Naar boven
€ 1.075,00
Kortingscode beschikbaar ?
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... € 35,00
Audioquest Cinnamon optilink kabel 0.75m Audioquest Cinnamon optilink kabel 0.75m De AudioQuest Cinnamon Optilink is een optische kabel en heeft hoogwaardige polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen z... € 69,00

Samsung HW-K950 Dolby Atmos Soundbar

Art.nr: HW-K950
Samsung HW-K950 Dolby Atmos Soundbar levert een kristalhelder geluid overal in de ruimte. Van de laatste regendruppel tot de ingewikkeldste orkestklanken, dankzij 15 ingebouwde speakers.
Merk:
Levertijd:
Op een werkdag voor 16:00u besteld, morgen in huis.

Productinformatie

Nu UBD BluRay Speler en films cadeau! Klik op de afbeelding aan de rechterzijde.

Samsung HW-K950 Dolby Atmos Soundbar. Sensationeel 5.1.4-kanaals surroundgeluid
Zuiver. Vol. Krachtig. Geluid met een extra dimensie.

Meer is daadwerkelijk meer
Zelfs de kleinste details komen haarzuiver over. Dankzij de 15 ingebouwde speakers, ieder met zijn eigen versterker, dompelt de HW-K950 je onder in ongelooflijk helder geluid, van de laatste regendruppel tot de ingewikkeldste orkestklanken. De speciale omhoog gerichte luidsprekers zorgen voor een hoog kanaal, zodat je wordt omgeven door een rijker geluid met een extra dimensie.

Van gewone surround naar een uitzonderlijk geluid
Drie woorden: filmavond vol dynamiek. Met Surround Sound Expansion Plus maak je van iedere content zelf een upmix naar 5.1.4-kanaals surroundgeluid. Voel het geluid van alle kanten op je inwerken, zelfs van boven - net als in de bioscoop. Zoek een film uit, kies een avond en laat je om ver blazen.

Hoger en dieper
Eindelijk hoef je niet meer naar de bioscoop voor een multidimensionaal filmisch geluid. De HW-K950 is de allereerste soundbar met draadloze achter-units die naast de normaal geplaatste luidsprekers ook omhoog gerichte speakers hebben. Zo krijg je een ongelooflijk 5.1.4-kanaals geluid dat je niet gewoon omringt, maar helemaal laat opgaan in de actie.

Iedereen zijn eigen 'sweet spot'
Het is opeens niet meer zo lastig om de beste luisterplek te vinden. Dankzij de door Samsung Audio Lab ontwikkelde tweeters met breed bereik krijg je overal een schitterend geluid, waar je ook gaat zitten. Ook als iemand anders de beste stoel al heeft ingepikt, ga je van het geluid geen decibel missen.

Draadloos. Letterlijk.
Laat je niet meer in de weg zitten door geluidskabels. De luidsprekers maken draadloos verbinding met elkaar voor een rijk, dynamisch en samenhangend geluid. Laat je meeslepen!

*Heeft een stroomkabel nodig

Werkelijk naadloze 4K-beleving
Jouw UHD content, jouw UHD Blu-ray speler en jouw HW-K950 Soundbar. De ideale combinatie voor ongelooflijk entertainment met supergeluid én superbeeld. Naast het extra dynamische 5.1.4-kanaals surroundgeluid wordt ook het beeld van je 4K-content in volle glorie weergegeven dankzij 4K Pass-Through.

Beluister je muziekdiensten draadloos en gemakkelijk
Je kan op de soundbar allerlei muziekstreams makkelijk en met hoge kwaliteit weergeven dankzij de Samsung Wireless Audio app.

Ga voor echt met HD Audio
Voel het geluid en duik middenin de actie met het uiterst realistische geluid van HD Audio. De kwaliteit en rijkdom van het originele geluid blijven ongerept dankzij 96-192 kHz 24-bits sampling.

Specificaties

 • 5.1.4-kanaals versterker
 • 500 Watt vermogen
 • WiFi ingebouwd
 • Bluetooth
 • Draadloze subwoofer
 • Draadloze achterspeakers
 • Dolby Atmos, Dolby True HD, Dolby Digital Plus
 • DTS 2-kanaals
 • 3D Video Pass
 • 1x RCA-ingang
 • 1x HDMI ingang
 • 1x HDMI uitgang
 • 1x Optische ingang