Naar boven
€ 3.995,00 € 2.799,00
Laatste exemplaren, op=op
Koningsnacht       Actie?
Actie prijs aanvragen
In winkelwagen
Aanbevolen
Vogels Thin 305 Vogels Thin 305 De thin 305 muurbeugel hangt de tv zeer strak tegen de muur met slechts 15mm ruimte. € 99,95
Audioquest Cinnamon 1,50 HDMI kabel Audioquest Cinnamon 1,50 HDMI kabel Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze HDMI kabel is een mus... € 95,00
Vijf jaar lang 100% pixelgarantie Vijf jaar lang 100% pixelgarantie Alleen Apollo geeft u de mogelijkheid om voor een eenmalig laag bedrag 5 jaar lang 100% pixelgarantie op uw (4K) (O)Led tv te nemen. € 49,00

Sony KD65ZD9BAEP 4K HDR Televisie

Art.nr: KD65XD9BAEP
De Sony KD65ZD9 laat u versteld staan van 4K HDR beeld met contrast, kleuren, texturen en details die voorheen niet mogelijk waren.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Ontdek de details met 4K-HDR

4K Groot dynamisch bereik
Deze tv combineert de briljante scherpte van 4K met de helderheid, kleuren en details van HDR (groot dynamisch bereik) voor de beste beeldkwaliteit. U ziet voorheen onzichtbare gebieden met donkere schaduwen en zonlicht nu met volledige scherpte en details.

4K HDR Processor X1™ Extreme

Zo echt, dat u het bijna kunt aanraken
U voelt het zand tussen uw voeten terwijl u naar die prachtige zonsondergang op het strand kijkt. De 4K HDR Processor X1™ Extreme creëert een levensechte kijkbeleving.

Alles helder

Backlight Master Drive™
Zie de kleinste details in een sterrenhemel. De Backlight Master Drive™ zorgt voor diepere donkere tinten en helderdere lichte tinten. Details die eerder niet zichtbaar waren, komen tot leven, waardoor scènes echter lijken dan ooit.

Alles draait om het beeld

U kunt helemaal opgaan in het beeld, zonder dat u wordt afgeleid. De tv ziet er goed uit in elke kamer dankzij een hoogwaardige gouden rand en de kabels zijn subtiel weggewerkt aan de achterkant en voorkant van de tv. Het krachtige, elegante en platte design is volledig afgestemd op de kijkervaring.

Een wereld vol mogelijkheden 

Vind alle entertainment die u maar kunt bedenken, sneller dan ooit. Van films tot tv-series en duizenden apps: met Android TV van Sony vindt u alles in een oogwenk

4K HDR: de volgende stap in beeldkwaliteit
Een tv die compatibel is met een groot dynamisch bereik (HDR) zal de manier waarop u tv kijkt veranderen. De combinatie met 4K Ultra HD-resolutie HDR geeft uw video's uitzonderlijke veel detail, kleur en contrast, met een veel grotere helderheid dan andere video-indelingen. Het resultaat is het meest levensechte beeld dat ooit op een tv is weergegeven, met briljante lichte gedeelten en verfijnde details.

4K HDR Processor X1™ Extreme
De 4K HDR Processor X1™ Extreme is gemaakt om de nieuwste generatie 4K HDR-beelden verder te verbeteren en maakt elke scène levensecht. De processor heeft een 40% hogere realtime beeldverwerking dan onze vermaarde 4K X1™-processor, met als resultaat een ongeëvenaarde beeldkwaliteit bij alles waarnaar u kijkt. Content uit elke bron wordt opgeschaald naar bijna 4K HDR-kwaliteit.

Object-based HDR remaster
Object-based HDR remaster, aangedreven door de 4K HDR Processor X1™ Extreme, analyseert de objecten in elke scène afzonderlijk en optimaliseert zo de kleuren en het contrast. Alles waarnaar u kijkt, komt dichter in de buurt bij HDR. Donkere delen worden donkerder, lichte delen worden helderder en alles ertussenin wordt nauwkeuriger verlicht. Zo wordt elke scène realistischer dan ooit mogelijk was.

