Naar boven

Lowepro Photo Classic BP 300AW Cameratas

Art.nr: Photo Classic BP300AW
De Lowepro Photo Classic BP 300AW Cameratas is een klassieke en degelijke no-nonsense camerarugzak voor een uitgebreide DSLR uitrusting
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Lowepro Photo Classic Backpack BP 300AW Black
De Lowepro Photo Classic Backpack BP 300AW is een klassieke en degelijke no-nonsense camerarugzak voor een uitgebreide dslr-uitrusting. In deze robuuste fotorugzak passen een professionele dslr-body met een 70-200mm f/2.8, vier extra objectieven, een flitser en volop accessoires. Een statief kan bevestigd worden aan de buitenzijde. Verder is er ruimte voor persoonlijke spullen en een 10-inch tablet. Deze klassieke fotorugzak is flexibel in te richten en geschikt voor vele typen fotografen.

Edwin Giesbers (Loweprofessional): "Voor mij is de Lowepro Photo Classic BP 300 AW een ideale tas voor op reis in Europa wanneer ik moet letten op het gewicht bij de handbagage."

Een klassieke en flexibele camerarugzak

De Lowepro Photo Classic Backpack camerarugzak biedt maximale flexibiliteit en een snelle toegang tot je camera. Het gehele voorpand kan geopend worden om maximale toegankelijkheid te garanderen. Lekker als je de rugzak gebruikt als "gereedschapskist" op locatie. Naast ruimte voor een uitgebreide professionele cameraset past er in ook een 10-inch laptop in het speciale CradleFit tabletvak in het voorpand. Wanneer je onderweg bent is het dus mogelijk je net gemaakte foto's direct te delen dankzij de multimedia-uitrusting die je met je mee kunt dragen in deze cameratas. Aan de voorzijde bevinden zich bovendien een uitvouwbare statiefbevestiging en handige trekkoordjes om bijvoorbeeld snel een fietshelm op te bergen. In de gaasnet zijvakken stop je een waterfles.

Fotorugzak voor reizende fotografen
De Lowepro Photo Classic Backpack is een prima keuze voor reizende fotografen die op zoek zijn naar een praktische camerarugzak. Het gewatteerde interieur biedt bescherming aan objectieven en LCD-schermen en de All Weather regenhoes beschermt tegen de elementen. De Photo Classic Backpack heeft dankzij de ergonomisch gevormde, gepolsterde schouderbanden een prima draagcomfort en het ruime voorvak voor persoonlijke spullen, de heupriem voor extra stabiliteit en de zachte, ademende achterwand zorgen voor een hoog gebruikscomfort van deze fotorugzak. Bovendien is deze fototas geschikt als handbagage in het vliegtuig, want de buitenmaten (43 x 19 x 29 centimeter) voldoen aan de normen van de meeste vliegmaatschappijen.

Camerarugzak met Lowepro dividersysteem
Dankzij het Lowepro systeem met gepolsterde dividers is het mogelijk om deze camerarugzak zeer flexibel in te richten. Het interieur kan zo worden aangepast dat er probleemloos een camerabody met 70-200mm f/2.8 objectief in past. Maar als je deze fotorugzak intelligent inricht kan er zelfs een professionele body met een 300mm f/4 objectief in! En als je een voorraadje GoPro action cams mee wilt nemen is dat uiteraard ook geen enkel probleem. Het camera-interieur kan dankzij de losse dividers met in zijn volledigheid worden verwijderd om de rugzak geschikt te maken voor alledaags gebruik met persoonlijke spullen.

Specificaties

Capaciteit
Professionele dslr-body met een 70-200mm f/2.8, vier extra objectieven, een flitser en volop accessoires.

Materiaal

600D en 1680D polyester

Laptop/Tablet Afmeting

10"

Gewicht Totaal

1.4000 kg

Binnenafmeting

27 x 13,5 x 40 cm

Buitenafmeting

29 x 19 x 43 cm