Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Audioquest Pearl HDMI 1,50 High Speed Geweldig geluid en geweldig beeld, muziek die je grijpt, films die je naar de andere kant van de wereld transporteren... Deze award winnende HDMI k... € 35,00
Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS Audioquest Speakerkabel X2 / 2x2.08mm2 GRIJS De Audioquest Speakerkabel X2 is een perfecte kabel voor het aansluiten van speakers rondom uw huis. Door dit verlengstuk worden afstanden voor de ... € 6,00
Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Audioquest BFA 300 Banaan pluggen set van 4, incl inbussleutel Maak u eigen high-performance stereo audio systeem met de Suregrip CFA bananenstekker. Deze set van vier connectoren zorgen voor een veilige, high-... € 42,50
Audioquest Forest Optilink 3.00 Audioquest Forest Optilink 3.00 De AudioQuest Forest Optilink is een optische kabel en heeft synthetische polymeer-vezel geleiders en toslink pluggen. Hierdoor worden signalen zo ... € 59,00

Denon AVR-X4300H Zwart

Art.nr: AVRX4300H Zwart
De Denon AVR-X4300H is een 9-kanaals Full 4K AV receiver met 200 Watt per kanaal en ingebouwde HEOS Link
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Ontdek een compleet nieuwe wereld van spectaculair 3D-surroundgeluid met de Denon AVR-X4300H netwerk-AV-receiver, een hoogwaardige 9.2-kanaals thuisbioscoop met gescheiden, identieke versterkers op elk kanaal en 11.2-kanaals verwerking voor Dolby Atmos en DTS:X, plus Auro-3D als optie. Verkrijgbaar begin 2017.

Met de ingebouwde HEOS-technologie kan de AVR-X4300H verbinding maken met een bestaand HEOS draadloos multiroom audionetwerk of een netwerk maken, zodat je altijd en overal in en om je huis van je favoriete muziek kunt genieten. Deel muziek met andere HEOS-apparaten en ontdek, bekijk en speel muziek uit je eigen muziekbibliotheek, van online streamingservices en duizenden internetradiozenders, allemaal via de eenvoudige, intuïtieve HEOS-app.

Krachtige 9-kanaals discrete versterker met ECO-modus

De AVR-X4300H heeft een geavanceerde eindversterker waarvan alle 9 kanalen identiek ingesteld zijn en gebruikmaken van gescheiden hoogspanningstransistors. Ieder kanaal heeft een vermogen van 200 watt en alle kanalen kunnen veilig speakers met een lagere impedantie aansturen (tot 4 ohm). De intelligente ECO-modus van Denon past het energieverbruik aan op het signaalniveau. Een ECO-modusoverzicht op het scherm laat in real-time zien hoeveel energie de ECO-modus bespaart. En wat nog bijzonderder is: de 9-kanaalsversterker levert een 7.1.2- of 5.1.4 3D-geluidservaring zonder dat daarvoor een externe versterker nodig is. Bij gebruik van een externe versterker kan de opstelling zelfs worden uitgebreid naar 7.1.4 omdat de AVR-X4300H een 11.2-kanaals verwerkingsfunctie heeft. Als de geïntegreerde versterkers niet voor 3D-audio worden gebruikt, kunnen ze worden ingesteld om nog een paar luidsprekers aan te sturen in een tweede audiozone waar een andere bron wordt weergegeven dan in de hoofdruimte.  

HEOS draadloos multiroom muziek streamen met bediening via gratis HEOS-app
Met de ingebouwde HEOS-technologie kan de AVR-X4300H verbinding maken met een bestaand HEOS draadloos multiroom audionetwerk, zodat je altijd en overal in en om je huis van je favoriete muziek kunt genieten. Deel internetradio, streamingservices of muziek die is opgeslagen in je thuisnetwerk met draadloze HEOS-speakers, of zelfs met andere ontvangers met HEOS-ondersteuning, overal in huis. En dat allemaal via de gratis HEOS-app, die op zowel smartphones en tablets kan worden geïnstalleerd als je wilt! De app biedt direct toegang tot de multiroom audioregeling, zodat je het geluid in elke ruimte vanaf elk apparaat kunt bedienen: speel in elke ruimte andere muziek van een andere bron af, of speel in de partymodus hetzelfde nummer af in meerdere ruimten! 

