Naar boven

Canon EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM

Art.nr: EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM
De Canon EF 70-300mm F/4-5.6 IS II USM is een krachtige telelens, ideaal voor het vastleggen van onderwerpen in de verte voor foto's en films.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie


Sublieme prestaties voor opnamen op afstand.
Ideaal voor buitensporten en wildlifefotografie. De EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM is compatibel met zowel full-frame als met APS-C sensor EOS DSLR-camera's.

De perfecte lens voor
Buitensport
Creëer de illusie dat je je midden in de actie bevindt. Maak opnamen van de perfecte service, goals en gejuich op het veld.
Wildlife
Kom dichter bij de natuur dan je ooit hebt gedurfd of gedroomd en maak buitengewone opnamen van vogels in hun vlucht en dieren in het wild of in een safaripark.
Reizen
Reisfotografie is niet alleen voor avonturiers - sightseeing, rustdagen en spontane fotomomenten zorgen voor de mooiste herinnering

Haal onderwerpen op afstand dichterbij
Een maximale brandpuntsafstand van 300 mm helpt om zo dicht mogelijk bij je onderwerp te komen, zodat je hele frame wordt gevuld. Een geweldige aanvulling op je standaard lenskit om je fotografiemogelijkheden uit te breiden.

Krachtig scherpstellen
Met Nano USM kun je je snel, eenvoudig en geruisloos op je onderwerp concentreren. Dit maakt deze lens ideaal voor het fotograferen van snel bewegende onderwerpen, het toevoegen van ononderbroken soundtracks en natuurlijke focus-pull-overgangen tijdens het maken van filmopnamen.

Uitmuntende beeldkwaliteit
Met het cirkelvormige diafragma met negen lamellen kun je het onderwerp scheiden van de omgeving en prachtige achtergrondvervagingen creëren. Geïntegreerde, gespecialiseerde UD-lenselementen verminderen de chromatische aberratie en behouden een hoge resolutie en hoge kwaliteit over het hele zoombereik.

Blijf geïnformeerd met een ingebouwde display op de lens
Een innovatief informatiedisplay is aan de bovenkant van de lens bevestigd en toont belangrijke informatie in een oogopslag, zelfs bij weinig licht. Dit is heel handig als je opnamen met live view maakt: je zorgt ervoor dat je opname constant is en je kunt ook de scherpstelafstand en scherptediepte bij verschillende diafragma's controleren.

Licht, compact ontwerp
De EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM weegt 710 g en is 14,55 cm lang als hij is ingetrokken — een ideale lens voor fotograferen op locatie en op reis.

Geavanceerd optisch ontwerp
Geavanceerde optische elementen, waaronder een UD-lenselement (Ultra Low Dispersion), zorgen voor uitstekende beeldkwaliteit met hoog contrast en hoge resolutie over het hele zoombereik, zelfs in moeilijke opnameomstandigheden.
Verbeterde Image Stabilizer
De Image Stabilizer in de EF 70-300mm f/4-5.6 IS II USM vermindert cameratrillingen met maximaal 4 stops, waardoor de sluitertijd 4 stops langzamer is dan gebruikelijk bij het maken van een scherpe foto.

Specificaties

Beeldhoek (horizontaal, verticaal, diagonaal)
29º - 6º50', 19º30' - 4º35', 34º - 8º15'

Lensconstructie (elementen/groepen)
17/12

Aantal diafragmalamellen
9

Minimaal diafragma
32 - 45

Kortste scherpstelafstand (m)
1,2

Maximale vergroting (x)
0,25 (bij 300 mm)

Afstandsinformatie
Ja

Beeldstabilisator
4-stops

AF actuator
Nano USM

Filtermaat: 67mm

Afmetingen: 145.5mm lang, 80mm breed
Gewicht: 710g