Dual database processing
De 4K HDR Processor X1™ Extreme beschikt over twee beelddatabases die in realtime samenwerken voor een beter beeld. Ze doorzoeken duizenden beeldpatronen in speciale databases van Sony op ruisonderdrukking en superresolutie, waarmee ongewenste ruis wordt verwijderd en elk beeld naar de helderheid van 4K wordt opgeschaald. Zo kunt u genieten van ongelofelijke beeldkwaliteit, ongeacht de bron.

Super Bit Mapping™ 4K HDR
De 4K HDR Processor X1™ Extreme beschikt over Super Bit Mapping™ 4K HDR waarmee kleurlijnen worden geminimaliseerd voor een vloeiender, natuurlijker beeld. Dankzij de krachtige 14-bits signaalverwerking worden de vaste kleurlijnen van een 8-bits of 10-bits bron doorbroken. De gradatie wordt opgeschaald naar een equivalent van 14-bits, met 64 keer zoveel kleurniveaus. Gezichten, zonsondergangen en andere scènes met subtiele kleurgradatie worden prachtig gereproduceerd.

Backlight Master Drive™
Backlight Master Drive™ is een full-array led-achtergrondverlichtingstechnologie die een ultradichte ledstructuur, een spectaculair algoritme en een compleet nieuw optisch design combineert. Deze technologie wordt aangedreven door de 4K HDR Processor X1™ Extreme en biedt ongelofelijk diepe zwarttinten, stralende wittinten en levendigere kleuren.

Backlight Master Drive™: Discrete LED control
Dankzij de Backlight Master Drive™ en het nieuwste algoritme voor lokaal dimmen kan elke led in de zeer dichte structuur afzonderlijk worden bestuurd. Dit gebeurt zo precies, dat het resultaat een levensecht beeld met ongeëvenaard contrast is.

Backlight Master Drive™: Calibrated beam LED design
De Backlight Master Drive™ heeft een nieuw optisch leddesign waardoor elke scène nauwkeurig wordt verlicht, zonder dat het licht te ver wordt verspreid. Doordat het licht effectiever wordt gebundeld, is er minder diffusie en een kleiner gloedeffect dan bij andere full-array led-tv's. Dit zorgt voor een helderder beeld met beter contrast dan ooit tevoren.

Xtended Dynamic Range™ PRO: heldere achtergrondverlichting
Dit unieke algoritme voor tegenlicht reproduceert waarheidsgetrouw een veel breder helderheidsbereik dan een conventionele led-tv, met helderdere lichte tinten en diepere, duidelijkere schaduwdetails. Wanneer dat wordt gecombineerd met een HDR-signaal, zult u zien dat het beeld nóg scherper is, omdat de kwaliteit van het HDR-beeld verder wordt verbeterd met levendigere kleuren.

TRILUMINOS™-display 
Alleen Sony heeft een TRILUMINOS™-display dat voor een kijkervaring met een breder kleurenpalet en natuurlijkere kleurschakeringen en tinten zorgt. Een Triluminos-display geeft rood-, groen- en blauwtinten fantastisch weer, kleuren die voor tv's altijd lastig zijn. Dankzij het uitgebreide kleurenpalet en de nauwkeurige gradatie worden ook huidtinten schitterend weergegeven.

4K X-Reality™ PRO: verbeter elke foto naar 4K 
Ontdek een spannende wereld vol buitengewone helderheid. Elke pixel wordt prachtig verbeterd door de krachtigste 4K-beeldverwerkingstechnologie ooit. De afzonderlijke onderdelen van elke scène worden geanalyseerd en vergeleken met een speciale beelddatabase die op onafhankelijke wijze de structuur, het contrast, de kleuren en randen verwerkt. Het verschil is duidelijk: uiterst levensechte details, waar u ook naar kijkt. 

Motionflow™ XR voor vloeiende actie  
Geniet van vloeiende en scherpe details, zelfs bij snel bewegende beelden met Motionflow™ XR. Deze innovatieve technologie maakt extra frames en voegt deze toe tussen de originele beelden. Belangrijke visuele factoren in opeenvolgende frames worden met elkaar vergeleken, waarna het onderdeel van een seconde dat ontbreekt in de actie wordt berekend. Bij sommige modellen worden tevens zwarte frames ingevoegd voor een ware bioscoopervaring zonder ruis.

