Naar boven
€ 2.995,00
Kortingscode beschikbaar ?
Klik hier
In winkelwagen
Aanbevolen
Audioquest Black Lab 3,0m Subwoofer kabel Audioquest Black Lab 3,0m Subwoofer kabel De Audioquest Black Lab subwoofer kabel is voorzien van een geïntegreerde aardkabel en is een zeer goed en goed betaalbare subwooferkabel. € 42,50
Audioquest Black Lab 5,0m Subwoofer kabel Audioquest Black Lab 5,0m Subwoofer kabel De Audioquest Black Lab subwoofer kabel is voorzien van een geïntegreerde aardkabel en is een zeer goed en goed betaalbare subwooferkabel. € 55,00

ELAC SUB 2090 Subwoofer Hoogglans Zwart

Art.nr: ELAC SUB 2090 Subwoofer Hoogglans Zwart
Qua opbouw is de SUB 2090 gelijk aan de SUB 2070, maar is in alles de overtreffende trap. De grotere 300mm woofers, het dubbele versterkervermogen en de XLR ingangen tillen de Sub 2090 naar een nog hoger niveau, zonder compromissen. De Elac SUB 2090 is eenvoudig te bedienen met een App (Android en iOS), die u gratis kunt downloaden. Vanaf uw luisterpositie kunt u met uw smartphone of tablet de fijnafstemming van alle instellingen uitvoeren. En het mooiste is: er is geen gecompliceerde netwerkverbinding nodig, want de verbinding tussen subwoofer en smartphone of tablet komt tot stand via BLE (Bluetooth Low Energy). (*)
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

Qua opbouw is de SUB 2090 gelijk aan de SUB 2070, maar is in alles de overtreffende trap. De grotere 300mm woofers, het dubbele versterkervermogen en de XLR ingangen tillen de Sub 2090 naar een nog hoger niveau, zonder compromissen.

De Elac SUB 2090 is eenvoudig te bedienen met een App (Android en iOS), die u gratis kunt downloaden. Vanaf uw luisterpositie kunt u met uw smartphone of tablet de fijnafstemming van alle instellingen uitvoeren. En het mooiste is: er is geen gecompliceerde netwerkverbinding nodig, want de verbinding tussen subwoofer en smartphone of tablet komt tot stand via BLE (Bluetooth Low Energy). (*)

De voordelen van dit uitermate slimme systeem zijn duidelijk; u hoeft niet meer achter de subwoofer te kruipen om instellingen te wijzigen – wanneer u bijvoorbeeld bij home-cinema gebruik meer laag-effect wilt horen of wanneer u de buren ’s avonds laat niet meer wilt storen. Een bijkomend voordeel van dit digitale bedieningsconcept is, dat het ongewenst verstellen van de traditionele knoppen en regelaars achterop een subwoofer (door kinderen of huisdieren, of bij het afstoffen) niet meer mogelijk is.

Elac heeft vier preset-opties vooraf ingesteld, die met een knop in de app kunnen worden geselecteerd: Normal, Music, Cinema en Night. Wie wat dieper in de mogelijkheden van de besturings-app duikt, ontdekt diverse professionele opties zoals een parametrische equaliser, een low-pass filter of een individuele instelling van de stroombesparende automatische aan/uit-schakeling. De spectaculairste optie is de mogelijkheid, de SUB 2090 te kalibreren via de ingebouwde microfoon van een smartphone of tablet. De app meet de geluidsterkte, het frequentiebereik en reflecties in de ruimte, waarna de SUB 2090 optimaal wordt aangepast.

De SUB 2090 is in alles machtig te noemen. De twee grote 300mm woofers zijn tegenover elkaar geplaatst en via een metalen versteviging met elkaar verbonden. De woofers werken volgens het Push-Push/Pull-Pull principe. Beide woofers zijn voorzien van de gerenommeerde Elac AS conus, die dankzij de unieke aluminium sandwich-constructie een grote stijfheid en een extreem lage vervorming kent. Eventuele vibraties of resonanties, die bij een enkele driver zouden kunnen ontstaan, worden door deze opstelling geëlimineerd. Hierdoor is de weergave zo goed als resonantievrij. Een extra voordeel is, dat de versterker dankzij de BASH® technologie geen laagdoorlaatfilter nodig heeft, waardoor de versterker meer “grip” heeft op de woofer en de basweergave dus altijd strak en gecontroleerd is. In tegenstelling tot gewone versterkers volgen BASH® versterkers het inkomende signaal en voorzien dit van de benodigde spanning, waarna het wordt doorgegeven aan een traditionele 1.200 Watt BASH® versterker. Dit maakt de versterker ongelooflijk efficiënt, maar zorgt tevens voor ongelooflijke kracht op het moment dat die nodig is voor dynamische film-soundtracks of muziek. De professionele XLR aansluitingen en het massieve gewicht van 40 kg passen bij het compromisloze ontwerp.

(*) Let op: het apparaat dat u gebruikt voor de bediening met de App moet compatible zijn met Bluetooth 4.0 (minimaal iOS 7® en Android® 4.x). Vrijwel alle apparaten die vanaf midden 2013 op de markt zijn verschenen, zijn hiervan voorzien.

Specificaties

  • 1-weg actief, 2 woofers in gesloten behuizing
  • Frequentiebereik: 17 - 180 Hz
  • Crossover-frequenties: 40 - 150, traploos instelbaar
  • Drivers: 2x 300mm, AS conus
  • Versterkervermogen: 1.200 Watt 

  • Afmetingen: 533 x 420 x 420 mm (HxBxD)
  • Gewicht: 40,0 kg