Breed aanbod aan muziekstreamingservices
Met de HEOS-app houd je meerdere streamingservices in de palm van je hand, klaar om af te spelen op je AVR of ieder ander apparaat in je HEOS-netwerk!  Geniet van muziek van Pandora, Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Prime Music, iHeart Radio, Sirius XM, Sound Cloud, Tidal, Rhapsody of Deezer (*), of gebruik de HEOS-app om nummers of hele albums te streamen vanaf je telefoon, USB-stick of computer of NAS-stations in je thuisnetwerk. Wat ook je wilt horen, je kunt het direct vanuit de HEOS-app openen met volledige ondersteuning voor favorieten en afspeellijsten.  

Dolby Atmos
De revolutionaire Dolby Atmos-technologie van Dolby maakt de decennialang gebruikte kanaalgebaseerde audiocodering overbodig ten gunste van geavanceerdere objectgebaseerde audiocodering, waarmee de audiotechnicus geluiden nauwkeurig op elke gewenste plek in de driedimensionale ruimte kan positioneren. Met de AVR-X4300H kun je nu ook thuis genieten van deze bekroonde technologie. Je kunt een 7.1 surround geluidsysteem aansluiten en er voor de ultieme home-cinemaervaring twee overheadspeakers of Dolby Atmos-hoogtespeakers aan toevoegen. 

DTS:X
DTS:X: het nieuwste systeem voor meeslepend surroundgeluid met een soortgelijke objectgebaseerde audiocodering, dat het bovendien mogelijk maakt overheadspeakers aan te sluiten voor een verbluffende surroundervaring. Hierbij inbegrepen zijn Dolby Surround en Neural:X-upmixing: gebruikers met een '3D' surroundluidsprekeropstelling kunnen conventionele Dolby- of DTS-gecodeerde content met verbeterd surroundgeluid, of zelfs stereomuziek weergeven, door de hele serie in de luisterruimte geïnstalleerde luidsprekers te gebruiken. 

Upgradebaar naar Auro-3D
Auro-3D wikkelt de luisteraar in een cocon van levensecht geluid en geeft je het gevoel dat je midden in de actie zit. Dankzij speciale hoogte- en overheadkanalen boven op de normale kanalen biedt Auro-3D een overweldigende surroundervaring. De informatie over de hoogte die wordt vastgelegd bij de opnames of tijdens het monteren, wordt in een standaard 5.1 PCM-stream van een normale Blu-raydisc gemixed. Bovendien combineert de Auro-3D Engine verschillende technologieën voor een optimale driedimensionale luisterervaring van zowel native als bestaande audiocontent. Hij herkent mono-, stereo-, 5.1 surround- en Auro-gecodeerde signalen, en zet deze om naar 3D-audiogeluid. Na een decoderupgrade voor de Auro-codec kan de Denon AVR-X4300H de oorspronkelijke Auro-3D-mix decoderen en als Auro-3D 9.1- of 10.1-kanaals configuratie afspelen (met een externe versterker). Beschikbaarheid en prijs van Auro-3D worden later bekend gemaakt.
 
Denon Link HD, AL24 Processing Plus
Het exclusieve Denon Link HD-systeem, dat beschikbaar is bij gebruik van de AVR-X4300H met een compatibele Denon Blu-ray-speler, maakt een zeer nauwkeurige digitale verbinding, met een apart masterkloksignaal om vervorming als gevolg van jitter in de primaire datastream te corrigeren. AL24 Processing Plus, een andere exclusieve technologie van Denon, zorgt bovendien voor digitale audiofiltering met extreem hoge resolutie en nauwkeurigheid van de primaire audiokanalen (L/R), voor muziek met ongekend detail in de hoge tonen, een aangenaam en natuurlijk middenbereik. Zo ontstaat een natuurlijk geluidsspectrum met een verbeterd klankbeeld.

