maximaal 10 bps met AE/AF-tracking of in de stand Spiegel omhoog. De AF-tracking en de helderheid van de zoeker zijn aanzienlijk verbeterd wanneer u sporten fotografeert of andere onderwerpen die plotseling van richting veranderen. Dankzij een nieuwe AF-ASIC-eenheid wordt altijd de maximale rekenkracht toegewezen aan AF. Door snellere sequentiële sluiter- en spiegelmechanismen neemt de black-out van de zoeker aanzienlijk af tijdens snelle serieopnamen.

Zeer krachtige buffer

De zeer krachtige buffer van de camera maakt het mogelijk tot 200 NEF (RAW)-beelden of grote JPEG-beelden vast te leggen in één serieopname. Twee kaartsleuven (een voor XQD-kaarten en een voor SD UHS II-kaarten) kunnen de hoge opnamesnelheden van de camera moeiteloos aan en zorgen ervoor dat de buffer direct wordt gewist voor de volgende serieopname.

Wifi

Via de USB 3.0-poort kunnen grote hoeveelheden gegevens snel worden overgezet, terwijl de ingebouwde Wi-Fi-functie garant staat voor een snelle draadloze beeldoverdracht. Voor gebruikers die een nog snellere overdracht willen, is de D500 ook compatibel met de optionele WT-7A, waarmee bestanden naar een FTP-server of computer kunnen worden overgezet met snelheden tot 866,7 Mbps.

De perfecte opname: krachtige meet- en beeldsensoren!

De DX-formaat CMOS-beeldsensor met 20,9 MP en de RGB-meetsensor met 180K pixels staan garant voor een zeer accurate onderwerpherkenning en exacte beelddetails met rijke toongradaties. De D500 beschikt ook over een kantelbaar lcd-touchscreen van 8,0 cm (3,2 inch) met 2.359.000 beeldpunten dat zeer snel reageert en de mogelijkheid biedt vanuit een hoge of lage hoek te fotograferen.

Picture control 2,0 en meer

U kunt gemakkelijk door opnamen bladeren en de gewenste beelden selecteren, waarbij u direct de naam van de maker, de locatie en netwerk-, IPTC- en copyrightgegevens kunt invoeren. Als u opnamen maakt met livebeeld, kunt u met uw vinger het scherpstelpunt instellen, de sluiter ontspannen of een voorinstelling voor spot-witbalans maken op basis van het geselecteerde deel van het beeld. Voor nog meer controle kunt u met Picture Control 2.0 eenvoudig parameters definiëren, ongeacht of u foto's maakt of een video opneemt. U kunt de nabewerking vereenvoudigen met de voorinstelling Gelijkmatig die een maximaal dynamisch bereik creëert, terwijl u details kunt fijnregelen met Lokaal contrast.

Ga een stap verder met de Nikon D500, de specialisten zijn het erover eens; 'een camera met uitzonderlijke kracht en precisie'.

Specificaties

Beeldsensor: DX, CMOS-sensor, 23,5 mm x 15,7 mm
Effectieve pixels: 20,9 miljoen
ISO: Zeer lichtgevoelig met een bereik van ISO 100 tot 51.200
Film: Maak 4K/UHD video-opnames met 30 frames per seconde
Scherpstelling: Razendsnel autofocussysteem met 153 scherpstelpunten
Snelheid: Maak continu-opnames met wel 10 beelden per seconde
WiFi: Met wifi- en NFC- en bluetooth connectiviteit
Twee kaartsleuven: 1 XQD-kaart en 1 Secure Digital-kaart (SD)
Afmeting: 147 x 115 x 81 mm
Gewicht: circa 760 gram (alleen camerabody)

Wat zit er in de doos?

  • Nikon D500 Body
  • Nikon AF-S DX 16-80mm VR
  • EN-EL15 accu
  • MH-25a acculader
  • BF-1B bodydop
  • DK-23 ooogschelp
  • DK-5 oculairkapje
  • UC-E17 USB-kabel
  • AN-DC1 draagriem
  • Handleiding 
 

Video