Naar boven

Panasonic DMC-FZ2000

Art.nr: DMC-FZ2000
De Panasonic DMC-FZ2000 is de ultieme hybride foto en videocamera met 20x optische zoomlens en 1.0 inch MOS sensor.
Merk:
Levertijd:
Bel voor levertijd!!

Productinformatie

Nieuwe LEICA DC VARIO ELMARIT lens
De nieuwe F2.8-4.5 24-480mm LEICA DC VARIO ELMARIT lens levert uitstekende optische prestaties voor zowel foto's als video. Het lenssysteem beschikt over een interne zoomstructuur voor soepele en stabiele zoom, waardoor de beeldverschuiving met 80% wordt onderdrukt ten opzichte van zijn voorganger, de FZ1000. Een galvanometer-aandrijving wordt gebruikt voor het diafragma, zoals ook gebruikt wordt bij professionele videocamera's. Daarmee kan de camera plotselinge veranderingen in de helderheid makkelijk volgen. Dit zorgt voor een snelle en naadloze diafragmaregeling, ook tijdens het zoomen. 

20x optische zoom in een compacte body
De nieuwe LEICA DC VARIO ELMARIT lens heeft een lichtsterkte van F2.8-4.5, die zelfs telelensfoto's haarscherp maakt en een beeldhoek die zich uitstrekt van 24mm groothoek tot 20x optische zoom, terwijl de body dezelfde grootte behoudt. 
De lenseenheid bestaat uit 16 elementen in 11 groepen, inclusief 4ED-lenzen, 5 asferische lenzen met 8-asferische oppervlakken en een UHR lens. Deze lens voldoet aan de strenge eisen van Leica voor de MTF-waarde en bij het onderdrukken van de dubbelbeelden en lichtvlekken.
De unieke vormgevingstechniek voor asferische lenzen zorgt voor een prachtige en gelijkmatige onscherpte met een onzichtbare afscheiding.

Maak video's van professionele kwaliteit
De LUMIX FZ2000 is ontwikkeld om te voldoen aan professionele kwaliteitseisen en standaarden met de mogelijkheid van 4K, zoals Cinema 4K: 4096x2160 in 24fps of QFHD 4K in 3840 x 2160 in 30fps.
De camera heeft daarnaast de mogelijkheid om in ultra-hoge bitrate Full HD video-registratie te maken (200mbps), zonder een limiet aan de opnameduur. In aanvulling daarop is nu een reeks praktische functies ingebouwd die nodig zijn voor professionele videoregistratie.

De grote 1-inch sensor zorgt voor prachtige beelden, zelfs bij weinig licht
De 1 inch grote 20.1 megapixel High Sensitivity MOS-sensor zorgt voor een verbetering van de signaal-ruisverhouding, waardoor het mogelijk wordt om duidelijke beelden vast te leggen met een minimum aan ruis, zelfs met ISO 12800 of ISO25600. De grote hoeveelheid licht draagt bij aan een indrukwekkende ondiepe scherptediepte. Daarmee maakt u opvallende foto's onder de meest uiteenlopende omstandigheden.

0,74x grote OLED LVF met 2360k pixels
De OLED Live View Finder met een hoge resolutie van 2360k pixels zorgt voor een uitstekend beeld, dankzij een contraxt van 10 000:1 en een perfecte inkadering. Zelfs bij rechtstreeks invallend zonlicht. Een sterke vergroting van 0,74x en een brede beeldhoek maken het bekijken van beelddetails gemakkelijk, ook als je oog niet midden voor de zoeker staat.
De kantel- en draaibare achtermonitor geeft je de vrijheid om ongewone perspectieven te vinden terwijl de bediening en de volledige beeldbeheersing behouden blijven. Verder kunt u met het touch screen direct scherpstellen op het onderwerp door dat aan te raken op het scherm en u kunt zelfs de sluiter met een enkele aanraking bedienen.

Alles op de juiste plek
Er is extra aandacht besteed aan het design van de camerabody. De greep zorgt voor een stabiele houvast, ondanks het gewicht van de camera. Het dubbele draaiknopsysteem op de voor- en achterkant maken het rechtstreeks instellen van de sluitertijd en het diafragma mogelijk, net als bij de LUMIX G-camera's. De optimale indeling van draaiknoppen, knoppen, hendel en schakelaars zorgt voor een intuïtieve, prettige bediening voor zowel het maken van foto's als voor het opnemen van video.

Mis nooit meer het perfecte moment met 4K Photo
De 4K Photo functie op de LUMIX FZ2000 maakt het mogelijk om het perfecte moment vast te leggen door het selecteren van een enkel frame in een videoreeks op de camera en die op te slaan als individuele afbeelding met hoge resolutie.

Specificaties

 • 1.0 inch MOS Sensor
 • 20.1 Megapixels
 • 20x optische zoom
 • Leica DC VARIO-ELMARIT-lens
 • F2.8-4.9
 • 9 diafragmalamellen
 • Focus gebied: 30cm - oneindig
 • 5-Axis Hybrid O.I.S.
 • JPEG, RAW en DPOF
 • MOV, MP4 en AVCHD
 • 4K Photo
 • 4K Video (3840x2160:29.97p)
 • PostFocus
 • WiFi en NFC
 • OLED: 2360k dot LVF

 • Gewicht: 966g
 • Afmetingen: 101.9 x 134.7 x 137.6mm (h x d x b)