Krachtige DSP
Voor het correct decoderen en verwerken van grotere hoeveelheden digitale audio van hoog niveau heeft de AVR-X4300H een geavanceerd DSP-audioverwerkingssysteem bestaande uit niet minder dan vier krachtige zeer snelle SHARC DSP-processoren van de vierde generatie met een gecombineerde continue rekenkracht van 10 GFLOPS (10 miljard floating point-berekeningen per seconde).

Nieuwste HDMI 2.0a-connectiviteit; HDCP 2.2-compatibel; ISF-gecertificeerd 
Met maar liefst acht HDMI-ingangen (waarvan er een handig op het voorpaneel is geplaatst) en drie HDMI-uitgangen voldoet de geavanceerde videocomponent van de AVR-X4300H aan de nieuwste HDMI-specificaties, waaronder 4k Ultra HD 60-Hz video, 4:4:4 Pure Color subsampling, High Dynamic Range (HDR) en 21:9-video, 3D, en is iedere ingang geschikt voor BT.2020 passthrough. De AVR-4X is ook compatibel met HDCP 2.2, een vereiste voor 4K Ultra HD kopieerbeveiligde content, waardoor hij geschikt is voor de volgende generatie Blu-ray discspelers, settopboxes en andere 4K Ultra HD-bronnen.  De videoprocessor kan tevens analoge en digitale SD- en HD-video upscalen naar 4K Ultra HD. 

De AVR-X4300H is gecertificeerd door de Imaging Science Foundation en biedt een uitgebreide reeks instellingen voor videokalibratie (bedoeld voor ISF-technici) en ISF Day/ISD Night-videomodus.

Ingebouwde ondersteuning voor Bluetooth, Wi-Fi en AirPlay  
De AVR-X4300H is voorzien van Bluetooth- en wifi-functionaliteit voor draadloos streamen en beschikt bovendien over een geavanceerd systeem met dubbele antenne voor stabiel en foutloos streamen, ook in stedelijke omgevingen met veel RF-signalen. Via je wifi-thuisnetwerk (of een bedrade aansluiting met de RJ-45 Ethernet-LAN-poort) maak je verbinding met internet zodat je met muziekstreamingdiensten zoals Spotify Connect van jouw favoriete nummers kunt genieten. Bovendien kun je kiezen uit duizenden internetradiozenders van over de hele wereld en genieten van muziek en gesproken entertainment uit alle genres.

Met AirPlay kun je draadloos je favoriete nummers vanaf je iPod touch, iPhone en iPad afspelen, en door middel van netwerkstreaming kun je muziekbestanden die je hebt opgeslagen op je pc, Mac of NAS-apparaten beluisteren.

Denon 2016 AVR Remote
Met de gratis Denon 2016 Remote voor iOS, Android en de Kindle Fire, verkrijgbaar via de appstore van Apple, Google Play of de appstore van Amazon, kun je de receiver bedienen en toegang krijgen tot het instellingenmenu via een smartphone of tablet. De app geeft ook snel toegang tot de statusweergave van de receiver, optiemenu's, bediening van de Blu-rayspeler van Denon, en een online handleiding. Vanuit de app kun je direct schakelen naar de HEOS-app, voor ongekend gedetailleerde bedieningsmogelijkheden voor je muziek en streamingservices, met volledige draadloze multiroom HEOS-bediening.  

Audio met hoge resolutie

Ontdek de loepzuivere weergave van audiotracks met hoge resolutie dankzij de decodeerfunctie van de AVR-X4300H tot 24 bits/192 kHz lossless bestanden (FLAC en WAV; ALAC/Apple Lossless tot 24 bits/96 kHz ), alsmede DSD 2,8 MHz (het audiofiele formaat van SACD), en nu ook 5,6 MHz-nummers. Speel ze via de USB-aansluiting op het voorpaneel af vanaf een geheugenapparaat, of vanaf je netwerkbronnen; de AVR-X4300H kan ook lossy bestandstypes afspelen, zoals MP3- en WMA-bestanden.
 
