Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... 825
Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Maak u eigen high-performance stereo audio systeem met de Suregrip CFA bananenstekker. Deze set van vier connectoren zorgen voor een veilige, high-... 4995

Ook voor NAD C388 Geïntegreerde versterker bent u natuurlijk! bij Apollo aan het juiste adres

Art.nr: C388
Deze versterker van het merk NAD heeft een vermogen van maar liefst 2 x 150 watt, een prachtig geluid en is voorzien van vele analoge maar ook digitale mogelijkheden
Merk:
NAD
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

NAD C388 Geïntegreerde versterker

Vermogen

Schitterend geluid en aansluitingen voor digitale en analoge bronnen, incl. draaitafel (MM). Streaming met Wi-Fi/Bluesound en HDMI-aansluiting via MDC-modules (apart verkrijgbaar)

Geïntegreerde Bluetooth-functie voor streaming vanaf smartphone/tablet/enz.

Het volume van de TV regel je met de huidige TV-afstandsbediening, incl. functie voor automatisch aanzetten

De grootste uitvoering

NAD C388 is de grootste stereoversterker uit de New Classic-serie van NAD. Deze indrukwekkende hybride digitale versterker met 2 x 150 watt heeft natuurlijk de echte NAD-kwaliteit en kan  veeleisende luidsprekers makkelijk aan. Eenvoudig en discreet, zoals we van NAD gewend zijn. De display op de voorkant (nieuw!) geeft deze versterker een ongepolijste en moderne uitstraling.

Kwaliteit

De C388 bezit de NAD-kwaliteit en is klaar voor uw digitale toekomst!

Bediening

Meer dan genoeg aansluitingen heeft deze versterker en en NAD C388 is ook eenvoudig te bedienen. Ook voor de TV zonder uitbreidingsmodules is C388 zo veelzijdig dat je hem moeiteloos kunt gebruiken als controlecentrum voor de stereo-installatie. 

Aansluitingen

Hij is voorzien van de meest gangbare digitale audio-aansluitingen (coaxiaal, optisch), analoge ingangen (inclusief phono-ingang, MM) en aansluitingen voor twee paar luidsprekers die tegelijkertijd gebruikt kunnen worden. Ook beschikt hij over een hoofdtelefoonuitgang die is uitgerust met een eigen, geïntegreerde en hoogwaardige hoofdtelefoonversterker. 

Bluetooth

Met geïntegreerde Bluetooth-functie kunt u eenvoudig streamen vanaf smartphone of tablet. 

Afstandsbediening

U kunt verder het geluid uit de TV direct aansluiten op de optische ingang, en zo het volume regelen met de bestaande afstandsbediening van de TV. U hoeft de versterker maar één keer te ‘vertellen’ welk merk TV u hebt, en daarna werkt alles volautomatisch. (via Bluetooth kan één apparaat tegelijk aangesloten worden.

Automatisch aan

De C388 schakelt zich automatisch in als u de TV aanzet. Dus, altijd het best mogelijke TV-geluid, zonder instellingen, extra afstandsbedieningen en meer gedoe. 

De toekomst

Klaar voor de toekomst. NAD C388 heeft ruimte voor twee MDC-modules, u kunt deze versterker uitbreiden met Wi-Fi en het allerbeste streaming systeem dat er op dit moment bestaat. Namelijk:  Bluesound!

MDC Modules

Of u kiest voor een HDMI-ingang voor films in echte HD-stereo kwaliteit. Met de MDC-modules van NAD bent u klaar voor de toekomst. C388 is een stereo versterker waarmee u kennis kunt maken met hifi-technologie van morgen. 

Uitvoering

De NAD C388 is verkrijgbaar in grafiet.

Apollo in Almere en Apollo.nl, al meer dan 30 jaar uw vertrouwde adres 

Voor NAD C388 geïntegreerde versterker bent u bij Apollo natuurlijk ook aan het juiste adres. Al meer dan 30 jaar een vertrouwd adres voor Foto, Film, Hifi, pasfoto’s, witgoed, TV en meer. U bestelt een NAD versterker  bij Apollo 24 uur per dag, iedere dag, veilig online.

U kunt gewoon langskomen!

U kunt ook langskomen in onze winkel voor een gesprek, misschien om te luisteren of voor een kop koffie in het gezellige Almere stad aan de Korte Promenade 5.

Specificaties

Uitgangsvermogen 8 ohm : 2 x 150 watt bij 4/8 ohm (20-20.000 Hz, 0,02% THD)
Pre-out : Ja (L/R analoog/subwoofer)
Afstandsbediening : Ja (systeemafstandsbediening, SR 9)
Categorie : Stereoversterker (hybride digitaal)
Gewicht : 11,2 kg
Kleur : Grafiet
Afmetingen : 43,5 x 12,0 x 39,0 cm (BxHxD)
Hoofdtelefoonuitgang : Ja
Line-ingangen : Digitaal: 2 x coaxiaal, 2 x optisch, USB Type A (uitsluitend service) Analoog: 2 x L/R stereo-ingang (RCA)
Platenspeleringang : Ja (MM)
Energieverbruik stand-by: < 0,5 watt
Uitgangsvermogen 4 ohm: 150 watt
Uitgangsvermogen 8 ohm: 150 watt

Kijk ook eens naar