Ga helemaal op in 3D
Geniet van compatibele Blu-ray™-films, tv-uitzendingen en internetvideo's met zeer gedetailleerde 3D-beelden. Bekijk foto's met een meer natuurlijke scherptediepte en laat u als nooit tevoren meeslepen door sportevenementen, films en games. U kunt ook verbinding maken met een 3D Blu-ray Disc™-speler en genieten van 2D-video die wordt opgeschaald naar gesimuleerde 3D voor meer diepte en mooiere details op het scherm.

Strakke achterkant
Houd kabels uit het zicht, dankzij een verborgen kabelpaneel. Al uw kabels zijn volledig verborgen achter het paneel en lopen naar beneden door het midden van de standaard, zodat alles er netjes uitziet.

Voorkant zonder kabels
Al uw kabels kunnen keurig worden geordend aan de achterkant van de tv en weggeleid via de standaard, zodat er aan de voorkant geen kabels zichtbaar zijn.

Gewoon plug and play
Sluit gewoon een apparaat aan op uw tv via USB of HDMI en begin met kijken. U kunt de klep aan de zijkant netjes sluiten wanneer u deze niet gebruikt.

Hoogwaardige gouden afwerking
Het elegante aluminium frame heeft een premium goudkleurige afwerking, voor een verfijnde look die elke ruimte naar een hoger niveau tilt. De lichtgouden kleur past perfect bij uw meubilair en zorgt voor een subtiele kijkervaring.

BRAVIA® ontmoet Android TV
Uw Smart TV is nu nog slimmer. Alle dingen die u graag doet op uw smartphone of tablet, nu op het grote, prachtige BRAVIA®-scherm. U kunt de volledig nieuwe Sony Android TV aansluiten en genieten van inhoud, van apps tot films, tussen verschillende Android-apparaten. Eenvoudiger dan ooit. 

Google Cast™: werkt goed samen met uw andere apparaten   

BRAVIA® is compatibel met Google Cast™. U kunt dus eenvoudig uw favoriete entertainment, zoals YouTube™ of Pandora™, van uw persoonlijke apparaat naar het verbluffende BRAVIA®-scherm streamen3. Stream vanaf Android™, iOS™ of uw laptop.

Zeg wat u wilt zien met Voice Search
Minder tijd kwijt met bladeren en meer tijd om te kijken. Voice Search voor Android TV™ geeft u de kracht van Google, en zorgt dat u content kunt vinden bij verschillende diensten zonder de moeite te hoeven doen om tekst in voeren. U kunt ook aanbevelingen ontvangen. Als u bijvoorbeeld om "romantische komedies" vraagt, wordt een lijst met geschikte opties weergegeven.

Contentbalk: vind alles snel
Met de discrete contentbalk vindt u snel de film, het tv-programma of de video waarnaar u zoekt. Als u de contentbalk opent, kunt u blijven kijken terwijl u scant wat het aanbod is van live tv, video on demand, gedownloade programma's en nog veel meer. U kunt de contentbalk zelfs aanpassen zodat hij de content die u het vaakst zoekt het eerst toont. 

Google Play: een wereld vol content en apps
Ontdek films en tv-programma's, games en nog veel meer via Google Play. Geniet op een geheel nieuwe manier van een enorm en alsmaar groeiend assortiment apps4 op uw tv.  

Gemaakt om te luisteren: ClearAudio+   
Uw luisterervaring wordt net zo levensecht als uw kijkervaring. ClearAudio+ stemt het tv-geluid perfect af voor een overweldigende ervaring waarin het geluid overal vandaan lijkt te komen. Luister naar muziek, dialogen en surround-effecten met meer helderheid en contrast, waar u ook naar kijkt.

DSEE geeft uw digitale muziek meer detail   
Internetvideo met lage resolutie, gemiste tv-programma's en andere sterk gecomprimeerde audiobestanden klinken niet altijd even goed. Er wordt een grote hoeveelheid informatie weggegooid als digitale audio wordt gecomprimeerd. Met de DSEE-technologie (Digital Sound Enhancement Engine) worden verloren frequentiecomponenten (met name de hoge frequenties) hersteld voor een natuurlijk, meer ruimtelijk geluid.  

