Naar boven
Aanbevolen
Audioquest Rocket 11 Luidsprekerkabel Wit Audioquest Rocket 11 Luidsprekerkabel Wit AudioQuest Rocket 11 luidsprekerkabel garandeert een perfecte distributie van het geluid naar de speakers, zonder de geluidsweergave negatief te be... 1995
Audioquest Red River XLR-kabel 0.75m Audioquest Red River XLR-kabel 0.75m De Red River is een analoge signaalkabel met uitstekende kwaliteit. Deze kabel heeft geleiders van PSC-koper van hoge kwaliteit, NDS-isolatie en st... 28900

Rotel RB-1590 Zilver

Art.nr: Rotel RB-1590 Zilver
Krachtig, verfijnd en gedetailleerd. Rotel's nieuwste klasse A/B stereo eindversterker heeft een vermogen van 350 Watt per kanaal bij 8 Ohm, beide kanalen aangestuurd. Dat is veel kracht, maar grotere ruimtes of minder gevoelige luidsprekers hebben dit nodig om de best mogelijke prestaties eruit te halen, ook word er zo realistischere audio dynamiek bereikt.
Merk:
Levertijd:
Binnen 3 werkdagen

Productinformatie

De indrukwekkende mogelijkheden van deze versterker beginnen met een solide basis bestaande uit twee massieve ringkerntransformatoren op maat gemaakt en ontwikkeld door Rotel. Deze transformatoren zijn slechts een deel van de 'rock-solid' voeding die over acht, speciaal Brits ontworpen, condensatoren beschikt. Deze staan bekend om hun lage verliezen en snelle reactietijden. De componenten zullen altijd alle spannings- en stroomvereisten die nodig zijn leveren, zelfs in moeilijkste situaties. 

Maar alleen kracht is nooit het doel geweest voor een Rotel ontwerp. Elk deel van het ontwerp is zorgvuldig ontworpen en elk onderdeel is geselecteerd voor uitgebreide luistersessies. Het topografie-circuit is vastgelegd in een monoblock ontwerp, dit zorgt voor maximale signaalscheiding en een verbeterd stereobeeld. 


Specificaties

  • Uitgangsvermogen: 350 Watt per kanaal
  • Frequentiebereik: 10 Hz - 100 kHz
  • Gewicht: 38.1 kg
  • Afmetingen: 431 x 237 x 454 mm (BxHxD)

Wat zit er in de doos?

  • Rotel RB-1590
  • Netsnoer
  • Handleiding