Smart TV-connectiviteit
Via de HDMI CEC-functionaliteit (Consumer Electronics Control) op sommige smart-tv's kunnen receivers van Denon worden bediend met de afstandsbediening van je tv. Als je "HDMI-bediening" van de receiver op ON zet en de "Smartmenu"-bedieningsfuncties voor de receiver op je tv selecteert, krijg je via de Smartmenu-startpagina direct toegang tot een reeks receiverfuncties, waaronder bron en surroundmodus, het hoofdinstellingsmenu en de voorgeprogrammeerde Smart Select 'one-touch'-functies.

Meest geavanceerde Audyssey ruimtecorrectiepakket 
De AVR-X4300H is uitgerust met de volledige Audyssey Platinum-suite met geavanceerde DSP-algoritmen en kan daarmee met Audyssey MultEQ XT32 automatische kalibratie van de ruimte-akoestiek uitvoeren. Met de meegeleverde meetmicrofoon analyseert MultEQ XT32 het geluid van elke speaker (inclusief subwoofers) tot op wel acht meetpunten en genereert nauwkeurige digitale filters die voor ieder kanaal de juiste frequentie en echo optimaliseren. 

Audyssey Dynamic Volume dempt irritante volumesprongen (in reclamespotjes bijv.), zodat je op een lager volumeniveau toch van helder gesproken woord, muziek en geluidseffecten kunt blijven genieten. Audyssey Dynamic EQ zorgt voor een heel precies klankbeeld dat op alle luisterniveaus volledig transparant klinkt.

Audyssey Low Frequency Containment maakt gebruik van geavanceerde psychoakoestische algoritmen voor een klankbalans met een zo groot mogelijk bereik, inclusief diepe bassen, maar zonder je buren of huisgenoten in een andere kamer overlast te bezorgen. Je kunt in meerdere stappen precies het volume dat je wilt instellen.Audyssey Sub EQ HT laat je het DPS-filter van elk van de twee onafhankelijke subwoofers apart instellen voor diepere bassen met een verbeterde definitie ten opzichte van een opstelling met een enkele subwoofer. 

Dubbele subwooferuitgang

Eén subwoofer kan een onevenwichtige basweergave op de hoofdluisterpositie geven, met duidelijk hoorbare fluctuaties. De AVR-X4300H heeft voorzieningen voor twee subwoofers: als ze op verschillende plekken worden geplaatst, heffen ze de lagefrequentierespons op en leveren ze een nauwkeuriger basgeluid, ongeacht de plek in het luistergebied. De AVR-3300W biedt ook Audyssey Sub EQ HT om iedere subwoofer afzonderlijk door middel van digitale signaalverwerking af te stemmen.

Ondersteuning voor bedrade multisource-/multizone-aansluitingen

Je kunt in de huiskamer van je favoriete film genieten, terwijl anderen in twee verschillende kamers van stereogeluid van een andere bron kunnen genieten. De AVR-X4300H is uitgerust met luidsprekeraansluitingen en voorversterkeruitgangen voor een 2e en 3e zone.  Er is ook een speciale HDMI-uitgang voor audio en video in een tweede zone zodat je tegelijkertijd naar twee verschillende videobronnen kunt kijken.

Praktische USB-poort
De handige USB-poort in het voorpaneel biedt een digitale verbinding voor muziek vanaf je iPod touch, iPhone en iPad, en laadt het apparaat meteen op. Je kunt ook een USB-station aansluiten en naar bestanden luisteren variërend van MP3 tot DSD met hoge resolutie van 2,8/5,6 MHz en losless FLAC tot 24 bits / 192 kHz. 

4-wegluidsprekeraansluitingen met kleurcodering
De hoogwaardige luidsprekeraansluitingen bieden meerdere aansluitmogelijkheden voor luidsprekerkabels, zoals banaanstekkers. Ze zijn tevens voorzien van kleurcodering voor een correcte aansluiting, en bijpassende etiketten met kleurcodering voor je luidsprekerskabels worden meegeleverd.