S-Force Front Surround van bioscoopkwaliteit
Geniet van een overweldigende geluidsweergave die u midden in de actie plaatst. S-Force Front Surround bootst de manier na waarop het brein verbanden legt tussen verschillende geluidsbronnen voor het juiste volume, de vertraging en het spectrum van het geluid – met alleen de linker- en rechterspeakerkanalen. Doordat op natuurlijke wijze driedimensionale geluidsvelden worden gesimuleerd, kunt u genieten van rijke hifi-audio in een breder luistergebied.

Clear Phase voor vloeiende, uitgebalanceerde frequenties  
BRAVIA® maakt gebruik van een krachtig computermodel om onnauwkeurigheden in de speakerrespons te analyseren en hiervoor te compenseren. Dit gebeurt door met grotere precisie een 'sampling' van de speakerfrequentie uit te voeren. Deze informatie wordt opnieuw ingevoerd om eventuele pieken of dalen in de natuurlijke respons van de speaker te verwijderen, wat resulteert in pure, natuurlijke audio met een vloeiende, gelijkmatige weergave van alle frequenties. 

Deel dit moment met Photo Share
Deel foto's via BRAVIA® en laat uw vrienden hun favorieten opslaan. Draadloze overdrachten kunnen snel en stabiel via ons netwerk worden uitgevoerd. Foto's kunnen in het originele formaat, met uw smartphones met Android (Android 2.3 en hoger) of iOS (iOS 5 en hoger), worden gedeeld. Er is geen internetverbinding en u hebt geen apps nodig.

Verander uw tv in een digitale recorder: USB HDD-opname
Sla uw favoriete tv-programma's op een externe vaste USB-schijf op en geniet hiervan wanneer u maar wilt. Opname op USB HDD maakt One-touch- en timeropname van een digitale uitzending op een USB HDD-apparaat met een capaciteit tot 2 TB mogelijk. Terwijl het programma wordt weergegeven, drukt u op REC om het opnemen te starten. De opname wordt weer automatisch gestopt aan het einde van het programma.

Ervaar het beste in 4K UHD-beeldkwaliteit
De 4K UHD-tv's van Sony leveren verbluffende beeldkwaliteit en zijn compatibel met Digital Europe UHD-vereisten.

Verrijk uw kijkervaring met de TV SideView-app
Zoek uw favoriete tv-programma's, neem ze op en praat erover via de TV SideView-app. Gebruik uw tablet of smartphone (Android of iOS) om door de nieuwste tv-programmering te bladeren en de populairste programma's van het moment te bekijken. Nadat u hebt gevonden wat u wilt zien, kunt u een alarm instellen, zodat u nooit uw favoriete programma's mist. Tweet uw reacties live en zie wat andere kijkers ervan vinden.

Specificaties

 • 65 inch
 • 4K HDR Processor X1 Extreme
 • Backlight Master Drive
 • Android TV
 • 3D Superresolutie
 • Actief 3D
 • 24p True Cinema™
 • 4K X-Reality™ PRO
 • Advanced Contrast Enhancer (ACE)
 • HDR (groot dynamisch bereik)
 • Motionflow™ XR 1200 Hz (oorspronkelijk 100 Hz)
 • Triluminos-display
 • X-tended Dynamic Range™ PRO
 • Clear Phase-speaker
 • Dolby Digital / Dolby Digital Plus / Dolby Pulse
 • 24P True Cinema
 • Screen Mirroring
 • WiFi Direct


 • Afmetingen excl. standaard: 146.2 x 84.7 x 7.8cm
 • Gewicht excl. standaard: 32 kg

Wat zit er in de doos?

 • 3D-bril (TDG-BT400A)
 • AC-netsnoer
 • Afstandsbediening met stembesturing (RMF-TX201E)
 • Batterijen
 • Gebruiksaanwijzing
 • Snelle installatiegids
 • Tafelstandaard (apart, montage vereist)