Gemakkelijk in te stellen, gemakkelijk te gebruiken
De heldere, inzichtelijke grafische schermweergave van de AVR-X4300H begeleidt je door het installatieproces om de juiste configuratie te garanderen. De exclusieve Setup Assistant en de meegeleverde snelstartgids geven eenvoudige installatie-instructies en helpen je stap voor stap de beste instellingen te kiezen voor optimaal geluid en de beste videokwaliteit voor je systeem.

Gebruiksvriendelijke Quick Select-functies
Met de vier Quick Select-functietoetsen op het voorpaneel en de afstandsbediening kun je je favoriete bronnen kiezen: iedere toets onthoudt je favoriete instelling en geluidsmodus voor die bron, en je kunt er zelfs je favoriete internetradiozenders mee opslaan.

Bediening op afstand en IP-bediening
De AVR-X4300H is voorzien van mogelijkheden voor betere bediening en compatibiliteit met integratie-oplossingen van andere leveranciers of maatwerkproducenten. Voor compatibiliteit met de afstandsbediening van andere componenten van je home cinema-systeem heeft de AVR-X4300H op het achterpaneel een infraroodsensor en een dubbele 12V-aansluiting.

De AVR-X4300H kan ook op basis van IP-bediening worden ingesteld en bediend via een computer in je netwerk: via een bekabelde LAN-verbinding of via een draadloze wifiverbinding. Voor directe aansluiting op een extern domoticasysteem is de AVR-X4300H tevens voorzien van een seriële RS-232C-poort. De AVR-X4300H is bovendien Crestron Connected-gecertificeerd voor snelle en eenvoudige integratie met domoticasystemen van Crestron.

Specificaties


• 9.2-kanaals AV-receiver met 200 W per kanaal; 11.2-kanaals verwerking: Voldoende vermogen en flexibiliteit om grote ruimten te vullen met het unieke Denon-geluid
• Ingebouwde Wi-Fi met 2,4 GHz/5 GHz dual-bandondersteuning; ingebouwde Bluetooth: Betere netwerkstabiliteit, vooral in woningen waar veelvuldig gebruikgemaakt wordt van Wi-Fi
• Ingebouwde HEOS draadloze multiroom-audiotechnologie: Geniet in heel je huis van je muziek met meer HEOS-producten
• 4K/60 Hz full-rate passthrough, 4:4:4 kleurresolutie, HDR en BT.2020: Nieuwste HDMI-norm voor toekomstbestendige compatibiliteit
• 8 HDMI-ingangen (1 op voorpaneel) met volledige HDCP 2.2-ondersteuning; 3 HDMI-uitgangen: Ruime keuze aan ingangen voor digitale apparaten en verschillende uitgangssignalen voor video in verschillende ruimten
• Geavanceerde videoverwerking met analoog-naar-HDMI-conversie en full-rate upscaling naar 4K: Full HD en zelfs Ultra HD-videokwaliteit vanaf bestaande DVD's of analoge bronnen
• Dolby Atmos en DTS:X (tot 7.1.4 met extra 2-kanaals versterker); upgradebaar naar Auro-3D: Unieke mogelijkheden voor 3D-geluid met overheadeffecten
• AirPlay, Bluetooth, internetradio, Spotify Connect, Tidal, Deezer, Network Audio Streaming: Toegang tot vrijwel onbeperkt aantal online muziekwinkels
• DSD (2,8/5,6 MHz) FLAC, ALAC en WAV-ondersteuning: Streaming van audio met hoge resolutie voor HiFi-liefhebbers, ook 'gapless'
• Audyssey MultEQ XT32 met SubEQ, LFC, Dynamic Volume, Dynamic EQ: De ultieme equalizer voor elke kamer afzonderlijk, inclusief subwoofer-EQ
• Speakeraansluitingen met kleurcodering, Setup Assistant, Denon 2016 AVR Remote App: Moeiteloze installatie, instelling en bediening
• Geavanceerde multi-roomopties; 11.2-kanaals voorversterkeruitgang, RS-232-regeling: Audio en video in verschillende kamers; geschikt voor 3rd party-domoticasystemen
• Intelligente ECO-modus met in-/uit-/automatische schakelfunctie: Energiebewust zonder afbreuk te doen aan prestaties.